D300C White

249,00 €
189,00 € (- 24,10%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 19,99 EUR
Preveri

Opis

WHARFEDALE D300C White


Wharfedale in ekipa cenjenih strokovnjakov so ustvarili vrsto "proračunskih" zvočnikov, ki so veliko večji od njihove teže, kar povečuje pričakovanja o tem, kaj je mogoče doseči na tako nizkih cenah. Njihova izrazna definicija srednjega nivoja brez težav prehaja z visokofrekvenčnimi detajli. Ne glede nato ali je glasba energična, mehka ali subtilna, od rocka do elektronike do klasične in jazz, zvočniki serije D300 prinašajo osupljiv zvok.

Serija D300 vključuje najnaprednejšo pogonsko enoto, ki je bila kdaj videna v tako ugodnem obsegu zvočnikov. Za bas / mid zvočnike je najnovejša generacija dolgoletnih tkanih kevlarskih stožcev Wharfedale vezana na super lahki okvir iz visokotehnološkega penjenega polietra, ki zagotavlja izjemno jasnost, teksturo in glasbeni izraz.

Ti stožci se poganjajo z motorjem s super dolgim ??glasom, ki omogoča nizkofrekvenčno linearnost in natančnost, ki je izjemna za tako poceni zvočnike. Uporaba posebne oblike enodelne polne plošče, opremljene z bakrenim pokrovom, zmanjšuje induktivnost in tok magnetnega polja. Ogromni keramični magneti - tehnologija, ki jo je Wharfedale uvedel v šestdesetih letih - zagotavljajo visoko občutljivost, nemoten odziv in popolno kontrolo gibanja stožca na nižjih frekvencah nizkih tonov.

Sklop gonilnika je nameščen v posebej izdelani košari z mrežo trakov za povečanje togosti in s tem izboljšanje prehodnega vpliva. Velika odprta površina za stožcem zmanjšuje zgodnje odboje in omogoča, da notranja omarica absorbira njeno vsebino.

Wharfedale WFR ™ (široko frekvenčni odziv) visokotonca WFR ™ (široko frekvenčni odziv), ki je bil razvit za serijo Diamond 11 in natančno prilagojen za serijo D300, vključuje lastno "omarico" - natančno oblikovano zadnjo komoro, ki je dušena z vlaknenim polnilom.

Prevelik keramični magnet, izbran tako, da omogoča gladek prehod iz srednjega razreda v visoko frekvenco, je pritrjen na polni del z bakrenim pokrovom za nadzor pretoka. Odlična in linearno tolerirana visoka frekvenca, ki zagotavlja odlično linearnost in prepustnost tekstilne kupole, v dobro uravnoteženem valovodu, prispeva k čudovito lucidnemu srednjemu in gladkemu, čistemu in bogato opredeljenemu visokemu podrobnosti o frekvenci.
 

 

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Zvok  
Tip: namizni
Namen: center
Dizajn: 2 sistemski
Frekvečni razpon: 65 Hz - 20 kHz
Impedanca: 4 - 8 Ohm
 
Izhodna Moč  
Center zvočnik: 120 W
 
Dimenzije  
Center zvočnik: 190 x 510 x 232 mm
 
Teža  
Center zvočnik: 8 kg
 
Splošni podatki  
Barva: bela
Garancija: 24 mesecev