UHZ65UST

3.799,00 €
3.399,00 € (- 10,53%)
Opis

Optoma UHZ65UST

Pametni laserski 4K Ultra HD projektor s Ultra Short Throw delovanjem ponuja nepozabno sliko 4K UHD digitalne kinematografije v udobju svojega doma. Laserska tehnologija zagotavlja natančno, resnično življenjsko barvno reprodukcijo s 87% pokritosti DCI-P3 - kot nalašč za ponovno ustvarjanje izkušenj na velikem zaslonu doma. Optoma UHZ65UST je projektor, ki je opremljen z najnovejšo tehnologijo in lastnostmi, se ponaša z združljivostjo HDR in HLG, izpopolnjeno obdelavo interpolacije PureMotion, ki odpravlja zamegljenost gibanja ali presojo slike, glasovni nadzor, pretočne aplikacije in vgrajen medijski predvajalnik.

Ločljivost 4K UHD
Z več kot osmimi milijoni slikovnih pik, ločljivost Ultra HD 4K prinaša štirikrat več podrobnosti kot Full HD, da dobite ostrejše, življenjsko podobne slike in bogatejše barve - kar vam omogoča, da sedite bližje zaslonu in uživate v bolj potopljivi izkušnji.

Združljiva HDR in HLG
Sposoben je sprejemati in prikazovati HDR10 in Hibrid Log Gamma (HLG) HDR vsebino. Ta projektor Optoma vam omogoča, da vidite veliko več podrobnosti in teksture. Predmeti so videti bolj trdni in resnični, dodatni detajli pa ustvarjajo večji občutek globine.

Neverjetne barve
Oglejte si svoje filme, TV oddaje in igrajte igre z osupljivimi barvami v katerem koli okolju. Projektorji Optoma zagotavljajo zanesljive zmogljivosti, primerne za vsako vsebino in okolje. Naši domači projektorji so sposobni reproducirati barvno paleto Rec.709, mednarodni standard HDTV, ki zagotavlja natančno reprodukcijo kinematografskih barv natanko tako, kot si je zamislil režiser. Ali bolj nasičene barve za luknjasto podobo, ki je odlična za igranje in animirane filme.

Laserska tehnologija
Laserski projektorji Optoma uporabljajo kakovostne laserje za ustvarjanje projicirane slike. V mnogih situacijah je lahko zaznana svetlost projektorjev z lasersko osvetlitvijo dvakrat večja kot pri enakovrednem modelu s svetilko. Prav tako zagotavljajo večjo učinkovitost za ohranjanje konstantne svetlosti, vrhunske barvne lastnosti, takojšen vklop / izklop in izjemno življenjsko dobo do 20.000 ur.

3D
Projektorji Optoma lahko prikažejo resnično 3D vsebino iz skoraj katerega koli 3D vira, vključno s predvajalniki 3D Blu-ray, 3D oddajanjem in igralnimi konzolami najnovejše generacije.

Vgrajen medijski predvajalnik
Glejte filme neposredno iz projektorja, ne da bi potrebovali prenosni računalnik ali računalnik z uporabo vgrajenega predvajalnika. Preprosto kopirajte datoteke na ključ USB in si jih oglejte na velikem zaslonu.

Aplikacije

Dostopite do združljivih aplikacij, kot so Netflix, YouTube in Spotify, z vgrajeno trgovino z aplikacijami - Marketplace. Kot nalašč za predvajanje filmov, TV oddaj in posnetkov. (Storitve Google Play niso podprte)

InfoWall
Ustvari prilagojeno digitalno steno prilagojenih informacij. Z aplikacijo Optoma connect lahko projektor načrtujete tako, da prikaže vreme, videoposnetke in vire družabnih medijev. Lahko ga celo načrtujete, da se vklopi ob določenih urah ali vas seveda prebudi na pomirjujoč in sproščujoč seznam predvajanja.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: DLP
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: Ultra HD (4K)
Prednastavljena Resolucija: 3.840 x 2.160
Kontrast: 2.000.000:1
Svetilnost: 3.200 ANSI lumnov
Vir svetilnosti: laser
Življenska Doba Žarnice: 20.000 ur
Projekcijsko Razmerje: 0.25:1
Short Throw: da
Zoom: da
Fokus: da
 
Zvok  
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 5 W
Vgrajen predvajalnik: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
D-Sub (VGA): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
RS-232C: da
Audio Izhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 345 W
Hrup Ventilatorja: 26 dB
Dimenzije: 576 x 383 x 130 mm
Teža: 11 kg
Garancija projektor: 36 mesecev
Barva: črna
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Kensington Lock: da
Datoteke
Video