EB-U05

699,00 €
553,84 € (- 20,77%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 79,99 EUR
Opis

EPSON EB-U05


Projektor polne visoke ločljivosti
Oživite filme s tem projektorjem polne visoke ločljivosti, ki je preprost za uporabo in se ponaša s 3400 lumni ter opcijsko povezljivostjo Wi-Fi. S tem projektorjem polne visoke ločljivosti si lahko filme ogledate v slogu s sliko velikosti 300 palcev. Ta model omogoča takojšnjo pripravo za uporabo brez kakršnih koli težav, saj je zasnovan za preprosto namestitev. S tehnologijo 3LCD in svetilnostjo 3400 lumnov bodo filmi prikazani svetlo ter jasno, tako kot si je zamislil režiser. Zato se udobno namestite in uživajte v vsakodnevnem ogledu filma naslednjih 15 let¹, kar omogoča dolga življenjska doba žarnice.

Večje je boljše
Vživite se v najljubše filme in igre s tem projektorjem polne visoke ločljivosti, ki lahko projicira sliko v velikosti kar 300 palcev. Tehnologija 3LCD omogoča do trikrat svetlejši prikaz kot konkurenčni izdelki in tako poživi sliko². Z razmerjem kontrasta 15.000 : 1 poskrbi za jasno izražene sence in globoke črne odtenke.

Natančen prikaz najmanjših podrobnosti
Ogledali si boste lahko najmanjše podrobnosti vsebine z ostrimi in jasnimi črnimi odtenki, ki zagotavljajo ostre sence – vse to omogoča projektorjevo razmerje kontrasta 15.000 :1. Do 15 let zabave¹ Iščete dolgotrajno, preprosto in cenovno ugodno rešitev za ogled priljubljenih filmov? S tem modelom z dolgotrajno žarnico si lahko ogledate film vsak dan v obdobju 15 let¹.

Visokokakovostna, svetla slika
Ta zmogljiv in cenovno ugoden projektor polne visoke ločljivosti zagotavlja izjemno svetlo, vendar kljub temu barvito sliko z jasnimi podrobnostmi tudi v svetlih prostorih. Vse to omogoča tehnologija 3LCD, ki proizvaja enako intenzivno belo in barvno svetilnost 3400 lumnov.

Vrhunska povezljivost
Z dvema vhodoma HDMI (vključno z vhodom MHL) za priključitev predvajalnikov DVD, igralnih konzol itd. je dostop do zabavnih vsebin povsem preprost. Z opcijskim vmesnikom ELPAP10 ponuja tudi povezljivost Wi-Fi, ki omogoča skupno rabo vsebine iz pametne naprave z uporabo aplikacije iProjection.

Aplikacija iProjection
Z aplikacijo iProjection lahko projicirate različno vsebino, vključno s fotografijami, videoposnetki in dokumenti neposredno iz pametne naprave4

Preprosta namestitev
Menimo, da domači projektor ne sme biti zahtevnejši za uporabo od televizorja. Zaradi tega lahko s projektorjem ravnate brez težav in ga hitro namestite, s funkcijami, kot je trapezni popravek, pa lahko hitro prilagodite sliko.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: 3LCD
Format Slike: 16:10
Tip Resolucije: WUXGA
Prednastavljena Resolucija: 1.920 x 1.200
Kontrast: 15.000:1
Svetilnost: 3.400 ANSI lumnov
Življenska Doba Žarnice: 5.000 ur
Zoom: da
 
Zvok  
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 1 W
 
Povezljivost  
HDMI: da
D-Sub (VGA): da
S Video: da
Komponentni (RCA): da
Kompozitni (CVBS): da
USB: da
Bluetooth: opcija
Audio Vhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 298 W
Hrup Ventilatorja: 37 dB
Dimenzije: 302 x 252 x 92 mm
Teža: 2.8 kg
Garancija projektor: 24 mesecev
Garancija žarnica: 12 mesecev
Barva: bela
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Kensington Lock: da
Datoteke
Video