UHD35

1.199,00 €
1.099,00 € (- 8,34%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 149,99 EUR
Opis

OPTOMA UHD35 4K UHD PROJEKTOR



4K UHD projektor za igre na srečo in domačo zabavo
Potopite se v svet iger Ultra HD, športov v živo, TV oddaj in filmov. Strelovodno hiter 4K UHD UHD35 z majhno zakasnitvijo prinaša impresivne slike v kinematografski kakovosti, izjemno nizek vhodni zaostanek 4,2 ms in visoko stopnjo osveževanja 240 Hz - kot nalašč za konkurenčno prednost v igrah. Ljubitelji televizije in filma lahko uživajo tudi v odlični barvni globini, kristalno jasnih podrobnostih in bleščečem kontrastu za osupljivo doživetje. Projektor, opremljen z najnovejšo tehnologijo in funkcijami, se ponaša z združljivostjo visokega dinamičnega razpona (HDR) in HLG, Full 3D in dvema HDMI 2.0 priključkoma. Kot nalašč za uživanje v življenjski zabavi na velikem zaslonu v katerem koli bivalnem prostoru.

Zabava na velikem zaslonu
Ustvarite in si oglejte slike, ki so veliko večje od katerega koli televizorja s projektorjem. Ustvarite lahko veliko sliko do 300 ”. Kot nalašč za poustvarjanje izjemne kinematografske izkušnje v udobju vašega doma.

Lučke ob ogledu
Ta vsestranski projektor za domačo zabavo združuje visoko svetlost in žive barve za živahne, resničnostne vizualne elemente v dobro osvetljenih okoljih - idealen za gledanje TV oddaj, šport in filme ali igranje iger z družino ali prijatelji kadar koli v dnevu.

Resnična ločljivost 4K UHD
Ločljivost Ultra HD 4K zagotavlja ostrejše, resnične slike in bogatejše barve - tako da lahko sedite bližje zaslonu in uživate v bolj poglobljeni izkušnji.
DLP projektorji zagotavljajo CTA (Consumer Technology Association) odobreno ločljivost True 4K UHD, ki lahko projicira 8,3 milijona slikovnih pik na zaslon. To je štirikrat več podrobnosti kot Full HD in dvakrat več od konkurenčne tehnologije, ki zagotavlja le 4,1 milijona slikovnih pik.

Združljiv s HDR in HLG
Sposoben je sprejemati in prikazovati HDR10 in HDR vsebino Hybrid Log Gamma (HLG). Ta projektor Optoma vam omogoča, da vidite veliko več podrobnosti in teksture. Predmeti so videti bolj trdni in življenjski, dodatne podrobnosti pa ustvarjajo večji občutek globine.

Full 3D
Projektorji Optoma lahko prikazujejo resnično 3D vsebino iz skoraj vseh 3D virov, vključno s 3D predvajalniki Blu-ray, 3D oddajanjem in igralnimi konzolami najnovejše generacije.

Igralni način
Način igre optimizira vaš projektor za največji kontrast in žive barve, da zajame vse podrobnosti - tako da imate dovolj časa, da se osredotočite na zmago.

Glej več
Vključite se v igro in uživajte v izjemni izkušnji v naravni velikosti z velikim zaslonom do 300 "*, veliko večjim od povprečnega televizorja. Zaradi večjih površin z razdeljenimi zasloni so igre za več igralcev še bolj prijetne.

Prilagoditev barvi stene
Nimate bele stene ali projektorskega platna? Ni problema! Z nastavitvijo »Barva stene« lahko spremenite projicirano sliko glede na barvo vaše stene. Izbirate lahko med šestimi možnostmi, ki jih lahko enostavno prilagodite za stenske table, svetlo rumene, svetlo zelene, svetlo modre, roza in sive stene, da dobite najbolj natančen barvni razpon.

Daljinski upravljalnik z osvetlitvijo
Osvetljeni daljinski upravljalniki so zasnovani s subtilnimi belimi LED diodami za osvetlitev gumbov, zaradi česar je mogoče videti in delovati, zlasti v temi

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Dodatna oprema
Oprema za projektorje
  1. product name
    Carry bag L
    69,99 €
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: DLP
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: Ultra HD (4K)
Prednastavljena Resolucija: 3.840 x 2.160
Kontrast: 1.000.000:1
Svetilnost: 3.600 ANSI lumnov
Življenska Doba Žarnice: 4.000 ur
Zoom: da
Fokus: da
3D: da
 
Zvok  
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 10 W
 
Povezljivost  
HDMI: da
D-Sub (VGA): da
USB: da
RS-232C: da
Audio Vhod: da
Audio Izhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 305 W
Hrup Ventilatorja: 28 dB
Dimenzije: 315 x 270 x 118 mm
Teža: 3.9 kg
Garancija projektor: 24 mesecev
Barva: bela
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Kensington Lock: da
Datoteke
Video