UHD51

1.999,00 €
1.399,00 € (- 30,02%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 149,99 EUR
Preveri

Opis

Optoma UHD51


Zanesljiva podrobnost - 4K Ultra HD projektor
Potopite se v svet Ultra HD. UHD51 zagotavlja vrhunsko domačo zabavo z impresivnimi slikami s kakovostjo 4K kinematografije. Uživajte v odlični barvni globini, kristalno jasni podrobnosti in visokem kontrastu za osupljivo doživetje.
4K UHD ločljivost in HDR združljivostNenavadna barva - natančna 100% barva Rec.709, 2400 ANSI lumnovOgled tekočine - interpolacija okvirja PureMotionLahka namestitev - vertikalni premik leče

4K UHD ločljivost
Z več kot osem milijoni pikslov ločljivost Ultra HD 4K prinaša štirikrat več podrobnosti kot Full HD, kar zagotavlja ostrejše, življenjske podobe in bogatejše barve - kar vam omogoča, da sedite bližje zaslonu in uživate v doživetju.

Združljiv s HDR
Zmogljive za sprejemanje in prikazovanje metapodatkov HDR, projektorji, ki so združljivi z Optoma HDR, vam omogočajo, da vidite veliko več podrobnosti in teksture. Predmeti so bolj trdni in življenje podobni, dodatna podrobnost pa ustvarja večji občutek za globino. Kot gledati skozi okno.

Neverjetne barve
Oglejte si filme, televizijske oddaje in igrajte igre z osupljivimi barvami v vsakem okolju. Optoma projektorji zagotavljajo zanesljivo delovanje, primerno za vse vsebine in okolje. Naši domači projektorji so zmožni reproducirati barvno lestvico Rec.709, mednarodni HDTV standard, ki zagotavlja natančno reprodukcijo kinematografske barve natančno tako, kot si je zamislil režiser. Ali bolj nasičene barve za živahno sliko, odlično za igre na srečo in animirane filme.

Navpični premik leče
Poenostavite namestitev z vertikalnim premikom leče, ki omogoča širši razpon možnosti postavitve projektorja. To olajša namestitev projektorja v vašo sobo in omogoča širši izbor možnosti za velikost zaslona.

PureMotion
Z uporabo napredne tehnologije interpolacije okvirjev, napredna obdelava krmiljenja gibanja odpravlja zamegljenost ali gibljivost slike, tudi pri hitrih akcijskih zaporedjih.

Poln 3D
Optoma projektorji lahko prikazujejo resnično 3D vsebino iz skoraj vseh 3D virov, vključno s predvajalniki 3D Blu-ray, 3D oddajanjem in igralnimi konzolami zadnje generacije.

Sistem za upravljanje barv
Prikažite natančne realistične barve, ki najbolje ustrezajo okolju gledanja. Ta edinstvena funkcija vam omogoča prilagodljivost barvnih nastavitev za optimalno natančnost.

USB-napajanje
Uporabite vrata USB-A za napajanje ključa HDMI, na primer Google Chromecast.

Vgrajen zvočnik
Dopolnite svojo izkušnjo z domačo zabavo s pomočjo zmogljivega vgrajenega zvočnika za izjemno kakovost zvoka in preprosto nastavitev brez dragih zunanjih zvočnikov.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: DLP
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: Ultra HD (4K)
Prednastavljena Resolucija: 3.840 x 2.160
Kontrast: 500.000:1
Svetilnost: 2.400 ANSI lumnov
Življenska Doba Žarnice: 4.000 ur
Zoom: da
Fokus: da
 
Zvok  
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 10 W
 
Povezljivost  
HDMI: da
D-Sub (VGA): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
RS-232C: da
Audio Vhod: da
Audio Izhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 317 W
Hrup Ventilatorja: 28 dB
Dimenzije: 392 x 281 x 118 mm
Teža: 5.22 kg
Garancija projektor: 24 mesecev
Garancija žarnica: 12 mesecev ali 10.000 ur
Barva: črna
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Kensington Lock: da
Datoteke
Video