UHZ65LV

3.999,00 €
3.699,00 € (- 7,50%)
Opis

OPTOMA UHZ65LV



Laserska tehnologija

Laserski projektorji Optoma uporabljajo kakovostne laserje za ustvarjanje projicirane slike. V mnogih situacijah je zaznana svetlost projektorjev z lasersko osvetlitvijo lahko dvakrat večja kot pri enakovrednem modelu s svetilko. Prav tako zagotavljajo večjo učinkovitost za ohranjanje konstantne svetlosti, vrhunske barvne lastnosti, takojšen vklop / izklop in izjemno življenjsko dobo do 30.000 ur.

Združljiva HDR in HLG

Lahko sprejema in prikazuje vsebino HDR10 in hibridne log gama (HLG) HDR. Ta projektor Optoma vam omogoča, da vidite veliko več podrobnosti in teksture. Predmeti so videti bolj trdni in resnični, dodatni detajli pa ustvarjajo večji občutek globine.

Ločljivost 4K UHD

Z več kot osmimi milijoni slikovnih pik, ločljivost Ultra HD 4K prinaša štirikrat več podrobnosti kot Full HD za zagotavljanje ostrejših, resnično podobnih slik in bogatejših barv - omogoča vam, da sedite bližje zaslonu in uživate v bolj potopljivi izkušnji.

Celoten 3D

Projektorji Optoma lahko prikažejo resnično 3D vsebino iz skoraj katerega koli 3D vira, vključno s predvajalniki 3D Blu-ray, 3D oddajanjem in igralnimi konzolami najnovejše generacije.

Neverjetne barve

Oglejte si svoje filme, TV oddaje in igrajte igre z osupljivimi barvami v katerem koli okolju. Projektorji Optoma zagotavljajo zanesljive zmogljivosti, primerne za vsako vsebino in okolje. Naši domači projektorji so sposobni reproducirati barvno paleto Rec.709, mednarodni standard HDTV, ki zagotavlja natančno reprodukcijo kinematografskih barv natanko tako, kot je načrtoval režiser. Ali bolj nasičene barve za luknjasto podobo, ki je odlična za igranje in animirane filme.

UltraDetail
Ta tehnologija zagotavlja, da se vse informacije, ki jih vsebuje slika, resnično reproducirajo na zaslonu, kar daje osupljivo kristalno jasno, ostro sliko.

Dvojni vhodi HDMI
Igrajte igre, prenašajte videoposnetke in delite fotografije na velikem zaslonu v udobju svojega doma. Z dvojnimi vhodi HDMI se lahko z enim kablom enostavno povežete s svojo igralno konzolo, set-top boxom, prenosnim računalnikom, računalnikom, predvajalnikom Blu-ray ali medijskim strežnikom. Lahko ga celo spremenite v pametni projektor, tako da priključite ključ HDMI, kot je Google Chromecast, Amazon Fire TV, Apple TV  ali Roku.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: DLP
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: Ultra HD (4K)
Prednastavljena Resolucija: 3.840 x 2.160
Kontrast: 2.000.000:1
Svetilnost: 5.000 ANSI lumnov
Vir svetilnosti: laser
Življenska Doba Žarnice: 20.000 ur
Projekcijsko Razmerje: 1.39-2.22:1
Short Throw: da
Zoom: da
Fokus: da
 
Zvok  
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 4 W
Vgrajen predvajalnik: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
D-Sub (VGA): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
RS-232C: da
Audio Vhod: da
Audio Izhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 368 W
Hrup Ventilatorja: 31 dB
Dimenzije: 498 x 331 x 171 mm
Teža: 9.8 kg
Garancija projektor: 36 mesecev
Barva: bela
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Kensington Lock: da
Datoteke
Video