Storitve


PODALJŠANO JAMSTVO PO PRETEKU GARANCIJE PROIZVAJALCAANOVO podaljšano jamstvo je jamstvo za kritje okvar po preteku uradne garancije proizvajalca, velja do pet let od nakupa izdelka in velja za neomejeno število popravil v času podaljšanega jamstva.

Storitve, ki jih podaljšano jamstvo ANOVO vključuje:
- prevzem izdelka na domu in dostava izdelka na dom
- brezplačno popravilo
- brezplačni rezervni deli
- brezplačno delo
- brezplačen prevoz izdelka s strani našega kurirjaCENIK ZA DOKUP PODALJŠANAEGA JAMSTVAV primeru nakupa projektorja dokup podaljšanega jamstva za projekcijsko žarnico ni možen in ne velja.

SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI

Podaljšano jamstvo je storitev, ki je namenjena fizičnim osebam in ni namenjena za artiklom za profesionalno rabo in pravnim osebam.

Kadar popravilo ni mogoče ali presega smiselnost popravila (tehnično oceno poda in sprejme odločitev podjetje ANovo d.o.o.), vam izdamo dobropis (v vrednosti nakupne cene izdelka, znižane za amortizacijski odbitek. Amortizacijski znesek znaša: 1.leto od dneva nakupa izdelka= 20% maloprodajne vrednosti izdelka, 2.leto od dneva nakupa izdelka= 20% maloprodajne vrednosti izdelka, 3.leto od dneva nakupa izdelka= 10% maloprodajne vrednosti izdelka, 4.leto od dneva nakupa izdelka= 10% maloprodajne vrednosti izdelka, 5.leto od dneva nakupa izdelka= 10% maloprodajne vrednosti izdelka. Z izdajo dobropisa pogodba preneha veljati,

V primeru serijske napake nekega izdelka, ki je zavarovan s storitvijo "Podaljšano jamstvo", boste o tem obveščeni in se lahko odločite, da je popravilo nesmiselno ali pa v svojem imenu naročite popravilo po trenutno veljavni ceni, sicer ima potrošnik pravico do uveljavljanja stvarne napake na proizvodu, ki jo lahko uveljavlja v roku 24 mesecev po opravljenem nakupu/dostavi blaga in mu v vsakem primeru pripada na podlagi 37.člena ZVPot.

Storitev "Podaljšano jamstvo" velja samo v Sloveniji – za rezidente RS, oziroma za nerezidente RS, v kolikor sami prevzamejo odgovornost in stroške pošiljanje in prevzemanje pošiljk opreme na servis. V tem primeru nerezident sam dostavi opremo, ki bi bila predmet popravila po polici »podaljšano jamstvo« in krije stroške dostav.

Celotne splošne pogoje najdete na na naslednji povezavi - Splošni pogoji

PONUDNIK STORITVE

ANovo tehnične rešitve d.o.o.
Industrijska cesta 7B
5000 Nova Gorica

V kolikor imate v zvezi z storitvijo podaljšanim jamstvom kakšna vprašanja, oziroma potrebujete dodatne informacije prosimo pokličite na: +386 68 148 634 ali pošljite elektronsko pošto na: info@moj-tv.com.