UHL55

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 149,99 EUR
Opis

Optoma UHL55


Pametni 4K UHD LED projektor
Prenosni UHL55 je vrhunska pametna domača zabava z impresivnimi slikami v kino 4K UHD kakovosti.

LED tehnologija

Visokokakovostna LED osvetlitev zagotavlja povečano učinkovitost za ohranjanje konstantne svetlosti, vrhunsko barvno delovanje, takojšen vklop / izklop in izjemno življenjsko dobo.

Ločljivost 4K UHD
Z več kot osmimi milijoni slikovnih pik, ločljivost Ultra HD 4K prinaša štirikrat več podrobnosti kot Full HD, da dobite ostrejše, življenjsko podobne slike in bogatejše barve - kar vam omogoča, da sedite bližje zaslonu in uživate v bolj potopljivi izkušnji.

Združljiv s HDR
Optoma HDR združljivi projektorji so sposobni sprejemati in prikazovati metapodatke HDR in omogočajo več podrobnosti in teksture. Predmeti so videti bolj trdni in življenjski, dodatni detajli pa ustvarjajo večji občutek globine. Kot bi gledali skozi okno.

Neverjetne barve
Oglejte si svoje filme, TV oddaje in igrajte igre z osupljivimi barvami v katerem koli okolju. Projektorji Optoma zagotavljajo zanesljive zmogljivosti, primerne za vsako vsebino in okolje. Naši domači projektorji so sposobni reproducirati barvno paleto Rec.709, mednarodni standard HDTV, ki zagotavlja natančno reprodukcijo kinematografskih barv natanko tako, kot je zamislil režiser. Ali bolj nasičene barve za luknjasto podobo, ki je odlična za igranje in animirane filme.

PureMotion in 3D
Z uporabo napredne tehnologije interpolacije kadrov napredna obdelava nadzora gibanja odpravlja zamegljenost gibanja ali razbijanje slike, tudi pri hitrih akcijskih zaporedjih. Večina filmov je posnetih s hitrostjo 24 sličic na sekundo (fps). Za ohranitev čistosti originalne slike lahko projektorji Optoma sprejmejo vire visoke ločljivosti pri 24 sličicah na sekundo za prikaz filmov točno tako, kot je načrtoval režiser. 
Projektorji Optoma lahko prikažejo resnično 3D vsebino iz skoraj katerega koli 3D vira, vključno s predvajalniki 3D Blu-ray, 3D oddajanjem in igralnimi konzolami najnovejše generacije.

Vrhunska zvočna zmogljivost
Uživajte v globljih, polnejših in vrhunskih bas zmogljivostih iz vgrajenih stereo zvočnikov. Ta kompaktni projektor je zasnovan z odzračevalnim ohišjem in natančno oblikovanimi vrati, ki lahko razširijo nizke in nizkofrekvenčne zvočne valove in lahko celo oddajajo 360-stopinjski, vsesmerni zvok. Primerno za vsako domače okolje in kot nalašč za filme. Zmogljiv je za dekodiranje Dolby 5.1 za bogat, jasen in močan zvok. Podpira celo prehod skozi S / PDIF vrata, tako da ga lahko povežete s sistemom za prostorski zvok. Uporabite močne vgrajene zvočnike kot samostojen zvočnik Bluetooth.

Vgrajen medijski predvajalnik in Aplikacije
Glejte filme neposredno iz projektorja, ne da bi potrebovali prenosni računalnik ali računalnik z uporabo vgrajenega predvajalnika. Preprosto kopirajte datoteke na ključ USB in si jih oglejte na velikem zaslonu. Dostopite do združljivih aplikacij, kot so Netflix, YouTube in Spotify, z vgrajeno trgovino z aplikacijami - Marketplace. Kot nalašč za predvajanje filmov, TV oddaj in posnetkov. (Storitve Google Play niso podprte)


Samodejno ostrenje in keystone
Zagotavljanje hitrejše brezplačne in bolj priročne namestitve; V nekaj sekundah lahko uživate v zelo ostri sliki s super hitrim, hitrim samodejnim laserskim fokusiranjem. Auto Keystone samodejno prilagodi trapezni učinek, ko je projektor zunaj osi, da ustvari poravnano sliko *.

Bluetooth, WiFi in USB-Power
Prikladno se povežite z združljivimi napravami Bluetooth ™, kot je mobilna naprava za pretakanje zvoka v vgrajeni zvočnik, zunanji zvočnik za dodaten prostorski zvok ali za upravljanje projektorja povežite miško ali tipkovnico. Za dostop do interneta in OTA (prek posodobitev za zrak) se brezžično povežite s svojim omrežjem. Uporabite vrata USB-A za napajanje vezja HDMI, kot je Google Chromecast.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: DLP
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: Ultra HD (4K)
Prednastavljena Resolucija: 3.840 x 2.160
Kontrast: 250.000:1
Svetilnost: 2.000 ANSI lumnov
Vir svetilnosti: LED
Življenska Doba Žarnice: 30.000 ur
Zoom: da
Fokus: da
3D: da
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 16 W
 
Uporabnost  
Vgrajen predvajalnik: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
D-Sub (VGA): da
Komponentni (RCA): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Audio Izhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 145 W
Hrup Ventilatorja: 28 dB
Dimenzije: 220 x 220 x 135 mm
Teža: 3.8 kg
Garancija projektor: 24 mesecev
Barva: črna
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Kensington Lock: da
Datoteke
Video