UHD60

2.999,00 €
2.085,99 € (- 30,44%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 239,99 EUR
Opis

Optoma UHD60


Večji občutek globine in realizma v vsaki sceni
Ljubitelji televizije, iger in filmov lahko zdaj z Optoma UHD60 uživajo v impresivnih slikah 4K kino kakovosti v svojem domu. Vključuje Ultra HD 4K ločljivost, ki oživi vsebino z navdušujočimi detajli, barvo in kontrastom za neverjetno potopno doživetje. Eleganten UHD60 je združen z najnovejšo tehnologijo in lastnostmi, ki se ponaša z združljivostjo visoke dinamike (HDR), podporo HDCP 2.2 in vključuje integriran zvočnik, ki zagotavlja močan zvok. Svetle slike s 3000 lumni in enostavna nastavitev pomenijo, da lahko uživate v življenjski zabavi na velikem zaslonu v katerem koli življenjskem prostoru.

Ločljivost 4K UHD
Z več kot osmimi milijoni slikovnih pik, ločljivost Ultra HD 4K prinaša štirikrat več podrobnosti kot Full HD, da dobite ostrejše, življenjsko podobne slike in bogatejše barve - kar vam omogoča, da sedite bližje zaslonu in uživate v bolj potopljivi izkušnji.

Združljiv s HDR
Optoma HDR združljivi projektorji so sposobni sprejemati in prikazovati metapodatke HDR in omogočajo več podrobnosti in teksture. Predmeti so videti bolj trdni in življenjski, dodatni detajli pa ustvarjajo večji občutek globine. Kot bi gledali skozi okno.

Neverjetne barve
Oglejte si svoje filme, TV oddaje in igrajte igre z osupljivimi barvami v katerem koli okolju. Projektorji Optoma zagotavljajo zanesljive zmogljivosti, primerne za vsako vsebino in okolje. Naši domači projektorji so sposobni reproducirati barvno paleto Rec.709, mednarodni standard HDTV, ki zagotavlja natančno reprodukcijo kinematografskih barv natanko tako, kot je zamislil režiser. Ali bolj nasičene barve za luknjasto podobo, ki je odlična za igranje in animirane filme.

Navpični premik leče
Poenostavite namestitev z navpičnim premikom leče, kar zagotavlja širši obseg možnosti postavitve projektorja. Tako boste lažje postavili projektor v sobo in omogočili širšo paleto možnosti velikosti zaslona.

UltraDetail
Ta tehnologija zagotavlja, da se vse informacije, ki jih vsebuje slika, resnično reproducirajo na zaslonu, kar daje osupljivo kristalno jasno, ostro sliko.
Sistem upravljanja barv
Prikaz natančnih resničnih barv, da se najbolje ujemajo z vašim okoljem gledanja. Ta edinstvena funkcija vam nudi prilagodljivost za natančno nastavitev barvnih nastavitev za optimalno natančnost.

24p
Večina filmov je posnetih s hitrostjo 24 sličic na sekundo (fps). Za ohranitev čistosti originalne slike lahko projektorji Optoma sprejmejo vire visoke ločljivosti pri 24 sličicah na sekundo za prikaz filmov točno tako, kot je načrtoval režiser.

USB-napajanje
Uporabite vrata USB-A za napajanje vezja HDMI, kot je Google Chromecast.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: DLP
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: Ultra HD (4K)
Prednastavljena Resolucija: 3.840 x 2.160
Kontrast: 1.000.000:1
Svetilnost: 3.000 ANSI lumnov
Življenska Doba Žarnice: 4.000 ur
Zoom: da
Fokus: da
 
Zvok  
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 8 W
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
LAN (RJ-45): da
RS-232C: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 305 W
Hrup Ventilatorja: 25 dB
Dimenzije: 498 x 331 x 141 mm
Teža: 7.8 kg
Garancija projektor: 36 mesecev
Garancija žarnica: 12 mesecev ali 10.000 ur
Barva: bela
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Kensington Lock: da
Datoteke
Video