EB-FH52

1.199,00 €
1.049,00 € (- 12,51%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 149,99 EUR
Opis

EPSON EB-FH52 3LCD FULL HD PROJEKTOR



Maksimalni učinek z minimalnim naporom
Ne glede na poslovno okolje in delovne potrebe – EB-FH52 bo vaš najzanesljivejši partner pri vsaki brezžični projekciji. Projektor je idealen za predvajanje jasnih in ostrih predstavitev ali za ogled videovsebine. Elegantna oblika bo naredila vtis v vseh delovnih okoljih, slika polne visoke ločljivosti in visoka svetilnost 4000 lumnov pa bosta poskrbela za vrhunsko izpostavitev vsebine. Kljub temu pa se vam za izjemno zmogljivost ni treba odreči zanesljivosti. Zahvaljujoč zanesljivi tehnologiji 3LCD bo vaš projektor zahteval minimalno prilagajanje in vzdrževanje, vi pa boste več let lahko uživali v visokokakovostnih, nemotenih sestankih.

Svetlost in hitrost srečata velikost ter prilagodljivost
Med hitrimi projektorji na trgu je EB-FH52 razred zase. Bliskovita 240-herčna stopnja osveževanja vsakič zagotavlja nemoten ogled, tudi ob prikazu posnetkov s hitrim gibanjem. Vsebino si boste lahko ogledali, kot še nikoli doslej, na ostri ter jasni sliki s prilagodljivo velikostjo do 300 palcev pa bodo vidne še tako majhne podrobnosti. Kombinacija visoke svetilnosti, visokega razmerja kontrasta 16.000 : 1 in vsebine v polni visoki ločljivosti 1080p zagotavlja vrhunsko kakovost slike ter izkušnjo gledanja, ki je prijetna za oko tudi v zelo osvetljenih prostorih.

Ustvarjajte dober vtis še dolga leta
Pozabite na izgubljanje časa z neželenimi popravki slike in se veselite dosledno brezhibnih predstavitev. EB-FH52 zagotavlja dolgo življenjsko dobo žarnice (12.000 ur v varčnem načinu delovanja), ki bo brez vsakršnega vzdrževanja izjemno učinkovito delovala več let.

Prikazovalna rešitev, ki se vam prilagodi
Si želite več prilagodljivosti? EB-FH52 je projektor za vas. S samodejnim navpičnim in ročnim vodoravnim trapeznim popravkom ter široko optično povečavo boste lahko v svoji sobi, delovnem okolju ali pisarni izbrali najboljše mesto za projektor, pri čemer slika ne bo nikoli popačena.

Povežite, sodelujte in komunicirajte
Z EB-FH52 je povezljivost preprosta kot še nikoli doslej. Vgrajena brezžična povezljivost omogoča preprost in intuitiven dostop do projektorja prek združljivih pametnih naprav z uporabo aplikacije iProjection1. Prav tako lahko vsebino z več naprav istočasno prikazujete na enem samem zaslonu ter se med predstavitvijo nemoteno premikate in uživate v interakciji s svojim občinstvom. Visokokakovostni vgrajeni 16-W zvočnik zagotavlja jasno predvajanje zvočne vsebine za popolnoma poglobljeno izkušnjo in obenem dokazuje, da so dodatni zunanji zvočniki stvar preteklosti.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Dodatna oprema
Rezervne žarnice
  1. product name
    ELPLP97
    129,99 €
Oprema za projektorje
  1. product name
    ELPAF54
    79,99 €
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: 3LCD
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: Full HD
Prednastavljena Resolucija: 1.920 x 1.080
Kontrast: 16.000:1
Svetilnost: 4.000 ANSI lumnov
Življenska Doba Žarnice: 5.500 ur
Zoom: da
 
Zvok  
Zvočnik: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
D-Sub (VGA): da
Kompozitni (CVBS): da
LAN (RJ-45): da
Wi-Fi: da
Audio Vhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 327 W
Dimenzije: 309 x 282 x 90 mm
Teža: 2.8 kg
Garancija žarnica: 36 mesecev ali 1.000 ur
Barva: bela
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Datoteke