UHD51ALVe

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 189,99 EUR
V prihodu
Opis

Optoma UHD51ALVe


4K Ultra HD projektor ki podpira Alexo

Potopite se v svet Ultra HD. UHD51ALVe prinaša vrhunsko pametno domačo zabavo z impresivnimi 4K kakovostnimi filmi in podporo za glasovni nadzor Alexa. Zdaj lahko uživate v natančnih barvah, kristalno jasnih podrobnostih in bleščečem kontrastu za osupljivo doživetje.Glasovni nadzor Alexa zagotavlja takojšnjo nastavitev, ki vam omogoča prilagajanje glasnosti, preklapljanje vhodov, zagon vsebine in še več.

4K UHD ločljivost
Z več kot osem milijoni pikslov ločljivost Ultra HD 4K prinaša štirikrat več podrobnosti kot Full HD, kar zagotavlja ostrejše, življenjske podobe in bogatejše barve - kar vam omogoča, da sedite bližje zaslonu in uživate v doživetju.

Združljiv s HDR
Zmogljive za sprejemanje in prikazovanje metapodatkov HDR, projektorji, ki so združljivi z Optoma HDR, vam omogočajo, da vidite veliko več podrobnosti in teksture. Predmeti so bolj trdni in življenje podobni, dodatna podrobnost pa ustvarja večji občutek za globino. Kot gledati skozi okno.

Neverjetne barve
Oglejte si filme, televizijske oddaje in igrajte igre z osupljivimi barvami v vsakem okolju. Optoma projektorji zagotavljajo zanesljivo delovanje, primerno za vse vsebine in okolje. Naši domači projektorji so zmožni reproducirati barvno lestvico Rec.709, mednarodni HDTV standard, ki zagotavlja natančno reprodukcijo kinematografske barve natančno tako, kot si je zamislil režiser. Ali bolj nasičene barve za živahno sliko, odlično za igre na srečo in animirane filme.

Navpični premik leče
Poenostavite namestitev z vertikalnim premikom leče, ki omogoča širši razpon možnosti postavitve projektorja. To olajša namestitev projektorja v vašo sobo in omogoča širši izbor možnosti za velikost zaslona.

PureMotion
Z uporabo napredne tehnologije interpolacije okvirjev, napredna obdelava krmiljenja gibanja odpravlja zamegljenost ali gibljivost slike, tudi pri hitrih akcijskih zaporedjih.

Vgrajen v predvajalnik medijev
Gledate filme neposredno s projektorja brez uporabe prenosnega računalnika ali računalnika z vgrajenim predvajalnikom. Preprosto kopirajte datoteke na USB ključ in si jih oglejte na velikem zaslonu.

Poln 3D
Optoma projektorji lahko prikazujejo resnično 3D vsebino iz skoraj vseh 3D virov, vključno s predvajalniki 3D Blu-ray, 3D oddajanjem in igralnimi konzolami zadnje generacije.

Vgrajen zvočnik
Dopolnite svojo izkušnjo z domačo zabavo s pomočjo zmogljivega vgrajenega zvočnika za izjemno kakovost zvoka in preprosto nastavitev brez dragih zunanjih zvočnikov.

USB-napajanje
Uporabite vrata USB-A za napajanje ključa HDMI, na primer Google Chromecast.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: DLP
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: Ultra HD (4K)
Prednastavljena Resolucija: 3.840 x 2.160
Kontrast: 500.000:1
Svetilnost: 3.200 ANSI lumnov
Življenska Doba Žarnice: 4.000 ur
Zoom: da
Fokus: da
 
Zvok  
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 10 W
 
Povezljivost  
HDMI: da
D-Sub (VGA): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
RS-232C: da
Audio Vhod: da
Audio Izhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 305 W
Hrup Ventilatorja: 25 dB
Dimenzije: 392 x 281 x 118 mm
Teža: 5.22 kg
Garancija projektor: 36 mesecev
Garancija žarnica: 12 mesecev ali 10.000 ur
Barva: črna
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Kensington Lock: da
Datoteke
Video