TVM 3443

159,00 €
Opis

VOGELS TVM 3443 UNIVERZALNI TANKI STENSKI NOSILEC



Eleganten in varen
Ta TV stenski nosilec COMFORT Full-Motion+ je popoln za vas. Stenski nosilec lahko obrnete do 180° in ga nagnete do 20°. Stenski nosilec je primeren za televizorje od 32 do 65 inčev in teže do 25 kg.

Prijetna uporabniška izkušnja
S samo enim prstom lahko TV premaknete v želeni položaj. Stenski nosilec za TV COMFORT Full-Motion je opremljen z One-Finger Movement. Zahvaljujoč posebnim ležajem je stenski nosilec zelo gladek in lahek za premikanje.

Varno zaklenjen
Za varno nagibanje in pritrditev televizorja je stenski nosilec za TV COMFORT Full-Motion opremljen z edinstvenim sistemom TiltAnchor™.

Enostavna namestitev
Vogel's vam olajša namestitev stenskega nosilca za televizor COMFORT Full-Motion. Embalaža vsebuje šablono za vrtanje, vijake, vložke Fischer DuoPower, kabelsko vezico in vodno tehtnico. Z našo brezplačno aplikacijo DrillRight AR je preprosto označiti prvo izvrtino, navodila za namestitev pa najdete v Priročniku za hitro namestitev. Ali pa si oglejte podroben priročnik ali poseben video o namestitvi na spletu.

Zajamčeno in varno
S stenskim nosilcem za televizor COMFORT Full-Motion je vaš televizor zagotovljeno varno pritrjen. Vsak stenski nosilec za TV ima certifikat TÜV in preizkušen pri trikratni največji teži. Obstaja dober razlog, da ima vaš stenski nosilec za televizor COMFORT Full-Motion 10-letno garancijo.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Tip univerzalni stenski nosilec
Velikost 40" - 65"
Minimalni odmik 59 mm
Maksimalni odmik 580 mm
Možnost nagiba da
Možnost rotacije da
Obremenitev 25 kg
75 da
100 da
200 da
300 da