EH-TW5820

1.499,00 €
1.099,00 € (- 26,68%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 149,99 EUR
Opis

EPSON EH-TW5820 3LCD FULL HD PROJEKTORCenovno ugodni visokokakovostni projektor
Naj bo vaš dom osrednje prizorišče celotnega dogajanja s projektorjem polne visoke ločljivosti 1080p in funkcijami za igranje iger. Funkcija Android TV™ omogoča preprosto pretakanje in oddajanje zabavne vsebine na pametno ter prilagodljivo zaslonsko rešitev. Ostra slika, globoki črni odtenki in gladko gibanje ter odlična povezljivost, enostavna nastavitev in poravnava pomenijo, da je ta projektor najboljša izbira za vso domačo zabavo.

Izkušnja velike slike
S tem projektorjem polne visoke ločljivosti 1080p za domači kino lahko doma ustvarite pravo kinematografsko doživetje s sliko, ki doseže velikost do 300 palcev (762 cm). Najtemnejši prizori vključujejo podrobne sence in globoke črne odtenke, medtem ko tehnologija za izboljšanje podrobnosti ter interpolacija sličic ustvarjata jasno, ostro sliko z mehkimi prehodi tudi pri hitro premikajočih se akcijskih prizorih. Počutite se popolnoma poglobljene in v igrah uživajte na vseh ravneh z dvigom temnih gama žarkov. Povišajte svetilnost in ujemite vsako podrobnost ter ločljivost razširite na razmerje 21 : 9 za še boljšo izkušnjo igranja.

Izjemna, svetla slika
Sedite, sprostite se in uživajte v lepoti naše projicirane slike. Naši projektorji imajo nabor visokotehnoloških funkcij, ki v ozadju delujejo brezhibno, da bi vam ponudile osupljivo sliko. Epsonova tehnologija 3LCD, ki je do trikrat svetlejša od projektorjev DLP z enim integriranim vezjem, zagotavlja izjemno svetlo, vendar kljub temu barvito sliko z belo in barvno svetilnostjo enake kakovosti. Ta projektor polne visoke ločljivosti 1080p zagotavlja 2700 lumnov in razmerje kontrasta 70.000 : 1 tudi v svetlih dnevnih sobah.

Razširite možnosti
Naj vaš dom postane prizorišče vsake akcije. Z Epsonovimi projektorji uživajte v domači zabavi in ustvarite nepozabne spomine. Funkcija Android TV omogoča preprosto pretakanje in oddajanje zabavne vsebine, pogovor z aplikacijo Google Assistant ter deljenje vsebine z vašega telefona s pametno in prilagodljivo zaslonsko rešitvijo.

Zmogljiv zvočnik
Uživajte v dinamičnem zvoku vgrajenega 10-vatnega zvočnika ali se preprosto povežite s soundbar zvočnikom, Bluetooth zvočnikom ali slušalkami z Bluetooth AptX.

Dolgotrajna rešitev
Iščete dolgotrajno, preprosto in cenovno ugodno rešitev za predvajanje zabavne vsebine? S projektorjem EH-TW5820 z dolgotrajno žarnico si lahko ogledate film vsak dan v obdobju do 11 let.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Dodatna oprema
Oprema za projektorje
  1. product name
    ELPWR01
    49,00 €
Rezervne žarnice
  1. product name
    ELPLP97
    129,99 €
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: 3LCD
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: Full HD
Prednastavljena Resolucija: 1.920 x 1.080
Kontrast: 60.000:1
Svetilnost: 2.700 ANSI lumnov
Življenska Doba Žarnice: 4.500 ur
Zoom: da
3D: da
 
Zvok  
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 10 W
 
Povezljivost  
HDMI: da
D-Sub (VGA): da
Kompozitni (CVBS): da
RS-232C: da
Audio Izhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 297 W
Hrup Ventilatorja: 36 dB
Dimenzije: 309 x 315 x 122 mm
Teža: 3.8 kg
Garancija projektor: 24 mesecev
Garancija žarnica: 36 mesecev ali 3.000 ur
Barva: bela
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Datoteke