GS1

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 99,99 EUR
Opis

BENQ GS1 PRENOSNI LED PROJEKTOR



Kampiranje na prostem za neskončno zabavo
Prvi BenQ-ov projektor, zasnovan tako za notranje kot zunanje prostore, GS1 ponuja neskončne možnosti zabave. Poskusite nekaj novega in preobrazite kampiranje v izkušnjo, ki je ne boste nikoli pozabili. GS1 je opremljen z vsemi prednostmi notranjega projektorja, zato ga vzemite s seboj in postavite kamp, ??kjer koli želite!

Robustna gumijasta torbica
Z močnim gumijastim ohišjem je GS1 idealen za dejavnosti na prostem z otroki. Družini prijazen GS1 se z družinsko pametnimi oblikovnimi lastnostmi upira udarcem in razlitjem, kar staršem daje dodatni mir, da se sprostijo in uživajo v kakovostnem družinskem času, tudi na prostem.
Gumirano ohišje GS1 ponuja zaščito proti vdoru, da prenese dež, razlito pijačo in še več. Ocena IPX1 Splash Proof pomeni, da lahko brez skrbi uživate v družinskem času in osvežilnih pijačah. GS1 zaščitna torbica je varna, tudi če se po nesreči strmoglavi na tla z najvišjih miz do 60 cm. Robustna oblika je kot nalašč za izlete, kampiranje in prireditve na prostem.

Varnost otrok
Za razliko od običajnih projektorjev, ki lahko ustvarijo dovolj toplote, da postanejo nevarni, LED-projektor GS1 proizvaja minimalno toplote, zato se lahko radovedni otroci dotaknejo, ne da bi si poškodovali roke.

Vgrajeni USB za neoviran užitek
GS1 ponuja vgrajene čitalnike USB 3.0 in 2.0 za takojšnje predvajanje filmov, glasbe in videoposnetkov brez ločenega računalnika ali predvajalnika Blu-ray. Preprosto priključite bliskovni pogon in uživajte v multimedijski vsebini visoke ločljivosti s prijatelji in družino.

Povežite katero koli napravo Bluetooth
Zvočnike lahko prek Bluetootha 4.0 priključite za razburljiv zvok brez žic. Otroci lahko med mirnim večerom celo uživajo v filmu z lastnimi slušalkami Bluetooth ali pa za stilsko igranje iger povežejo tipkovnico in miško.

Predvajajte svoje priljubljene vsebine
Integrirana aplikacija BenQ Video Tray z lahkoto upravlja priljubljene videoposnetke v YouTubu na dosegu roke. Na velik zaslon takoj pripeljite priljubljene posnetke priljubljenih in priljubljenih videoposnetkov, glasbe, novic, kuhanja, potovanj, mode in še več!

Takoj pretakajte spletno vsebino
GS1 osrečuje tudi najzahtevnejše najstnike z vgrajenim WiFi-jem za takojšnjo spletno skupno rabo in pretakanje. Vsakdo lahko enostavno dostopa do želene vsebine v velikem obsegu, kar je idealno za družino, ki gre na pot.

Triurna življenjska doba baterije s funkcijo Hot Swap
GS1 je zasnovan s 3-urno baterijo za nemoteno predvajanje filmov, tudi če v bližini ni električne vtičnice. Ne glede na to, ali gledate videoposnetke, igrate igre ali poslušate glasbo, GS1 ohranja dogajanje za vso družino

Kompaktna zasnova, ki jo lahko vzamete kamor koli
GS1 je dovolj majhen, da se prilega vaši dlani. Kot nalašč za zasedena gospodinjstva, GS1 dejansko ne sprejme nobenega prostora, kjer koli pa ni velikih slik. GS1 je z manj kot 1 kg, vključno z baterijo, izjemno prenosni velik zaslon, ki lahko projicira slike, daljše od življenjske dobe, več kot 120 ”, kamor koli jih prinesete.

Velike slike kjer koli
Z eno najkrajših prenosnih leč za projektorje na svetu lahko GS1 projicira 60-palčno sliko s samo 1 metra oddaljenosti, slika pa postane še večja, ko jo postavite nekoliko dlje. Ne glede na to, ali gledate na steni doma ali na prenosnem zaslonu na prostem, GS1 vaše priljubljene filme v velikem obsegu predvaja kjer koli in kadar koli.

Lahki filmi za predvajanje na poti
Kompaktna, a zmogljiva, GS1 in baterija skupaj tehtata samo 1 kg in sta primerni za eno roko. GS1 lahko priročno premikate iz sobe v sobo ali ga nosite na cesti, s priloženo privlačno vrečko po meri, ki preprosto nosi projektor, baterijo, zaščitno torbico in vso dodatno opremo.

Pripravljen v nekaj sekundah
GS1 se vklopi v samo treh sekundah, tako da lahko takoj zabavate svojo družino. Pritisnite preprosto stikalo za vklop / izklop in pustite GS1 narediti svojo čarovnijo. Samodejni navpični trapezni kamen idealno poravna sliko, ne glede na to, ali je postavljena v vaši družinski sobi, šotoru ali avtodomu. Kot nalašč za zasedene starše in otroke, GS1 preprosto zabava, kjer koli se druži vaša družina.

Nastavljive noge
Noge GS1 lahko ročno prilagodite višini stene ali prenosnega zaslona, ??tako da so pripravljeni, da gredo kamor koli gre vaša družina.

Izredne družinske filmske izkušnje
Z GS1 ustvarite trajne spomine na družinske filmske noči in neverjetne izkušnje na prostem. Doma ali na poti vam brezžični dizajn GS1 daje popolno svobodo zabave kjer koli in kadar koli. Z neskončnimi možnostmi bo GS1 postal nepogrešljiv del vsakdanje rutine vaše družine in posebnih izletov.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Tehnologija: DLP
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: HD ready
Prednastavljena Resolucija: 1.280 x 720
Kontrast: 100.000:1
Svetilnost: 300 ANSI lumnov
Vir svetilnosti: LED
Življenska Doba Žarnice: 20.000 ur
Zoom: da
Fokus: da
3D: da
 
Zvok  
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 4 W
 
Uporabnost  
Vgrajen predvajalnik: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
Bluetooth: da
Audio Izhod: da
 
Funkcije  
Meni OSD: da
Avto izklop: da
 
Splošni Podatki  
Poraba: 25 W
Hrup Ventilatorja: 26 dB
Dimenzije: 146 x 139.2 x 46.5 mm
Teža: 0.57 kg
Garancija projektor: 24 mesecev
Barva: bela
 
Ostalo  
Daljinski Upravljalec: da
Torba: da
Kensington Lock: da
Datoteke