W340UST

1.599,00 €
1.399,00 € (- 12,51%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 149,99 EUR
Opis

OPTOMA W340UST ULTRA SHORT THROW WXGA PROJEKTOR



S projektorjem W340UST lahko prikažete svetlo in privlačno vsebino. Ta projektor je idealen za sejne sobe in učilnice. Ta projektor je zasnovan za uporabo kadar koli v dnevu.
Vključitev ultra kratke leče pomeni, da lahko projicira 100-palčno sliko z manj kot 0,5 m oddaljenosti. Če je projektor nameščen tako blizu stene, se izognete morebitnim sencam, ki bi se oddajali po zaslonu.
Poleg tega ponuja celoten paket za vključevanje učenja s številnimi novimi funkcijami, vključno z dvema vhodoma HDMI, vhodom USB z napajanjem, pregledovalnikom izvorne pisarne in zmogljivim 16W vgrajenim zvočnikom.

Ultra short throw
Z ultra kratkim objektivom lahko projicirate impresivno sliko, večjo od 100 inčev in oddaljeno manj kot meter. To vam omogoča, da projektor postavite bližje steni in zmanjšate sence, da boste lahko z lahkoto predstavljali; kot nalašč za interaktivne aplikacije.

Neverjetne barve
Organizirajte močne predstavitve in poučne ure z osupljivimi barvami. Projektorji Optoma zagotavljajo zanesljivo barvno zmogljivost, primerno za vsako vsebino in okolje. Od natančnih barv sRGB za resnične slike do živahnih živahnih predstavitev. Imamo način prikaza, ki ustreza vašim potrebam. Kot nalašč za vrsto grafičnih in video predstavitev.

Vrhunski kontrast
Sliko dodajte večji globini s projektorjem z visokim kontrastom. V primerjavi s konkurenčno tehnologijo vam projektorji Optoma DLP zagotavljajo svetlejše bele in izjemno bogate črne barve, slike oživijo, besedilo pa postane jasno in jasno - idealno za poslovne in izobraževalne aplikacije.

Native Office pregledovalnik
Predstavljajte predstavitve neposredno s projektorja, ne da bi morali uporabljati prenosni računalnik ali osebni računalnik z vgrajenim pregledovalnikom pisarne. Preprosto kopirajte datoteke Word, Excel, PowerPoint, PDF ali JPEG na ključek USB, kartico SD ali microSD (odvisno od vhoda projektorja) in jih prikažite na velikem zaslonu.

Zaslon USB
Projektor priključite neposredno na prenosni računalnik in s kablom USB prikažite namizje. Ne potrebujete obsežnega kabla VGA.

Zaslon LAN
Zaslon računalnika ali prenosnika prikažite na projektorju prek omrežne povezave .

Brezžične predstavitve
Takoj se brezžično povežite in predstavite iz osebnega računalnika, Maca ali mobilne naprave z uporabo brezplačne aplikacije HDCast Pro in dodatnega brezžičnega USB ključa. Aplikacija vam omogoča brezžično skupno rabo in predstavitev dokumentov, fotografij in fotoaparata vaših naprav, tako da ga spremenite v fotoaparat za dokumente. Ustvarjanje bolj povezane in skupne izkušnje za vse.

Popravek štirih kotov
Keystone prilagodite tako v navpični kot v vodoravni ravnini. Vsak vogal slike lahko posamično upognete, da ustvarite popolnoma kvadratno sliko. Idealno za neravne stene ali tam, kjer je postavitev projektorja nerodna in jo je treba namestiti pod kotom.

Integriran zvočnik
Zmogljiv vgrajen zvočnik zagotavlja izjemno kakovost zvoka in enostavno nastavitev brez dragih zunanjih zvočnikov.

Full 3D
Projektorji Optoma lahko prikazujejo resnično 3D vsebino iz skoraj vseh 3D virov, vključno s 3D predvajalniki Blu-ray, 3D oddajanjem in igralnimi konzolami najnovejše generacije.


Daljinska miška z vgrajenim laserskim kazalcem
S preprostim, a zmogljivim daljinskim upravljalnikom z miško in vgrajenim laserskim kazalcem naj bo pozornost vašega občinstva usmerjena na prave stvari.

Eco + in varčevanje z energijo
Tehnologija Eco + združuje visoko kontrast, izboljšano življenjsko dobo žarnice in funkcije za varčevanje z energijo, ki so enostavne za uporabo, hkrati pa zmanjšajo porabo energije.
Z uporabo posebej zasnovanih načinov svetilk lahko zmanjšate porabo energije do 70%. Vsak način pozitivno vpliva tudi na življenjsko dobo žarnice, hkrati pa zniža skupne stroške lastništva in zmanjša vzdrževanje.
Nadzorujte svojo predstavitev z izklopom zvoka Eco AV. Usmerite pozornost svojega občinstva stran od zaslona, tako da sliko spremenite, ko ni več potrebna. To dodatno zmanjša porabo energije za do 70%, kar še podaljša življenjsko dobo vaše svetilke.

Samodejni in neposredni vklop ter izklop
Obstajajo primeri, ko projektor ostane vklopljen, ko ga ne uporabljate. Za varčevanje z energijo funkcija »samodejni izklop« samodejno izklopi projektor po določenem času, če se ne uporablja
Z neposrednim vklopom se bo projektor zagnal takoj , ko bo enota pod napajanjem. S tem ni potrebe po ročnem vklopu projektorja prek daljinskega upravljalnika ali tipkovnice, kar je idealno za uporabo v prostorih z glavnim stikalom za vklop.
Z neposrednimizklopom lahko takoj neposredno iz omrežja izklopite projektor. To pomeni, da vam ni treba čakati, da se projektor ohladi, preden ga izklopite.

24/7 delovanje
Projektorji Optoma so zasnovani tako, da delujejo 24 ur na dan v standardni orientaciji. Kot nalašč za aplikacije, kjer so potrebna daljša obdobja uporabe. Ob upoštevanju 24-urnih pogojev.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: DLP
Format Slike: 16:10
Tip Resolucije: WXGA
Prednastavljena Resolucija: 1.280 x 800
Kontrast: 22.000:1
Svetilnost: 4.000 ANSI lumnov
Življenska Doba Žarnice: 4.000 ur
Short Throw: da
3D: da
 
Zvok  
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 16 W
 
Povezljivost  
HDMI: da
D-Sub (VGA): da
S Video: da
Kompozitni (CVBS): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
RS-232C: da
Audio Vhod: da
Audio Izhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 275 W
Hrup Ventilatorja: 28 dB
Dimenzije: 343 x 383 x 112 mm
Teža: 3.9 kg
Garancija projektor: 24 mesecev
Barva: bela
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Kensington Lock: da
Datoteke