W2700

1.999,00 €
1.799,00 € (- 10,01%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 189,99 EUR
Opis

BENQ W2700


Reproducirajte podrobnosti za kinematografske občutke z resničnim 4K HDR

Pripravite se na resnično 4K HDR s kinematografskim čudežem, kot ste v pristnem digitalnem kinu. Za navdušence z avdio-video posnetki, ki želijo izkoristiti vse podrobnosti za resnično kinematografske izkušnje, uživajte v izjemno širokem barvnem prostoru DCI-P3 s filmsko teksturo in predvajanjem, kot si ga zamisli režiser. W2700 4K HDR CinePrime projektor s tehnologijo CinematicColor™ je navdušujoča filmska čarobnost v vaši sobi.

CinematicColor ™ za barve kot predstavnike režiserjev
Tehnologija CinematicColor ™ uporablja optimalne barve za prikaz natančnih in izboljšanih slik. Izjemno širok barvni prostor DCI-P3 podjetja CinematicColor ™,ki pokriva veliko večji vidni spekter kot Rec. 709, visoko kontrastno razmerje ANSI in umerjanje s certifikatom ISFccc zagotavljajo neverjetne slike in zagotavljajo podrobne, ostre in jasne slike, ki spremljajo vaš užitek v kinu.

HDR10 & HLG
BenQ-jeva HDR-PRO tehnologija je kompresirana s podporo HDR10 & HLG (Hybrid Log-Gamma), ki ponuja neverjetne vizualne vidike, ali razstreljevanje skozi Blu-ray film ali pretočno vsebino, športno tekmo na priljubljenih platformnih okoljih.

CinemaMaster ™Audio + 2 za masivni zvok
Nadgrajena z dramatično širšim frekvenčnim območjem od stereo 10-vatnega zvoka, ki je vgrajen v resonančno zvočno komoro za globoke nizke tone in hitro naraščajoče zvoke, tehnologija za izboljšanje zvoka CinemaMaster ™Audio + 2 ponuja tudi ekskluzivne algoritme EQ za čisto jasnost in senzualno kakovost zvoka, kot jih uporabljajo hollywoodski studii .

Integrirana prilagoditev povečave brez težav
Če se samodejno izostri, ne glede na različice velikosti zaslona, ??se sistem za povečavo W2700 prilagodi glede na nastavitve ostrenja, s čimer se optimizira razmerje povečave in tako omogoči vizualno popolno ostrino brez madežev za hiter preglednost na vsakem vogalu slike.

Premik objektiva in velik zoom
W2700 ponuja vertikalni premik leče za 10%, da se popolnoma prilega vsakemu prostoru z dinamičnim razponom projekcijskih razdalj in višin. 1,3-kratni zoom ponuja široko paleto razdalje, ki omogočajo bistveno večjo prilagodljivost namestitve za različne možnosti vgradnje in postavitve, tako da vsak prostor pretvori v resnično navdihujoč domači kino.

Samodejni vertikalni Keystone za enostavno nastavitev s popolno poravnavo
Preprečevanje trapeznega učinka, ko mora biti projektor postavljen izven središča, kot je preprosto nameščanje na mizo, funkcija navpičnega trapeznega prikaza prilagodi sliko za profesionalno postavljeno sliko. Popravek Keystone omogoča preprosto projiciranje idealno poravnanih slik z različnih lokacij.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: DLP
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: Ultra HD (4K)
Prednastavljena Resolucija: 3.840 x 2.160
Kontrast: 30.000:1
Svetilnost: 2.000 ANSI lumnov
Življenska Doba Žarnice: 4.000 ur
Zoom: da
Fokus: da
3D: da
 
Zvok  
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 10 W
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
RS-232C: da
Audio Izhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 350 W
Hrup Ventilatorja: 30 dB
Dimenzije: 380 x 127 x 263 mm
Teža: 4.2 kg
Garancija projektor: 36 mesecev
Garancija žarnica: 3 mesece
Barva: bela
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Datoteke
Video