TVM 3603

59,99 €
Opis

VOGELS TVM 3603



Eleganten in varen: ploščat stenski nosilec za TV za televizorje od 40 do 100 palcev
Dizajn in varnost gresta z roko v roki s tem fiksnim stenskim nosilcem za TV COMFORT. Vaš TV je skoraj ravno pritrjen na steno, kot slika. Razdalja med televizorjem in steno je le 2,2 cm. Stenski nosilec je primeren za televizorje od 40 do 100 palcev in teže do 75 kg. Če vam televizorja ni treba nagibati ali obračati, je ta stenski nosilec za televizor COMFORT rešitev, ki vam bo prinesla leta užitka.

Zagotovo, da bo vaš televizor lepo in varno nameščen
Nesreče se lahko zgodijo kadarkoli. Zato je najbolje, da vaš dragoceni televizor namestite čim bolj ravno in varno ob steno. Stenski nosilec za TV COMFORT je idealen za to. Omogoča vam, da televizor namestite ne le varno, ampak tudi na privlačen in eleganten način. Edinstven varnostni sistem ClickLoc™ zagotavlja, da se vaš televizor zaklene s slišnim klikom. Mehke zaplate na stenskem nosilcu ščitijo zadnji del televizorja pred morebitnimi praskami med montažo.

Enostaven dostop do kablov
Stenski nosilec ima poseben vzdrževalni položaj, ki omogoča enostaven dostop do kablov ali USB ključkov po namestitvi.

Enostavna namestitev
UDOBJE Fiksne stenske nosilce za TV je enostavno namestiti. Stenski nosilec je opremljen z navodili za hitro namestitev z jasnimi navodili. Na spletu si lahko ogledate tudi podroben priročnik in video o namestitvi. Za lažji začetek so v embalaži priložena šablona za vrtanje, vijaki in čepi Fischer® DuoPower. V stenski nosilec je vgrajena vodna tehtnica. Z našo brezplačno aplikacijo DrillRight™ AR je enostavno označiti svojo prvo izvrtano luknjo.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Tip univerzalni stenski nosilec
Velikost 40" - 100"
Minimalni odmik 22 mm
Obremenitev 75 kg
VESA da
100 da
200 da
300 da
400 da