UHD65

3.499,00 €
2.785,00 € (- 20,41%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 239,99 EUR
Opis

Optoma UHD65


Življenjske podrobnosti - 4K Ultra HD projektor

UHD65 je zasnovan za sobe za domači kino in ponuja nepozabne slike 4K digitalne kinematografije v udobju svojega doma. Vključuje Ultra HD ločljivost 4K, oživi filme z navdušujočimi podrobnostmi, barvo in kontrastom - zabavo popelje na naslednjo raven. Eleganten UHD65 je združen z najnovejšo tehnologijo in lastnostmi, ki se ponaša z združljivostjo visoke dinamike (HDR), podporo HDCP 2.2 in prefinjeno obdelavo interpolacije PureMotion, ki odpravlja zamegljenost gibanja ali utripanje slike. Barvno kolo RGBRGB zagotavlja natančno, resnično življenjsko barvo Rec.709 - kot nalašč za ponovno ustvarjanje izkušenj na velikem zaslonu doma.

4K UHD ločljivost
Amazing barva - natančne Rec.709 barv, 2200 lumnov ANSIFluid ogled - Interpolacija PureMotion okvirja Enostavna namestitev - navpični premik leče. Z več kot osmimi milijoni slikovnih pik, ločljivost Ultra HD 4K prinaša štirikrat več podrobnosti kot Full HD, da dobite ostrejše, življenjsko podobne slike in bogatejše barve - kar vam omogoča, da sedite bližje zaslonu in uživate v bolj potopljivi izkušnji.

Združljiv s HDR
Optoma HDR združljivi projektorji so sposobni sprejemati in prikazovati metapodatke HDR in omogočajo več podrobnosti in teksture. Predmeti so videti bolj trdni in življenjski, dodatni detajli pa ustvarjajo večji občutek globine. Kot bi gledali skozi okno.

Neverjetne barve
Oglejte si svoje filme, TV oddaje in igrajte igre z osupljivimi barvami v katerem koli okolju. Projektorji Optoma zagotavljajo zanesljive zmogljivosti, primerne za vsako vsebino in okolje. Naši domači projektorji so sposobni reproducirati barvno paleto Rec.709, mednarodni standard HDTV, ki zagotavlja natančno reprodukcijo kinematografskih barv natanko tako, kot je zamislil režiser. Ali bolj nasičene barve za luknjasto podobo, ki je odlična za igranje in animirane filme.

Navpični premik leče
Poenostavite namestitev z navpičnim premikom leče, kar zagotavlja širši obseg možnosti postavitve projektorja. Tako boste lažje postavili projektor v sobo in omogočili širšo paleto možnosti velikosti zaslona.

PureMotion
Z uporabo napredne tehnologije interpolacije kadrov napredna obdelava nadzora gibanja odpravlja zamegljenost gibanja ali razbijanje slike, tudi pri hitrih akcijskih zaporedjih.

Ultra detajli
Ta tehnologija zagotavlja, da se vse informacije, ki jih vsebuje slika, resnično reproducirajo na zaslonu, kar daje osupljivo kristalno jasno, ostro sliko.

Sistem upravljanja barv
Prikaz natančnih resničnih barv, da se najbolje ujemajo z vašim okoljem gledanja. Ta edinstvena funkcija vam nudi prilagodljivost za natančno nastavitev barvnih nastavitev za optimalno natančnost.

24p
Večina filmov je posnetih s hitrostjo 24 sličic na sekundo (fps). Za ohranitev čistosti originalne slike lahko projektorji Optoma sprejmejo vire visoke ločljivosti pri 24 sličicah na sekundo za prikaz filmov točno tako, kot je načrtoval režiser.

USB-napajanje
Uporabite vrata USB-A za napajanje vezja HDMI, kot je Google Chromecast.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: DLP
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: Ultra HD (4K)
Prednastavljena Resolucija: 3.840 x 2.160
Kontrast: 1.200.000:1
Svetilnost: 2.200 ANSI lumnov
Življenska Doba Žarnice: 4.000 ur
Zoom: da
Fokus: da
3D: da
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 8 W
 
Povezljivost  
D-Sub (VGA): da
Komponentni (RCA): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
RS-232C: da
Audio Vhod: da
Audio Izhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 345 W
Hrup Ventilatorja: 25 dB
Dimenzije: 498 x 331 x 141 mm
Teža: 7.8 kg
Garancija projektor: 24 mesecev
Barva: črna
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Kensington Lock: da
Datoteke
Video