X100-4K

2.299,00 €
2.099,00 € (- 8,70%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 239,99 EUR
V prihodu
Opis

VIEWSONIC X100-4K UHD LED PROJEKTOR ZA DOMAČI KINO



Vrhunska izkušnja gledanja
Uživajte v jasnih podrobnostih pravega Ultra HD s 4-kratno jasnostjo Full HD. Z 8,3 milijona slikovnih pik na vaš zaslon vsi filmi 4K, igre, šport in pretočna vsebina zaživijo v ostrih podrobnostih.

Resnične barve,
Resnične barve, ki jih ponuja lastna tehnologija ViewSonic Cinema SuperColor + s 125% Rec.709, vam dajejo živahen dotik in občutek za bogat čustveni užitek.

Nizek hrup ventilatorja
Z 20dB hrupom ventilatorja, ki je nižji od tiktakanja ure, ste lahko popolnoma potopljeni v izkušnjo gledanja. Skrivnost je v učinkovitem hiper hlajenju ultra tihih hladilnih ventilatorjev z minimalnimi vibracijami.

Takojšen vklop,
Se naveličate buljenja v prazen zaslon, ki čaka, da se zaslon začne? Z X100-4K v trenutku nastavite svoj kino in takoj uživajte v svojih najljubših filmih.

Dynamic Black
Zajemite slike z večjo globino, ki jo daje tehnologija Dynamic Black. Samodejno pregleda in zagotovi prilagojene zmogljivosti z visokim kontrastom glede na stopnjo svetlosti različnih prizorov v vhodni vsebini, tako da lahko vidite več podrobnosti temnih prizorov in živahnost svetlih prizorov.

Zvočniki Harman Kardon
Dvojni zvočniki, ki jih prilagaja Harman Kardon, prinašajo živahen in močan zvok za vsestransko doživetje, ne glede na to, ali gledate filme, glasbene videoposnetke ali poslušate koncert v živo.

Tekoča gibanja
Lezite in se potopite v brezhiben ogled brez ene same zamujene sekunde. X100-4K ima tehnologijo Frame Interpolation, ki zmanjšuje zamegljenost gibanja in omogoča nemoteno dostavo hitro premikajočih se slik.

ISF orodje za kalibracijo barv
ISF (Imaging Science Foundation) certificirani dnevni in nočni način zagotavljata optimizirane barve v svetlih in temnih okoljih. Po potrebi lahko tehniki s certifikatom ISF na mestu prilagodijo te nastavitve za prilagojeno kalibracijo slike, ki najbolj ustreza vašemu domu.

Prvi LED projektor z širokim premikom objektiva
X100-4K se popolnoma prilega skoraj vsakemu domu s širokim obsegom premikov leč (H: +/- 25%, V: + 60%). Uporabniki lahko prilagodijo mesto projicirane slike brez premikanja projektorja - pri namestitvi projektorja ni treba prenavljati notranje opreme.

Multimedijski užitek je le 1 stikalo stran
X100-4K je opremljen s štirimi vrati HDMI 2.0 / HDCP 2.2, ki zagotavljajo več kot dovolj povezljivosti za povečanje prilagodljivosti vaše zabavne izkušnje in zagotavljajo dostop do izvirne vsebine kakovosti 4K.

Enostavna priprava svojega kina
Z dvojno 12V izhodno povezljivostjo sprožilca boste samo vklopili X100-4K in vaš domači kino bo nastavljen, zavese bodo zaprte in bo projekcijski zaslon samodejno spuščen.

Pametni sistemi
X100-4K ima zmogljivost nadzora LAN-a, ki je združljiva z različnimi sistemi avtomatizacije doma (vključno z Control 4, Crestron, AMX, PJ Link in Network Control), zaradi česar je popoln dodatek k vašemu pametnemu domu.

Cristal Clear projekcija
Pokrov motorne leče se samodejno odpre in zapre z vklopom in izklopom projektorja, kar zagotavlja kvaliteten ogled skozi objektiv brez prahu.

Streaming Heaven
Poslovite se od nereda in zunanjih naprav. Vgrajeni center za aplikacije ustreza vsem vašim potrebam po zabavi. Uživajte v svojih najljubših aplikacijah od projektorja do velikega zaslona ali jih prenesite prek interneta.

Intuitivno upravljanje
Zdaj lahko svojo mobilno napravo spremenite v nadomestni močan daljinski upravljalnik - intuitivno upravljanje na dotik, enostavno tipkanje in preprosto označevanje na velikem zaslonu. Preprosto prenesite aplikacijo vCastSender v telefon, poskrbite, da sta telefon in projektor povezana z istim omrežjem Wi-Fi in ju za začetek združite v aplikacijo.

Glasovni nadzor
Projektor vključuje najnovejše storitve glasovne aktivacije na trgu danes. Glasovno upravljajte svoj projektor prek Amazon Alexa in Google Assistant, pametnega načina življenja - vse pod vašim ukazom.

Nega oči
Z uporabo odsevne svetlobe, ki se pred odbijanjem oči odbije od stene ali zaslona projektorja, projektor omogoča izkušnjo gledanja tako rekoč brez modre svetlobe, manj invaziven za vaš vid in v daljšem obdobju gledanja zmanjša napor oči.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: DLP
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: Ultra HD (4K)
Prednastavljena Resolucija: 3.840 x 2.160
Kontrast: 3.000.000:1
Svetilnost: 2.900 ANSI lumnov
Vir svetilnosti: LED
Življenska Doba Žarnice: 30.000 ur
Zoom: da
Fokus: da
 
Zvok  
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 40 W
 
Povezljivost  
HDMI: da
D-Sub (VGA): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
RS-232C: da
Audio Vhod: da
Audio Izhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Hrup Ventilatorja: 23 dB
Dimenzije: 416 x 463 x 183 mm
Teža: 7.7 kg
Garancija projektor: 12 mesecev
Barva: črna
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Kensington Lock: da
Video