PT-RQ13KE

125.000,00 €
110.999,00 € (- 11,20%)
Opis

Panasonic PT-RQ13KE


Svetla in živahna kakovost slike

PT-RQ13KE združuje DLP ™ sliko s Panasonicovo originalno tehnologijo SOLID SHINE Laser, da doseže realistično ločljivost 4K + z visoko 10.000 lumnov svetilnostjoi. Dve močna  polprevodniška laserja in trije neodvisni DLP ™ čipi za rdečo, zeleno in modro zagotavljajo izjemno svetlost, natančnost barv in kontrast.

Več natančne reprodukcije barv
PT-RQ13K posname natančnejši zapis Rec. 709-barvni prostor, ki je skladen z laserskimi projektorji. Modri ??laser zagotavlja večjo natančnost, medtem ko razširjeni barvni lestvici izboljša natančnost ravnotežja beline. Dual-Drive Laser Optical Engine uporablja dva diskretna izvora svetlobe in  zagotavlja minimalno zmanjšanje svetlosti in enakomernost barv v primeru okvare laserske diode, zaradi česar je PT-RQ13K idealen za aplikacije, kjer je vzdrževanje videa kritično.

Pogon quad pixel presega 4K
PT-RQ13KE doseže boljšo ločljivost kot 4K z uporabo hitrega (WQXGA DMD čipa, ki premakne vsak piksel navpično in vodoravno, kar učinkovito poveča število točk. Skupaj s tehnologijo za ustvarjanje okvirja Real Motion 240 Hz, Quad Pixel Drive proizvaja osupljivo podrobne slike 4K, ki ohranjajo naravno ostrino in jasnost pri povečanju iz izvornega vira Full HD. Poleg ustvarjanja tekočega in tekočega video posnetka, dodana podrobnost omogoča tudi, da je majhno besedilo jasno vidno na slikah, ki se uporabljajo pri predstavitvah in predavanjih.

Procesor pojasni podrobnosti jasnosti  in izboljša natančne podrobnosti
Panasonicova tehnologija nove generacije vezja analizira vsak posamezen okvir slike za okvir, da pojasni področja, ki vsebujejo fine podrobnosti in teksture. Zmogljivi algoritmi pridobivajo skrite informacije iz super visokih, visokih, srednjih in nizko frekvenčnih video pasov, izostritev obrisov, popravljanje kontur in zmanjšanje hrupa zvonjenja za izboljšanje občutka ločljivosti. PT-RQ13KE dodaja ekskluzivni algoritem za izboljšanje izboljšave, ki je zasnovan za čiščenje in izboljšanje najfinejših podrobnosti v 4K + slikah.

Sistem Daylight View 3 izboljša zaznavanje barv
Ta lastniška tehnologija optimizira kakovost slike in izboljša barvno zaznavanje slik, projiciranih na stene in druge eksotične materiale na površini (idealno za kartografske aplikacije), kot tudi v okoljih s svetlo okolico. V kombinaciji z visoko osvetlitvijo 10.000 lm omogoča PT-RQ13K jasno in udobno gledanje v najzahtevnejših aplikacijah

Funkcija dinamičnega kontrasta za visok kontrast 20.000: 1
Projektor PT-RQ13KE neposredno modulira izhodno moč laserja, da omogoča visok kontrast in hkrati zmanjša porabo energije. Digitalno krmiljena modularna povezava med posameznimi scenami zagotavlja zelo natančno prilagoditev svetlobnega izhoda in natančen kontrast 20.000: 1 * doseže tudi, ko se svetli in temni prizori nenadoma ali pogosto izmenjajo. Po daljši uporabi skoraj ni padca nasprotja.

Učinkovit sistem hlajenja zagotavlja zanesljivo delovanje
PT-RQ13KE uporablja povsem na novo razvit sistem neposrednega hlajenja za vir laserske svetlobe, ki ima preoblikovan dovod zraka in trdno aluminijasto hladilno telo, ki preprečuje dvig temperature. To omogoča stabilno delovanje tudi pri temperaturi okolice do 45 ° C, hkrati pa zmanjšuje hrup na samo 46 dB.

Odporen na prah in umazanijo
PT-RQ13KE ima hermetično zaprte laserske module, dolgo življenjsko dobo Eco filtra in nov sistem za dovod zraka, ki podaljšuje življenjsko dobo in ohranja kakovost slike na prašnih mestih. Izdelki SOLID SHINE Laser presegajo stroge zahteve za zaščito pred prahom za delovanje v okoljih, ki vsebujejo 0,150 mg prahu na kubični meter.

Eko filter razširja cikel zamenjave na 20.000 ur
Eko filter vključuje elektrostatični mikrorezalni filter, ki zbira drobne prašne delce z ionskim učinkom. Združuje se z ohišjem, odpornim na prah, da se omogoči dolgotrajna uporaba tudi v pogojih kaznovanja. Dolg cikel vzdrževanja do 20.000 ur zmanjšuje težave, medtem ko se lahko okolju prijazen pralni filter ponovno uporabi za zmanjšanje stroškov in odpadkov.

Funkcija za sinhronizacijo kontrasta za konfiguracije z več zasloni
Funkcija za sinhronizacijo kontrasta za aplikacije z več zasloni omogoča sinhronizacijo dinamičnega nadzora kontrasta za dosledno kakovost slike na vseh zaslonih, medtem ko sinhronizacija zaklopa sinhronizira čas vklopa izklopa zaklopa.

Prilagodljiva nastavitev in gladko delovanje
Za razliko od konvencionalnih projektorjev, ki temeljijo na žarnicah, sistem PT-RQ13KE SOLID SHINE Laser omogoča namestitev 360°
. Skupaj z izjemno širokim dometom premikanja objektiva in veliko paleto izbirnih objektivov, ki jih uporablja Panasonicova družina projektorjev DLP ™, je mogoče PT-RQ13KE na kakršenkoli način namestiti brez želenega popačenja slike.

Hiter vklop in izklop
Vir laserske svetlobe ne zahteva časa za ogrevanje, zato se slike s PT-RQ13KE projektorji pojavijo skoraj takoj po vklopu. Prav tako ni potreben čas hlajenja pri izklopu napajanja. Uporabniki lahko projektor tako vklopijo in izklopijo tolikokrat kot je potrebno.

Obsežna povezljivost
PT-RQ13KE ima štiri vgrajene vhode 3G-SDI in terminal DIGITAL LINK. Projektor ima tudi Panasonicov priročen SLOT NX, ki omogoča namestitev dodatnih priključnih plošč, ki ponujajo vrsto povezav, vključno s HDMI, DVI in SDI.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: DLP
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: 4K+
Prednastavljena Resolucija: 5.120 x 3.200
Kontrast: 20.000:1
Svetilnost: 10.000 ANSI lumnov
Vir svetilnosti: laser
Življenska Doba Žarnice: 20.000 ur
Zoom: da
Fokus: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
DVI: da
D-Sub (VGA): da
Kompozitni (CVBS): da
LAN (RJ-45): da
RS-232C: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 1270 W
Hrup Ventilatorja: 46 dB
Dimenzije: 578 x 270 x 725 mm
Teža: 49 kg
Garancija projektor: 24 mesecev
Garancija žarnica: 3 mesece ali 500 ur
Barva: črna
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da