W5700

2.999,00 €
2.699,00 € (- 10,00%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 239,99 EUR
Opis

BENQ W5700 4K UHD DLP PROJEKTOR



Kinematografske barve kot so si zamislili režiserji
Pripravite se na pravi 4K HDR s kinematografskim čudom, kot da ste v pristnem digitalnem kinu. Za ljubitelje avdio-video posnetkov, ki želijo vzeti vse podrobnosti za resnično kinematografsko doživetje, uživajte v izjemno širokem 100% barvnem prostoru DCI-P3 s filmsko podobno teksturo in predvajanjem, kot so si zamislili režiserji. Projektor BenQ W5700S 4K HDR CinePrime s tehnologijo CinematicColor v svojo prilagojeno AV sobo prinaša navdušujočo filmsko čarovnijo.

Projektor BenQ CinePrime W5700S 4K HDR s tehnologijo CinematicColor poviša vaše kinematografsko uživanje z resnično filmsko izkušnjo. W5700S s 100-odstotno pokritostjo izjemno širokega industrijskega standardnega barvnega prostora DCI-P3 prinaša natančne barve in pristna čustva, da popolnoma ohrani režisersko vizijo v filmskih filmskih doživetjih, podobnih filmu.

BenQ CinematicColor tehnologija
Najvišji barvni standardi v filmski industriji zagotavljajo natančno reprodukcijo kinematografskih HDR barv v napravah 4K UHD, kot so predvideli filmski ustvarjalci. Tehnologija BenQ CinematicColor ™ za izboljšanje optimalnih barv za natančno kakovost slike doseže 100% izjemno širokega barvnega prostora DCI-P3 v industriji digitalne kinematografije, kar je 1,26-krat več od Rec. 709 barvni prostor. Z DCI-P3 lahko uživate v bogatejših, bolj realističnih barvah kot kadar koli prej na televizorju Full HD z ločljivostjo 1080p.

BenQ HDR projektor
Z uporabo posebnih instrumentov in programske opreme je W5700 preizkušen in prilagojen za natančno barvno temperaturo D65, gama, nivo črne, raven bele, nevtralno sivo, sledenje barv RGBCMY, odtenek, nasičenost, svetlost in izhod na osnovi DCI-P3 in Rec. 709. Vsi podatki iz več vmesnikov so zbrani za posamezna poročila o tovarniških kalibracijah, kar zagotavlja 100% Rec.709 in natančnost barv DCI-P3 z Delta E <3 za reprodukcijo pristnih barv hollywoodskih filmov.

HDR10 in HLG
BenQ-jevo tehnologijo HDR-PRO nadgrajuje podpora HDR10 & HLG (Hybrid Log-Gamma), ki ponuja neverjetne vizualne elemente, ne glede na to, ali pretakate Blu-ray film ali pretakate vsebine, športne tekme na priljubljenih platformah.

Vključena kinematska estetika in filozofija
Da bi dosegli popolnoma personalizirano kinematografsko vzdušje, W5700 ponuja optimizirane filmske načine, prilagojene za domači kino in filmsko gibanje, kot so predvideli režiserji.

D.Cinema način
Razkriva široko paleto barv in nežne podrobnosti v filmih, ki uporabljajo 100-odstotno barvno lestvico DCI-P3, da v udobnem AV prostoru predstavijo najboljše 4K SDR vsebine.
Zagotavlja najvišji dinamični kontrast in resnično reprodukcijo barv, ki temelji na tehnologiji HDR-PRO in 100% barvni lestvici DCI-P3, kar je idealno za 4K HDR Blu-ray in pretakanje vsebin HLG v udobnih nastavitvah AV prostora.

Cinema Mode
Povečana svetlost za reprodukcijo 100% Rec. 709 natančnost barv za uživanje v filmih 1080p v višji svetlosti okolja.

4K UHD True
Z ločljivostjo 4K UHD 3840x2160 z 8,3 milijona ločenih slikovnih pik za vsak okvir W5700 uporablja novo generacijo 0,47-palčnega DLP-tehnologije z enim DMD, da minimalizira eleganten in kompakten profil projektorja za sodoben življenjski slog. 4K UHD s štirikratno ločljivostjo Full HD 1080p zmanjša zamegljenost slikovnih pik za neverjetno jasnost in natančno določene podrobne podrobnosti.
11-elementna leča z izjemno visoko ločljivostjo je strukturirana v šest skupin s kovinskim sodom in celičnim ogrodjem, kar daleč presega tehnologijo projektorja 1080p z večjim prodorom svetlobe za dolgotrajno intenzivnost 4K z barvno zmogljivostjo, jasnostjo in ostrino, ki zaustavlja srce zaslon.

CinemaMaster Video
CinemaMaster Video spremeni katero koli sobo v domači kino svetovnega razreda s tehnologijami za izboljšanje videa, ki bodo zagotovo všeč tudi najbolj kritičnim filmskim navdušencem

Prilagojeno za profesionalne sobe za predvajanje AV
Mat črna oblika W5700, odporna proti prahu, preprečuje uhajanje svetlobe in poudarja čudovito estetiko ter intuitivno funkcionalnost.

2D premik objektiva in 1,6-krat večji zoom
W5700 ponuja premik objektiva H / V, da se popolnoma prilega vsakemu prostoru z dinamičnim razponom projekcijskih razdalj in višin. In 1,6-krat velik zoom ponuja široko paleto razdalj meta, da znatno poveča prilagodljivost namestitve za različne možnosti namestitve in namestitve, tako da vsak prostor zlahka spremeni v resnično navdihujoč

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: DLP
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: Ultra HD (4K)
Prednastavljena Resolucija: 3.840 x 2.160
Kontrast: 100.000:1
Svetilnost: 1.800 ANSI lumnov
Življenska Doba Žarnice: 4.000 ur
Zoom: da
Fokus: da
3D: da
 
Zvok  
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 10 W
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
RS-232C: da
Audio Izhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 405 W
Hrup Ventilatorja: 32 dB
Dimenzije: 492 x 168 x 349 mm
Teža: 6.5 kg
Garancija projektor: 36 mesecev
Garancija žarnica: 3 mesece
Barva: črna
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Datoteke