JADE SR Piano Black

449,00 €
349,00 € (- 22,27%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 44,99 EUR
Preveri

Opis

WHARFEDALE JADE SR Piano Black


Serija Jade

Jade je najnovejša oblikovalska serija zvočnikov Wharfedale, najbolj znane znamke na svetu. Vključuje vse najnovejše izboljšave pri načrtovanju in izdelavi zvočnikov z uporabo vertikalno integriranih tovarniških zmogljivosti SO9001. Računalniško podprto modeliranje in natančno orodje omogoča Wharfedaleu, da doseže najvišje rezultate pri tej izjemno oblikovani paleti zvočnikov.
Z vsakim delom vsake pogonske enote in komponente, izdelane v naši lastni tovarni, imamo popoln nadzor nad vsakim vidikom kakovosti v proizvodnji naših zvočnikov, da zagotovimo, da lahko lastnikom zagotovijo življenjsko dobo. Vsak Wharfedaleov zvočnik mora biti zasnovan tako, da ponuja nekaj, kar je izven običajnega in se šteje za izjemen glasbeni instrument, in mora ustrezati številnim zahtevnim kriterijem. Predstaviti mora osupljive podrobnosti in ločljivost, ki zahtevajo visokotonsko zvočnik z odzivom v nerazumljivem frekvenčnem spektru. Imeti mora nevtralno, realistično srednjo točko, ki je neokrnjena s kabinetno skrivnostjo in razkrivanjem pravega posnetka. Imeti mora izjemno pasovno širino. V celoti se mora združiti z izgledom, ki je ambivalenten glede na prostor in imeti široko, enakomerno razpršenost brez motenj. Nazadnje mora ves čas zvok sproščeno in brez napora, saj prečka oktave. Poleg tega, da vsaka posamezna pogonska enota preizkuša in jo potrdi ekipa prvovrstnih inženirjev, je vsak zaključen zvočnik podvržen natančnim postopkom testiranja, katerega rezultate mora potrditi naš direktor za akustično oblikovanje Peter Comeau.

Acufiber - napredna zasnova pogonske enote
Wharfedale je razvil nov material, imenovan Acufiber, napreden material, ki združuje odzivnost materialov iz stekla in ogljikovih vlaken s samozadilnim tkanim matriksom. Cilj je bil izdelati nevtralni radiator, ki je bil dovolj odziven, da prenaša glasbene prehodne pojave brez dolgočasnega, a naravno vlažnega stožčastega upogiba za zmanjšanje tonov.
Acufiberovi stožci imajo tudi oblikovan vzorec, ki samodejno razbije stoječe valove v stožcu, da dodatno zmanjša obarvanje in popačenje, kar omogoča, da se stožec obnaša bližje teoretičnemu akustičnemu "batu" brez visokih "Q" resonanc, ki jih doživijo oblikovani kovinski stožci. Acufiber konus je povezan z enim od najbolj linearnih pogonskih sistemov, ki so še zasnovani za zvočnik. Glasovna tuljava je potopljena v magnetno polje, ki je usmerjeno v ustvarjanje uravnoteženih sil za potisno-potisno linearnost. Poleg tega ima zvočna tuljava kratke obročke, ki zmanjšujejo običajne učinke induktivnosti, kar povzroči čistejši in bolj razširjen odziv srednjega razreda.

Crystalam - oblikovanje in gradnja ohišij
Zočniki serije JADE so umetniško delo, tako vizualno kot v naprednih proizvodnih tehnikah, ki jih uporablja Wharfedale. Crystalam laminiran material nastane iz niza kritično določenih elementov iz naravnega lesa in kompozitov materialov oblikovanih tako, da zmanjšajo vibracije plošče in akustično uhajanje v meee pod pragom slišnosti. Fs
Vsaka plast Crystalam je vezana tako, da omogoča mikroskopsko drsenje enega sloja na drugem, kar ustvarja naravni učinek dušenja, ki učinkovito omili običajno resonanco plošče, ki je bila izkušena novejša v omaricah zvočnikov. Poleg zmanjšanja "Q" vrhov rezonance plošče, sestavljene plasti razširijo tudi resonanco na širokem frekvenčnem pasu, s čimer se izognemo akustičnemu "podpisu", ki ga zlahka slišimo iz navadnih MDF omar. Poleg tega večslojna kompozitna konstrukcija zagotavlja akustično pregrado, ki preprečuje, da bi zvok iz notranjosti ohišja ušel skozi stene omarice. Skupni učinek Crystalama je zmanjšanje zvočnega značaja omarice na točko, kjer je ni mogoče slišati pod zvokom, ki prihaja iz pogonskih enot.

Stojala za Jade
Stojala Jade so primerna, kadar želite slišati majhne zvočnike v najboljšem načinu. Zagotavljajo, da so zvočniki nameščeni na pravilni višini, zagotavljajo dušenje vibracij in izolirajo vibracije od tal.
Stojala Jade so visoka 645 mm, z jeklenimi tlemi. Uporabljajo en velik stolpec, ki ga lahko uporabimo za prehod žic in dva majhna stebra. S kovinskimi stebri med leseno zgornjo ploščo in težkim lesenim podstavkom Jade stojalo zmanjšuje prenos vibracij in na zgornji plošči so gumijaste blazinice za izolacijo in stabilizacijo zvočnika. Elegantne in trdne konice povečajo absorpcijo vibracij v tla in omogočajo enostavno nastavitev višine. Akustična zmogljivost Jadeovih stojal je odlična: zvok je skladen, podrobnosti in jasnosti niso žrtvovani v prid integracije, srednji razred pa je naraven in čist.

Kombinacija umetnosti in glasbe
Zvočniki serije Jade ne omogočajo le reprodukcije najboljšega možnega zvoka, temveč veljajo tudi za umetniška dela.Vsak model serije Jade je dopolnjen s podrobnimi podrobnostmi, ki jih dopolnjujejo zmogljivosti za reprodukcijo zvoka. Zgrajene so s posebej izbranimi pari pravih lesnih furnirjev, ki so polirani, da razkrijejo edinstvene vzorce zrn in globino barve. Vsak zvočnik podvržen 7-dnevnemu procesu nanašanja sijajnega laka, s čimer doseže vrhunsko klavirsko dodelavo, zaradi česar je Jade serija idealna izbira za zvočnik, da bi poudarila tudi najbolj prefinjeno domače okolje.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Zvok  
Sistem: kos
Tip: samostoječi
Namen: Hi-Fi/satelit
Dizajn: 2 sistemski
Frekvečni razpon: 80 Hz - 24 kHz
Impedanca: 6 Ohm
 
Izhodna Moč  
Hi-Fi/Prostorski zvočnik: 120 W
 
Dimenzije  
Hi-Fi/Prostorski zvočnik: 347 x 326 x 165 mm
 
Teža  
Center zvočnik: 6.5 kg
 
Splošni podatki  
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev