Smart Soundbox 3 White

399,00 €
369,00 € (- 7,52%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 44,99 EUR
Opis

CANTON SMART SOUNDBOX 3 WHITE



Majhen večnamenski zvočnik Smart Soundbox 3 z vgrajenim Chromecastom in vgrajenim sistemom Spotify Connect ne pušča ničesar želenega v smislu zvoka in igra veliko. Majhno, močno pretočno čudo je mogoče preprosto nastaviti prek WiFi z Googlovim domačim programom in vašemu pametnemu domu zagotavlja glasbo v najboljši kakovosti prenosa. S sistemsko močjo 120 vatov in vsestranskimi možnostmi povezave in aplikacij je aktivni pametni zvočnik zasnovan do katere koli sobe - sam, stereo z drugim Soundbox 3 ali kot del večjega več sobnega kompleta v kombinaciji z drugimi modeli Canton Smart serija. Ko ste povezani z WiFi ali Bluetooth®, lahko svojo najljubšo glasbo distribuirate po hiši s pritiskom na gumb.

Z vgrajenim Chromecastom lahko preprosto prenašate glasbo na zvočnike. Preprosto izberite ikono za oddajo v svoji najljubši glasbeni aplikaciji in začnite predvajati s pametnim zvočnim aparatom 3. Zvočnike lahko nadzirate neposredno iz vaše mobilne naprave, ne glede na to, v kateri sobi ste doma - vse brez prekinitve glasbe. S pametnim telefonom lahko kličete, igrate igre, pošiljate besedilna sporočila in zapustite sobo kadar koli med predvajanjem glasbe.

Poleg ročnega upravljanja prek aplikacije lahko svoj glas uporabite tudi za zagon predvajanja, začasno zaustavitev, prilagajanje glasnosti ali celoten sistem Canton Smart System. Čeprav v Smart Soundbox 3 ni vgrajenih mikrofonov, še vedno ponuja največjo možno združljivost v smislu glasovnega nadzora. Obstajata dva načina za upravljanje funkcije Smart Soundbox 3 z glasom: z Googlovim pomočnikom v Googlovi aplikaciji Home Home ali z glasovnim ukazom v povezavi z ločenim Google Home Mini. To vam omogoča, da predvajate svojo najljubšo glasbo v katerem koli želenem prostoru s pritiskom na gumb ali na glas.

Vaša najljubša pesem, ki se distribuira po hiši kot rešitev v več sobah z vgrajenim Chromecastom ali kot rešitev za eno sobo v sobi prek notranjega brezžičnega omrežja - serija Canton Smart odpira številne edinstvene možnosti povezave. Na primer, lahko dodatne pametne zvočnike brezžično povežete v vsako sobo prek notranjega brezžičnega omrežja - bodisi kot velik domači kino skupaj. S pametnimi izdelki, kot so Smart Vento 9, Smart Vento 3 ali v kombinaciji z našimi Smart Soundbarmi, so možnosti prilagodljive in popolne za vsako situacijo v sobi, ne glede na to, kako težke so.

Smart Soundbox 3 lahko upravljate s krmilnimi gumbi na sledilni plošči na uporabniku prijazen način tudi brez pametnega telefona in tako zagotavlja priročen začetek predvajanja glasbe, prilagajanje glasnosti, predvajanje / premor in nastavitve menija. S tremi prednastavljenimi gumbi lahko svoje najljubše sezname predvajanja in zvočne nastavitve Spotify nastavite in shranite tako, da so vaši priljubljeni le en gumb. Zahvaljujoč integriranemu Spotify Connect zvočnike lahko hitro in neposredno upravljate prek aplikacije Spotify prek pametnega telefona, tabličnega računalnika ali osebnega računalnika.

Brezplačna Googlova domača aplikacija za iOS in Android vam omogoča, da iz udobja svojega pametnega telefona nastavite in upravljate Smart Soundbox 3. Zvočnik podpira tako 2,4 GHz kot 5 GHz povezave WLAN. Ko je integriran v domače omrežje, je Smart Soundbox 3 vedno na voljo s samodejnimi posodobitvami programske opreme. Brezžično pretakajte glasbo iz pametnega telefona / tabličnega računalnika tudi brez povezave WLAN ali priključite predvajalno napravo na 3,5 mm vhod.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Dodatna oprema
Zvočniki
  1. product name
    Smart SUB 8
    649,00 €
  2. product name
    Smart SUB 8 Silver
    649,00 €
Tehnični podatki
Zvok  
Sistem: par
Tip: samostoječi
Namen: Hi-Fi/satelit
Dizajn: 3 sistemski
Frekvečni razpon: 40 Hz - 30 kHz
Impedanca: 4 - 8 Ohm
 
Izhodna Moč  
Hi-Fi/Prostorski zvočnik: 120 W
 
Funkcije:  
Google Assistant: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Dimenzije  
Hi-Fi/Prostorski zvočnik: 120 x 210 x 120 mm
 
Teža  
Hi-Fi/Prostorski zvočnik: 2 kg
 
Splošni podatki  
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev