Diamond 11.4 Walnut Pearl

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 44,99 EUR
Opis

WHARFEDALE Diamond 11.4 Walnut Pearl


Wharfedale znani Diamond zvočniki so bili klasična vstopna točka za pravi zvok zvestobe, njihovo izjemno vrednost za denar, ki je prejel številne nagrade 'produkt leta' v Združenem kraljestvu in po svetu. Zdaj, z uvedbo povsem nove serije Diamond 11, je Wharfedale ponovno dvignil bar za cenovno ugodne zvočnike visoke zmogljivosti.

Najnovejša generacija Diamond zvočnikov vključuje oblikovne elemente, ki jih doslej ni bilo mogoče videti na tako ugodnih cenah. Na začetku procesa oblikovanja so se inženirji podjetja Wharfedale vrnili k osnovam, da bi ustvarili zvočniški sistem, ki bi še enkrat revolucioniral ta sektor hi-fi trga in prinesel vrhunsko zmogljivost - in stil - v dosegu številnih ljubiteljev glasbe. samo nekaj premožnih.

Medtem ko so najbolj cenovno ugodni sistemi zvočnikov zasnovani na pogonskih enotah, ki so zgrajene na ceno, je Wharfedale začel s predpostavko, da bi morali biti diamantni gonilniki namenjeni učinkovitosti. Zato je serija Diamond 11 serija naprednih gonilnikov, ki vsebujejo elemente, ki se običajno znajdejo le v vrhunskih zvočnikih.

Zvočnikiz nizkimi in srednjimi frekvencami na primer uporabljajo košaro z mrežo reber, ki ohranja togost košare, medtem ko ostane velik odprt prostor za stožcem. Trdnost izboljšuje prehodni učinek, medtem ko veliko odprto območje zmanjšuje zgodnje odboje stožca in omogoča, da velikodušno, posebej izbrano, notranje vpojno ohišje opravi svoje delo.

Zvočniki serije Diamond 11 imajo tudi velike zasnove magnetov, ki povečajo občutljivost in zagotavljajo popolno kontrolo gibanja stožca na nižjih frekvencah nizkih tonov. Poleg tega uporaba posebej oblikovanega kovanega pola z bakrenim pokrovčkom nadzoruje magnetni tok in zagotavlja nizko popačenje skozi kritično območje srednje frekvence.

Potem je na voljo progresivno vzmetenje z lahkim penjenim prostorom za podaljšan odziv srednjega razreda, skupaj z motornim sistemom z zvočno spiralo z zelo dolgim ??metom, za doseganje neprimerljive linearnosti in natančnosti v tem sektorju trga. Seveda je bil tkani kevlar stožec, ki je že dolgo priljubljen za diamantne modele, obdelan tako, da zagotavlja natančno ujemanje z novimi elementi vzmetenja.

Visokofrekvenčna zmogljivost je bila podobno izboljšana z novo razvito visokotonsko enoto. Ponovno se uporablja prekomerni keramični magnetni sistem z bakrenim pokrovčkom za nadzor pretoka. In tukaj je polni del odzračen skozi posebno oblikovano zadnjo komoro. To zagotavlja nizko resonančno frekvenco, ki zagotavlja odlično linearnost v celotnem operacijskem sistemu in omogoča, da tekstilna kupola prispeva k lucidni učinkovitosti srednjega razreda poleg natančnih visokofrekvenčnih podrobnosti.

Medtem ko so pogonske enote srce sistema zvočnikov, ne bi bile nič brez integracije natančno izpeljanega crossover-ja. Inženirji podjetja Wharfedale uporabljajo visoko razvit sistem programske opreme za navidezno križanje, ki pomaga pri ustvarjanju vrste možnosti vezja za združevanje nizkih / srednjih in visokotonskih enot. Te možnosti vezja se nato ovrednotijo ??z uporabo strogih preskusov poslušanja v obdobju več mesecev, kar vključuje široko paleto glasbe.

Ko je izbrana končna strategija vezja, oblikovalska ekipa fino prilagodi vrednosti crossover komponent, vrsto komponent in postavitev vezij, da bi zagotovila najbolj natančno, podrobno in predvsem prijetno glasbeno izvedbo z uporabo samo preskusov poslušanja kot arbitra. kakovosti.

Posebno pozornost namenjamo realističnim kvalitetam vokalov in naravnih instrumentov, saj so ti vedno osredotočeni na subjektivno oceno poslušalcev o uspešnosti zvočnikov. Prav ta skrb za fino nastavljanje, povezano z odlično tehnično zasnovo, daje Wharfedale Diamond zvočniki njihovo trajno privlačnost v cenovno dostopnem sektorju hi-fi trga, od generacije do generacije.

Medtem ko je kabinet, lastniku, pogosto le del pohištva, je Wharfedale že dolgo spoznal, da je to končni del procesa oblikovanja, ki označuje govorca izven običajnega. Od zgodnjih dni Wharfedale, ko je ustanovitelj Gilbert Briggs eksperimentiral s tako redkostmi, kot so peščene pregrade, je gradnja kabinetov vedno bila sestavni del »zvoka« Wharfedale zvočnikov.

Za serijo Diamond 11 so inženirji podjetja Wharfedale izpopolnili večplastni sendvič iz lesa različnih gostot, da bi podredili prepoznavne značilnosti »zvoka« omarice in tako dovolili, da pogonske enote govorijo same zase. Kritični oprijem plošč ohišja, skupaj z ukrivljenimi stenami omaric, ki zagotavljajo ne-kvadratno obliko, so zmanjšale resonance več kot 25dB pod izhodi zvočnika. Poleg tega so stene omare obložene s posebej razvitim notranjim vlaknom, ki je bilo izbrano zaradi izjemnih absorpcijskih lastnosti v široki pasovni širini.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Zvok  
Sistem: kos
Tip: samostoječi
Namen: Hi-Fi/stereo
Dizajn: 3 sistemski
Frekvečni razpon: 42Hz - 20kHz
Impedanca: 8 Ohm
 
Izhodna Moč  
Hi-Fi/Prednji zvočnik: 175 W
 
Dimenzije  
Hi-Fi/Prednji zvočnik: 985 x 222 x 320 mm
 
Teža  
Hi-Fi/Prednji zvočnik: 24 kg
 
Splošni podatki  
Barva: orehov les
Garancija: 24 mesecev
Video