LK990

15.999,00 €
10.999,00 € (- 31,25%)
Opis

BENQ LK990


Revolucionarna tehnologija BlueCore Laser

Največja svetovna blagovna znamka DLP BenQ širi svojo celotno linijo inovativnih laserskih projektorjev BlueCore za vgradnjo fiksnih objektivov z LK990, kar omogoča pristne športne tekme, očarljive kinematografe na prostem ali zabavno zabavo v športnih barih ali zasebnih gostiščih.

Vrhunska svetlost in zmogljivost
Poravnava laserskih diod BlueCore z ničelnim odklonom poveča svetlobni tok v svetlobni tunel in izboljša učinkovitost svetlobe. Dvojno sinhronizirana barvna kolesa BlueCore uporabljajo dodaten rumeni segment, ki spodbuja natančne spektre RGBY za optimalno kromatsko učinkovitost.

Kakovost slike 4K UHD za popolne slike s subtilnimi podrobnostmi
LK990 uporablja 4,15 milijona mikromiklerjev DLP 4K UHD in hitro preklopno hitrost ter napredne zmožnosti obdelave slik, da doseže specifikacijo 4K UHD združenja za tehnologijo kupcev, kar zagotavlja ločljivost 3840 x 2160 z 8,3 milijoni ločenih slikovnih pik za vsak okvir. Z resolucijo, ki je 4-krat večja kot Full HD 1080p, 4K UHD zmanjša zamegljenost slikovnih pik za navdušujočo jasnost in natančno določene podrobnosti.

Odlične podrobnosti slike in integriteta barv iz tehnologije DLP

Da bi se izognili značilnim težavam pri poravnavi več plošč, ki so lahko resnejše pri projiciranju 4K vsebine, laserski projektor BenK LK990 4K ohranja celovitost barv in slik z eno DMD tehnologijo DLP. LK990, ki ustvarja ostre slike in čiste barve, odpravlja težave, kot so zamegljenost, senčenje in vzorci motenj za brezhibno jasnost.

Hiper-realistična kakovost videa, ki jo podpira tehnologija HDR10
Vrhunska podpora HDR10 s BenQ-ovim ekskluzivnim Auto HDR barvnim upodabljanjem zagotavlja visoko dinamiko Dynamic Range LK990 večjo svetlost, kontrastno območje in optimizacijo slike v enem koraku.

Auto HDR Natural Color Rendition za realistični barvni realize

Za razliko od drugih HDR projektorjev s pristransko barvno temperaturo in preveč nasičenih zelenih in rdečih barv, tehnologija BenQ Auto HDR Natural Color Rendition sprosti osupljive 4K HDR slike z odlično živo barvno zmogljivostjo, ki se samodejno prilagodi naravi.

Tehnologija DLP za trajno živahno barvo
BenQ-jevi laserski projektorji BlueCore temeljijo na absolutni zanesljivosti oblikovanja DLP z enim čipom. Izredno trpežen DLP čip lahko traja več kot 100.000 ur brez degradacije, kar zagotavlja resnične barve in pristno čitljivo besedilo v neštetih uporabah.

Ultra-visok kontrast z laserjem

Laserski projektor LK990 4K ustvarja presenetljivo jasne slike s stratosfersko visokim 3.000.000: 1 kontrastnim razmerjem za resnično globoke črne, živahne bogate barve in fine subtilne podrobnosti. LK990 ima tudi spontan odziv, ki ne zahteva čakanja, da vklopite ali nadaljujete z zatemnitvijo v resnično črni barvi za prilagodljivo zmogljivost delovanja.

Dolgotrajna zmogljivost 20.000 ur
Laserski projektorji BenQ BlueCore zagotavljajo 20.000 ur vrhunske kakovosti in zmogljivosti slike. Vir laserske svetlobe se sčasoma upira barvnemu upadu, zaradi česar so BenQ-jevi laserski projektorji idealni za večkratno mešanje projekcij brez skrbi za sosednje projektorje, ki proizvajajo različne ravni svetlosti po obdobju delovanja.

360 ° pokončna projekcija
Laserska tehnologija BlueCore zagotavlja zanesljivo in prilagodljivo projekcijo iz katerega koli kota v različnih prostore. Dinamične možnosti vgradnje, kot so rotacija 360 ° in pokončna orientacija, omogočajo projekcijo na strop, stene, tla ali kotne oznake.

Laserska svetloba ustvarja vrednost skozi čas

Projektorji BenQ BlueCore imajo vire laserske svetlobe, ki zagotavljajo 20.000 ur delovanja brez vzdrževanja, s čimer prihranite stroške zamenjave in vzdrževanja svetilk. Glede na povprečno zmanjšanje svetlosti pri tipičnih svetilkah z dolgo življenjsko dobo vrednost BlueCore presega vrednost zamenjave 10 žarnic v življenjski dobi projektorja.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: DLP
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: Ultra HD (4K)
Prednastavljena Resolucija: 3.840 x 2.160
Kontrast: 100.000:1
Svetilnost: 6.000 ANSI lumnov
Življenska Doba Žarnice: 20.000 ur
Zoom: da
Fokus: da
 
Zvok  
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 10 W
 
Povezljivost  
HDMI: da
D-Sub (VGA): da
S Video: da
Kompozitni (CVBS): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
RS-232C: da
Audio Vhod: da
Audio Izhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 745 W
Hrup Ventilatorja: 37 dB
Dimenzije: 471 x 225 x 565 mm
Teža: 20.2 kg
Garancija projektor: 36 mesecev
Garancija žarnica: 3 mesece
Barva: črna
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Kensington Lock: da
Datoteke