Smart SUB 8 Silver

699,00 €
649,00 € (- 7,15%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 79,99 EUR
Opis

CANTON SMART SUB 8 SILVERKompakten in eleganten akumulatorski nizkotonec Smart Sub 8 zagotavlja nizkotonsko moč znotraj družine Canton Smart in po želji tudi zunaj: Nizkotonski nizkotonec v obliki kocke je mogoče brez težav brezžično povezati z vsemi izdelki serije Smart. Povezani preko kabla, kaže tudi svoje nizkofrekvenčne talente z drugimi zvočniki. 200-vatni digitalni ojačevalnik v kombinaciji z visoko zmogljivim 8-palčnim podvozjem zagotavlja globok in močan bas pri predvajanju glasbe in filmov. Na primer, lahko okrepi bas podlago Smart Soundbar 9 ali Smart Soundbar 10 - za še bolj intenzivne trenutke goosebumps.

Ne samo, da poslušate hi-fi in kino, ampak tudi občutite, da užitek pri poslušanju resnično zaživi. Naš nizkotonec Smart Sub 8 vam pomaga, da svojo glasbo in filme doživite na nov način. Nizko frekvenčni razpon in dinamika, ki jo ustvarja iz svojega kompaktnega ohišja, sta res neverjetna. Brezžični nizkotonski zvočnik omogoča ustvarjanje osupljivega zvoka v lastnih štirih stenah in vse to v zelo ugodni dnevni sobi velikosti. In izgleda osupljivo dobro: srebrna ali črna lakirana omara je okronana s polirano in kaljeno stekleno površino, zaradi česar je nizkotonec eleganten pohištveni predmet.

Smart Sub 8 je idealen partner za vse naše pametne zvočnike. Preprosto se povežite z zvočniki po radiu in zabava se lahko začne. S pomočjo pametnega izdelka, kot je Smart Soundbar 10., lahko nastavite želeno glasnost, pravilno fazo in ustrezno stopnjo kanalov. Zahvaljujoč razporeditvi 220 milimetrskega bas gonilnika je nizkotonski zvočnik enakomerno z basovskimi valovi enakomerno preplavil celotno poslušalno sobo. Zahvaljujoč Cantonovi lastni tehnologiji SC, Smart Sub 8 ustvarja izjemno globok niz basa - in to z neverjetno stopnjo stabilnosti. Smart Sub 8 vam olajša in se samodejno vklopi, takoj ko je prisoten zvočni signal in se izklopi, takoj ko se filmski užitek konča.

Kompakten in šik aktivni nizkotonec Smart Sub 8 zagotavlja nizkotonsko moč znotraj družine Canton Smart in po želji tudi on: nizkotonski zvočnik v obliki kocke je mogoče brezžično povezati z vsemi izdelki serije Smart. Povezani preko kabla, kaže tudi svoje nizkofrekvenčne talente, da najbolje učinkuje z drugimi zvočniki. 200-vatni digitalni ojačevalnik v kombinaciji z zelo zmogljivim 8-palčnim podvozjem zagotavlja globok in močan bas za predvajanje glasbe in filmov. Na primer, lahko ojača bas podlago Smart Soundbar 9 ali Smart Soundbar 10 - za še bolj intenzivne trenutke.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Zvok  
Tip: namizni
Namen: nizkotonec
Frekvečni razpon: 30 Hz - 200 Hz
 
Izhodna Moč  
Subwoofer 200 W
 
Dimenzije  
Subwoofer: 440 x 350 x 350 Mm
 
Teža  
Subwoofer: 9.71 kg
 
Splošni podatki  
Barva: srebrna
Garancija: 12 Mesecev