OBERON ON-WALL WHITE

349,00 €
299,00 € (- 14,33%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 44,99 EUR
Opis

DALI OBERON ON-WALL WHITE


Serija OBERON vključuje DALI-jevo patentirano SMC tehnologijo, ki drastično zmanjšuje nelinearna magnetna popačenja - tako lahko slišite svojo najljubšo glasbo, kot je še nikoli niste slišali. Z novimi prevelikimi visokotonskimi zvočniki, široko disperzijskimi lesnimi vlakni in presenetljivo dansko zasnovo, Serija OBERON postavlja novo merilo za cenovno ugodne zvočnike. Čas je, da ponovno odkrijemo čar glasbe.

DALI omogoča preprosto integracijo zvočnikov v vsak prostor. Tako materiali kot geometrija, uporabljeni v seriji OBERON, sta bili izbrani za doseganje širokega vzorca razpršitve v območju poslušanja. Ista načela so bila uporabljena pri oblikovanju crossover. Tako boste doživeli dobro integriran zvok, tudi če poslušate pri zunanjem kotu. To je pomembno, ker pri poslušanju glasbe le redko poslušate neposredno pred zvočnikom. Dodatna prednost je močno zmanjšano harmonično popačenje in popačenje frekvenc, saj bodo pri odzivanju na osi vedno močnejše. To je tudi razlog, zakaj vsi DALI zvočniki niso zasnovani tako, da bi jih lahko vstavili.

Serija OBERON predstavlja model zvočnikov za vsako uporabo. OBERON serija z dvema kompaktnima stojaloma, na steni, dvema stoječima in sredinskima kanaloma ima nekaj za vsako potrebo. Vsak model zvočnikov je idealen za stereo uporabo in lahko se lahko uporabi vse od majhnih apartmajev do velikih dnevnih sob z visokokakovostnim zvokom.

Serija OBERON je na voljo v štirih izvedbah: črni, beli, temni oreh in svetel hrast. Ujemanje z mat črno ali belo sprednjo pregrado. Zadnji vgrajeni basovski priključek zagotavlja optimalno integracijo v prostoru, elegantno oblikovana aluminijasta podlaga pa daje modelom, ki so stoječi v prostoru svetlejši videz. Serija OBERON uvaja tudi popolnoma novo obliko sprednje rešetke z zaobljenimi robovi, ki seriji zvočnikov dodajajo svetlejši in sodobnejši videz. „Mountain Gray“ je standardna maska, ki je priložena svetlobnim delom, medtem ko je „Shadow Black“ standard na temnih oblogah. Bela je na voljo kot dodatna oprema.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Zvok  
Sistem: kos
Tip: namizni
Namen: Hi-Fi/satelit
Dizajn: 2 sistemski
Frekvečni razpon: 55 - 26.000 Hz
Impedanca: 6 Ohm
 
Izhodna Moč  
 
Dimenzije  
Hi-Fi/Prostorski zvočnik: 385 x 245 x 120 mm
 
Teža  
Hi-Fi/Prostorski zvočnik: 4.9 kg
 
Splošni podatki  
Barva: bela
Garancija: 12 Mesecev
Video