HD146X

819,00 €
619,00 € (- 24,42%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 79,99 EUR
Opis

OPTOMA HD146X DLP FULL HD PROJEKTOR



Zabava na velikem zaslonu
Full HD projektor je idealen za gledanje športa v živo, TV-oddaj ali filmov kadar koli v dnevu. Lahko celo povežete svojo igralno konzolo in na njej igrate igre z majhno vhodno zakasnitvijo. Priročen in enostaven za namestitev ta svetel in vsestranski projektor se ponaša tudi z neverjetno barvno tehnologijo, ki zagotavlja svetle in žive barve. Z neobvezno torbo za športni dogodek, filmski večer ali maraton za najboljše doživetje na velikem zaslonu kjer koli z ravno površino ga lahko odpeljete do prijateljeve hiše.

Lučke pri ogledu
Ta vsestranski projektor za domačo zabavo združuje visoko svetlost in žive barve za živahne, resničnostne vizualne elemente v dobro osvetljenih okoljih - idealen za gledanje TV oddaj, šport in filme ali igranje iger z družino ali prijatelji kadar koli v dnevu.

Full HD
Ločljivost 1080p vam daje ostre in podrobne slike iz HD vsebine brez zmanjšanja skale ali stiskanja; kot nalašč za gledanje Blu-ray filmov, HD oddajanje in igranje video iger.

Neverjetna barva
Oglejte si filme, TV oddaje in igrajte igre z osupljivimi barvami v katerem koli okolju. Projektorji Optoma zagotavljajo zanesljivo delovanje, primerno za vsako vsebino in okolje. Naši domači projektorji lahko reproducirajo barvno lestvico Rec.709, mednarodni HDTV standard, ki zagotavlja natančno reprodukcijo kinematografskih barv natančno tako, kot je režiser želel. Ali bolj nasičene barve za živahno sliko, odlične za igre na srečo in animirane filme.

Dinamična tehnologija
Ta funkcija daje večjo globino vaši sliki z gladkim prilagajanjem moči žarnice na podlagi informacij o svetlosti vsakega okvirja; da ustvarite osupljivo visoko kontrastno razmerje. Svetli prizori so videti jasni in jasni, temni prizori pa ostanejo podrobni z globoko črno in izjemnimi podrobnostmi o svetlobi in senci.

Full 3D
Projektorji Optoma lahko prikazujejo resnično 3D vsebino iz skoraj vseh 3D virov, vključno s 3D predvajalniki Blu-ray, 3D oddajanjem in igralnimi konzolami najnovejše generacije.

Igralni način
Način igre optimizira vaš projektor za največji kontrast in žive barve, da zajame vse podrobnosti - tako da imate dovolj časa, da se osredotočite na zmago.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: DLP
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: Full HD
Prednastavljena Resolucija: 1.920 x 1.080
Kontrast: 25.000:1
Svetilnost: 3.600 ANSI lumnov
Življenska Doba Žarnice: 4.000 ur
Zoom: da
Fokus: da
3D: da
 
Zvok  
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 5 W
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
Bluetooth: opcija
Audio Izhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 295 W
Hrup Ventilatorja: 28 dB
Dimenzije: 316 x 244 x 108 mm
Teža: 2.8 kg
Garancija projektor: 24 mesecev
Barva: črna
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Kensington Lock: da
Datoteke
Video