Informacije

Brezskrbno z 3 LETNO GARANCIJO za SAMSUNG serijo QLED televizorjev serije Q60R.  

 
   
Promocija

Promocijska akcija velja le za izbrane izdelke SAMSUNG QLED televizorjev navedenih spodaj. Promocijska akcija 3 LETNA GARANCIJA obsega podaljšanje obstoječe proizvajalčeve garancije iz 24 na 36 mesecev skupnega jamstva.Ponudnik promocije je podjetje Tiolo d.o.o.

Promocijsko obdobje
Promocijski izdelki določene spodaj za katere kjer velja promocija  le za nakupe opravljene med 01.11.2019 in 30.11.2019.

Izdelki, ki so vključeni v promocijsko akcijo
QE43Q60R
QE49Q60R
QE55Q60R
QE65Q60R
QE75Q60R
QE82Q60R


Pogoji
Promocijski izdelki in promocijska akcija 3 LETNA GARANCIJA velja le stranke in izdane račune na naslovu znotraj države Slovenije. 3 LETNA GARANCIJA krije samo napake, ki se pojavijo med normalno uporabo izdelka, in ne krije nobenih drugih napak, vključno s tistimi, ki se pojavijo kot posledica:
- nepravilnega vzdrževanja ali posegov,
- nepravilne nadgradnje programske opreme
- namestitev neoriginalnih delov ali potrošnega materiala,
- delovanja izven specifikacij izdelka,
- nedovoljenih posegov ali zlorabe.

Pogoje veljave promocijske akcije
Posebne promocijske ponudbe ni mogoče kombinirati s katerokoli drugo ponudbo.

Omejitev odgovornosti
Ponudnik v okviru te promocije ni odgovorno za nikakršno izgubo, škodo ali poškodbo, ne glede na vzrok. Ponudnik si pridržuje pravico preveriti zahtevek, z namenom zagotavljanja skladnosti s pogoji in določili promocijske akcije, ter po potrebi zahtevati dodatne informacije in dokumentacijo. Ponudnik si pridržuje pravico, da izloči zahtevek za podaljšano jamstvo , če obstaja sum, da je promocija na kakršen koli način zlorabljena. Odločitve v zvezi s promocijo so dokončne in se nanje ni mogoče pritožiti. Promocijski izdelki so pod pridržkom razpoložljivosti do razprodaje zalog. Podjetje Tiolo d.o.o ne odgovarja za nedobavljivost naročenih promocijskih izdelkov v času trajanja promocijske akcije.
Ponudnik si pridržuje pravico, da brez kakršnekoli odgovornosti to promocijo kadarkoli odpove, dopolni in/ali spremeni ter spremeni njene pogoje.

Varovanje podatkov
Upravljalec uporabljenih podatkov v tej promocijski akciji v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov je podjetje Tiolo d.o.o.
Upravljavec podatkov podjetje Tiolo d.o.o. pridobljene osebne podatke nikoli ne bo uporabljal za noben drug namen in tip komunikacije razen za upravljanje odnosov s stranko, ki je navedena na garancijskem listu za podaljšano jamstvo.