HZ40ST

2.199,00 €
1.899,00 € (- 13,64%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 189,99 EUR
Opis

OPTOMA HZ40ST DLP FULL HD SHORT THROW PROJEKTOR



Full HD laserski projektor
Začutite dogajanje in vsak trenutek doživite na velikem zaslonu s HZ40ST. Kot nalašč za izjemne športe v živo, TV-oddaje, filme in igre na srečo.
Priročen in enostaven za namestitev, ta kompaktni laserski projektor z visoko svetlobo s kratkim svetlobnim tokom je idealen za dobro osvetljena okolja, tako da lahko ljubitelji športa uživajo v živo z družino ali prijatelji s prižganimi lučmi. Ponaša se s tehnologijo HDR in neverjetno barvno tehnologijo, za ljubitelje filmov pa zagotavlja natančno in resnično reprodukcijo barv z visokim kontrastom. Ima tudi majhno zakasnitev vnosa - kot nalašč za igre, ki se zanašajo na hitre reakcije. Vgrajeni zvočnik zagotavlja močan zvok, dva vhoda HDMI pa omogočata povezavo z več napravami, kot so sprejemniki, igralne konzole in vmesniki HDMI. Če tehtate manj kot 5,5 kg, ga lahko z neobvezno torbo za športno prireditev, filmski večer ali maraton kjer koli z ravno površino odpeljete do prijateljeve hiše.

Laserska tehnologija
Laserski projektorji Optoma uporabljajo visokokakovostne laserje za ustvarjanje projicirane slike. V mnogih primerih je zaznana svetlost projektorjev z lasersko osvetlitvijo dvakrat večja kot pri enakovrednem modelu na osnovi žarnice. Zagotavljajo tudi večjo učinkovitost, da ohranijo stalno svetlost, vrhunsko barvno zmogljivost, takojšen vklop / izklop in izjemno življenjsko dobo do 30.000 ur.

Short Throw
S kratkoročno lečo lahko projicirate impresivno 100-palčno sliko z nekaj več kot metra oddaljenosti. To vam omogoča, da postavite projektor bližje steni in zmanjšate sence, da boste lahko z lahkoto predstavljali.

Full HD
Ločljivost 1080p vam daje ostre in podrobne slike iz HD vsebine brez zmanjšanja skale ali stiskanja; kot nalašč za gledanje Blu-ray filmov, HD oddajanje in igranje video iger.

Združljiv s HDR
Projektorji, združljivi s tehnologijo Optoma HDR, ki lahko sprejemajo in prikazujejo metapodatke HDR, omogočajo ogled veliko več podrobnosti in teksture. Predmeti so videti bolj trdni in podobni življenju, dodatne podrobnosti pa ustvarjajo večji občutek globine. Kot da bi gledali skozi okno.

Lučke pri ogledu
Ta vsestranski projektor za domačo zabavo združuje visoko svetlost in žive barve za živahne, resničnostne vizualne elemente v dobro osvetljenih okoljih - idealen za gledanje TV oddaj, šport in filme ali igranje iger z družino ali prijatelji kadar koli v dnevu.

Dvojni HDMI vhod
Igrajte igre, pretakajte videoposnetke in delite fotografije na velikem zaslonu v udobju svojega doma. Z dvojnimi vhodi HDMI lahko z enim kablom enostavno povežete igralno konzolo, set-top box, prenosnik, osebni računalnik, predvajalnik Blu-ray ali predvajalnik medijev. Lahko ga celo spremenite v pametnega projektorja, če priključite kabel HDMI, kot so Google Chromecast, Amazon Fire TV, Apple TV ali Roku stick.

Integriran zvočnik
Zmogljiv vgrajen zvočnik zagotavlja izjemno kakovost zvoka in enostavno nastavitev brez dragih zunanjih zvočnikov.

Brezžična povezljivost
Takoj brezžično pretakajte vsebino Full 1080p in 3D iz predvajalnika Blu-ray, sprejemnika, igralne konzole ali AV sprejemnika na vaš projektor; odpravljanje težav in dodatnih stroškov namestitve dolgih kablov z uporabo WHD200 (naprodaj posebej).

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: DLP
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: Full HD
Prednastavljena Resolucija: 1.920 x 1.080
Kontrast: 2.500.000:1
Svetilnost: 4.200 ANSI lumnov
Vir svetilnosti: laser
Življenska Doba Žarnice: 30.000 ur
Short Throw: da
Zoom: da
Fokus: da
3D: da
 
Zvok  
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 10 W
 
Povezljivost  
HDMI: da
D-Sub (VGA): da
USB: da
Audio Vhod: da
Audio Izhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 269 W
Hrup Ventilatorja: 32 dB
Dimenzije: 337 x 265 x 122.5 mm
Teža: 5.5 kg
Garancija projektor: 24 mesecev
Barva: bela
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Kensington Lock: da
Datoteke
Video