LK952

8.999,00 €
6.999,00 € (- 22,22%)
Opis

BENQ LK952


Kakovost slike 4K UHD za brezhibno predstavitev

LK952 proizvaja 4K UHD ločljivost 3840 x 2160 z 8,3 milijona ločenih slikovnih pik za vsak okvir, da doseže standard CTA, in uporablja revolucionarno 0,47 ”single-DMD DLP tehnologijo za povečanje elegantnega, kompaktnega profila projektorja za sodobno poslovno okolje. S štirikratno ločljivostjo Full HD 1080p, 4K UHD zagotavlja navdušujočo jasnost in natančno definirane podrobnosti.

Hiper-realistična kakovost videa, ki jo podpira tehnologija HDR10

Visoko zmogljivost LK952, ki jo podpira HDR10 s BenQ ekskluzivnim Auto HDR barvnim upodabljanjem, ponuja večjo svetlost, kontrast in optimizacijo slike v enem samem koraku.

Tehnologija DLP za trajno živahno barvo

BenQ-jevi laserski projektorji BlueCore temeljijo na absolutni zanesljivosti oblikovanja DLP z enim čipom. Izredno trpežen DLP čip lahko traja več kot 100.000 ur brez degradacije, kar zagotavlja resnične barve in pristno čitljivo besedilo v neštetih uporabah.

Ultra-visok kontrast z laserjem

Laserski projektor LK952 ustvari presenetljivo jasne slike s stratosfersko visokim kontrastnim razmerjem 3,000,000: 1 za resnično globoke črne, živahne bogate barve in fine subtilne podrobnosti. LK952 ima tudi spontan odziv, ki ne zahteva čakanja, da vklopite ali nadaljujete z zatemnitvijo v resnično črni barvi za prilagodljive zmogljivosti delovanja.

Vrhunska svetlost
Poravnava laserskih diod BlueCore z ničelnim odklonom poveča svetlobni tok v svetlobni tunel in izboljša učinkovitost svetlobe.

BlueCore barvno kolo
Dvojno sinhronizirana barvna kolesa BlueCore uporabljajo dodaten rumeni segment, ki spodbuja natančne spektre RGBY za optimalno kromatsko učinkovitost.


Odlične podrobnosti slike in integriteta barv iz tehnologije DLP
Da bi se izognili težavam pri usklajevanju več plošč, ki so lahko resnejše pri projiciranju 4K vsebine, LK952 4K laserski projektor ohrani celovitost barv in slik z eno DMD tehnologijo DLP. LK952, ki ustvarja ostre slike in čiste barve, odpravlja težave, kot so zamegljenost, senčenje in vzorci motenj za brezhibno jasnost.

Tehnologija DLP za trajno živahno barvo
BenQ laserski projektorji BlueCore temeljijo na absolutni zanesljivosti oblikovanja DLP z enim čipom. Izredno trpežen DLP čip lahko traja več kot 100.000 ur brez degradacije, kar zagotavlja resnične barve in pristno čitljivo besedilo v neštetih uporabah.

En gumb za zagon brezžičnih predstavitev
BenQ InstaShowTM WDC10 je edinstvena programska rešitev, ki omogoča da do 16 predavateljev vodi katero koli napravo. Naprava plug and play ne potrebuje namestitve gonilnika in je združljiva z vsemi operacijskimi sistemi ali platformami strojne opreme, kar voditeljem omogoča, da se brezžično izmenjajo in dajo brezšivne predstavitve za boljšo učinkovitost sestankov.

Projekcija vrtenja 360
°
LK952 se lahko nagiba navpično pod katerimkoli kotom, kar omogoča projekcijo na stropove, stene, tla ali kotne signalizacije, da se izpolni vsa potreba po projekciji.

Laserska svetloba ustvarja vrednost skozi čas
Projektorji BlueCore imajo vire laserske svetlobe, ki zagotavljajo 20.000 ur delovanja brez vzdrževanja, s čimer prihranite stroške zamenjave in vzdrževanja svetilk. Glede na povprečno zmanjšanje svetlosti pri tipičnih svetilkah z dolgo življenjsko dobo vrednost BlueCore presega vrednost zamenjave 10 žarnic v življenjski dobi projektorja.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: DLP
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: Ultra HD (4K)
Prednastavljena Resolucija: 3.840 x 2.160
Kontrast: 100.000:1
Svetilnost: 5.000 ANSI lumnov
Življenska Doba Žarnice: 20.000 ur
Zoom: da
Fokus: da
 
Zvok  
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 10 W
 
Povezljivost  
HDMI: da
D-Sub (VGA): da
S Video: da
Kompozitni (CVBS): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
RS-232C: da
Audio Vhod: da
Audio Izhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 520 W
Hrup Ventilatorja: 40 dB
Dimenzije: 490 x 159 x 380 mm
Teža: 10 kg
Garancija projektor: 36 mesecev
Garancija žarnica: 3 mesece
Barva: bela
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Kensington Lock: da
Datoteke