Plačilni pogoji

   
Trenutno sta v spletni trgovini možna spodnja dva načina plačila.

1. Avansno plačilo, oziroma plačilo po predračunu (100% avans) - Vaša cena

Po prejemu naročila, oziroma povpraševanja, vam posredujemo aktualno ponudbo z že upoštevanim popustom po elektronski pošti, oziroma navadni pošti na naslov, ki ste ga navedli ob vašem naročilu. Ko je predračun v celoti poravnan, vam posredujemo potrdilo o plačilu, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. V primeru izbire načina plačila po predračunu, vam na vse naročene izdelke pripada dani popust na običajno ceno, spletna trgovina Moj-Tv bo vse prejete avanse smatrala kot končno naročilo in ga obravnavala kot nepreklicno.

Vaša cena, oziroma cena za izbiro plačila po predračunu z že upoštevanim popustom je izraziteje označena pod Običajno ceno.

2. Plačilo po povzetju (minimalno 20% avansa) - Običajna cena

Po prejemu naročila, oziroma povpraševanja, vam posredujemo aktualno ponudbo s ceno višjo od cene za izbiro plačila po predračunu vsaj za 5% po elektronski pošti, oziroma navadni pošti na naslov. 

Ob nakazilu 20% avansa kupnine na naš račun, vam posredujemo potrdilo o delnem vplačilu avansa, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Preostali del kupnine poravnate izbrani dostavni službi ob dostavi naročenega blaga, oziroma nakažete na naš transakcijski račun vsaj en dan pred dogovorjenim dostavnim rokom. Plačilo dostavni službi ob prevzemu je trenutno možno le z gotovino.

V primeru izbire načina plačila po povzetju, velja običajna cena izdelka, oziroma je dogovorjena cena od cene za izbiro plačila po predračunu, višja za vsaj 5%. Spletna trgovina Moj-Tv bo vse prejete avanse smatrala, kot končno naročilo in ga obravnavala kot nepreklicno. V primeru, da kupec blaga ne prevzame oziroma stornira naročilo po 12 urah od prvotnega naročila, bo podjetje TIOLO d.o.o. obdržalo 30% avansa kupnine.

Običajna cena, oziroma cena za izbiro plačila po povzetju je označena nad vašo ceno.

V primeru plačila po povzetju se avtomatsko obračuna še strošek obdelave naročila v enkratnem znesku v skupni višini 2 , ne glede na skupno višino zneska nakupa.