UHZ60UST

3.499,00 €
3.199,00 € (- 8,57%)
Opis

OPTOMA CINEMAX P2 UHZ60UST ULTRA SHORT THROW  4K ULTRA HD PAMETNI LASERSKI PROJEKTOR



Ločljivost 4K UHD
Ločljivost Ultra HD 4K z več kot osmimi milijoni slikovnih pik prinese štirikrat več podrobnosti kot Full HD, da zagotovi ostrejše, resnične slike in bogatejše barve - tako da lahko sedite bližje zaslonu in uživate v bolj poglobljeni izkušnji.

Združljiv s HDR in HLG
Sposoben sprejemati in prikazovati HDR10 in HDR vsebino HDR Hybrid Log Gamma (HLG). Ta projektor Optoma vam omogoča, da vidite veliko več podrobnosti in teksture. Predmeti so videti bolj trdni in življenjski, dodatne podrobnosti pa ustvarjajo večji občutek globine.

Neverjetna barva
Oglejte si filme, TV oddaje in igrajte igre z osupljivimi barvami v katerem koli okolju. Projektorji Optoma zagotavljajo zanesljivo delovanje, primerno za vsako vsebino in okolje. Naši domači projektorji lahko reproducirajo barvno lestvico Rec.709, mednarodni HDTV standard, ki zagotavlja natančno reprodukcijo kinematografskih barv točno tako, kot je režiser želel. Ali bolj nasičene barve za živahno sliko, odlične za igre na srečo in animirane filme.

Laserska tehnologija
Laserski projektorji Optoma uporabljajo visokokakovostne laserje za ustvarjanje projicirane slike. V mnogih primerih je zaznana svetlost projektorjev z lasersko osvetlitvijo dvakrat večja od svetlosti enakovrednega modela na osnovi žarnice. Zagotavljajo tudi večjo učinkovitost, da ohranijo stalno svetlost, vrhunsko barvno zmogljivost, takojšen vklop / izklop in izjemno življenjsko dobo do 30.000 ur.

PureMotion
Z napredno tehnologijo interpolacije okvirjev napredna obdelava nadzora gibanja odpravlja zamegljenost gibanja ali drsenje slike, tudi v hitrih akcijskih sekvencah.

Full 3D
Projektorji Optoma lahko prikazujejo resnično 3D vsebino iz skoraj vseh 3D virov, vključno s 3D predvajalniki Blu-ray, 3D oddajanjem in igralnimi konzolami najnovejše generacije.

Vrhunska zvočna zmogljivost
Uživajte v globljih, popolnejših in vrhunskih nizkih tonih z integrirano zvočno ploščo z Dolby Digital 2.0. Ta kompaktni projektor, zasnovan z odzračevalnim ohišjem in natančno izdelanimi vrati, lahko razširi zvok z nizkimi in nizkimi frekvencami in celo oddaja 360-stopinjski vsesmerni zvok. Primerno za vsako domače okolje in kot nalašč za filme.

Vgrajen medijski predvajalnik
Z vgrajenim predvajalnikom predstavnosti si oglejte filme neposredno s projektorja, ne da bi potrebovali prenosnik ali računalnik. Preprosto kopirajte datoteke na USB ključek in si jih oglejte na velikem zaslonu.

Izkušnje z velikim zaslonom v katerem koli bivalnem prostoru. Preobrazite vsakdan z zares navdušujočo postavitvijo domače zabave.

Izkusite večjo velikost zaslona
Uživajte v prilagodljivosti projekcije domače zabave v najmanjših prostorih. Ta ultra kratki projektor lahko doseže velik zaslon do 120 palcev, če je postavljen blizu vaše stene.

Eleganten in eleganten dizajn
Osupljiv bel zaključek, dopolnjen s sivimi in srebrnimi detajli.

Aplikacije
Do združljivih aplikacij, kot sta YouTube in Spotify, dostopajte z vgrajeno App Store - Marketplace. Kot nalašč za pretakanje filmov, TV oddaj in posnetkov.

InfoWall
Ustvarite osebno digitalno steno po meri. Z aplikacijo Optoma connect lahko načrtujete, da projektor prikaže vreme, video posnetke in vire v družabnih omrežjih. Lahko celo načrtujete, da se vklopi ob določenih urah, ali pa vas naravno zbudi na pomirjujoč in sproščujoč seznam predvajanja.

Prinesite digitalno umetnost v vsakdan
Optoma je skupaj s podjetjem FRAMED ponudila novo izkušnjo digitalne umetnosti. Razstava CinemaX združuje posebej kurirano zbirko digitalnih umetniških del vodilnih digitalnih umetnikov z najsodobnejšo Optomino tehnologijo 4K laserskih projekcij. Razstavo omogoča aplikacija FRAMED, vgrajena v projektorje Optoma CinemaX.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: DLP
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: Ultra HD (4K)
Prednastavljena Resolucija: 3.840 x 2.160
Kontrast: 2.000.000:1
Svetilnost: 3.000 ANSI lumnov
Vir svetilnosti: laser
Življenska Doba Žarnice: 20.000 ur
Short Throw: da
Zoom: da
3D: da
 
Zvok  
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 10 W
 
Uporabnost  
Vgrajen predvajalnik: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Wi-Fi: da
Bluetooth: da
Audio Izhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 345 W
Hrup Ventilatorja: 28 dB
Dimenzije: 576 x 383 x 130 mm
Teža: 11 kg
Barva: bela
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Datoteke
Video