TK800

1.699,00 €
1.459,00 € (- 14,13%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 129,99 EUR
Opis

BENQ TK800


Resnični 4K HDR za uživanje v športu
Za popolno uživanje v čudoviti igri na nogometnih zabavah v svetli dnevni sobi ali na dvorišču BBQ, ogromen 100-kilometrski 4K UHD 8,3 milijona slikovnih pik z živo HDR barvo v vsaki osvetlitvi ni mogoče premagati. Zmogljiv zvok vas privede v akcijo, kot da ste na stadionu, vse v elegantnem in kompaktnem dizajnu z enostavno nastavitvijo.


4K UHD

Proizvaja 4K UHD ločljivost 3840 x 2160 s 8,3 milijona ločenih pik za vsak okvir s tehnologijo XPR, TK800 uporablja revolucionarno DMD DLP tehnologijo za zmanjšanje elegantnega, kompaktnega profila za sodoben način življenja. S štirikratno ločljivostjo Full HD 1080p, 4K UHD zmanjša zamegljenost slikovnih pik za osupljivo jasnost in jasno definirane fine podrobnosti.

Celovitost in natančnost barv
Z eno samo tehnologijo DMD DLP, ki preprečuje inherentne težave pri usklajevanju več plošč, TK800 zagotavlja brezhibno celovitost slike in natančnost barv. TK800 ustvarja ostre slike in natančne barve brez artefakcij, kot so zamegljenost, senčenje in vzorci motenj za brezhibno jasnost.

Živahne barve v dnevni sobi Ambient Light
BenQ barvno strokovno znanje popolnoma uravnovesi visoko vizualno svetlost in žive barve za dobro osvetljeno okolje, še posebej za vznemirljive športne tekme. Tako lahko gledate šport in filme, ali igrate igre z družino z lučmi, da vidite veselje na njihovih obrazih.

Novo 4K barvno kolo za žive barve

Inovativno novo 4K barvno kolo TK800 prinaša osupljivo barvno zmogljivost in dosega 92% barvni prostor. Reproducira živahne barve z nanometrsko natančnimi čistimi barvami in izjemno hitrostjo osveževanja 120Hz, da odpravi zamegljenost slike, TK800 popolnoma uravnava natančnost in svetlost barv s strogim nadzorom kakovosti.

Hiper-realističen HDR, optimiziran za projektor
Vrhunska podpora za vsebino HDR10 s BenQ ekskluzivno samodejno barvno reprodukcijo HDR in tehnologijo, optimizirano za projektor, ponuja visoko dinamično območje TK800 z večjo svetlostjo in kontrastom kot SDR. .

CinemaMaster Audio +
Nadgrajena z dramatično širšim frekvenčnim razponom od močnega 5W zvoka, ki je vgrajen v resonančno zvočno komoro za globoke nizke tone in hitro naraščajoče zvoke, tehnologija za izboljšanje zvoka BenQ CinemaMaster Audio + 2 ponuja tudi ekskluzivne algoritme EQ za čisto jasnost in senzualno kakovost zvoka, kot jih uporabljajo hollywoodski studii.

Enostavno in udobno oblikovanje
TK800 je lahek dizajn in eleganten, kompakten profil poudari čudovito estetiko ter intuitivno funkcionalnost in okolju prijazno obliko. Eleganten dodatek vašemu dnevnemu prostoru s preprosto nastavitvijo, TK800 naredi vašo domačo zabavo preprosto in udobno za prijatelje in družino, da uživajo v zabavah, športu, filmih.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: DLP
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: Ultra HD (4K)
Prednastavljena Resolucija: 3.840 x 2.160
Kontrast: 10.000:1
Svetilnost: 3.000 ANSI lumnov
Življenska Doba Žarnice: 4.000 ur
Zoom: da
Fokus: da
3D: da
 
Zvok  
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 5 W
 
Povezljivost  
HDMI: da
D-Sub (VGA): da
S Video: da
Kompozitni (CVBS): da
USB: da
RS-232C: da
Bluetooth: opcija
Audio Vhod: da
Audio Izhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 385 W
Hrup Ventilatorja: 33 dB
Dimenzije: 353 x 135 x 272 mm
Teža: 4.2 kg
Garancija projektor: 36 mesecev
Garancija žarnica: 3 mesece
Barva: bela
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Datoteke
Video