TVM 3423

119,00 €
Opis

VOGELS TVM 3443 WHITE UNIVERZALNI TANKI STENSKI NOSILECS tem elegantnim TV stenskim nosilcem COMFORT Full-Motion izbirate med varnostjo, dizajnom in udobjem gledanja. Intenzivna uporaba za ta robusten stenski nosilec ni težava. Zaradi tega je idealen za družine z otroki. Stenski nosilec lahko obrnete do 120° in ga nagnete za 20°. Tako je enostavno ustvariti idealen kot gledanja. Stenski nosilec je primeren za televizorje od 32 do 65 inčev in teže do 25 kg.

Prijetna uporabniška izkušnja. S samo enim prstom lahko TV premaknete v želeni položaj. Stenski nosilec za TV COMFORT Full-Motion je opremljen z One-Finger Movement. Zahvaljujoč posebnim ležajem je stenski nosilec zelo gladek in lahek za premikanje.

Varno zaklenjen. Za varno nagibanje in pritrditev televizorja je stenski nosilec za TV COMFORT Full-Motion opremljen z edinstvenim sistemom TiltAnchor.

Vogel's vam olajša namestitev stenskega nosilca za televizor COMFORT Full-Motion. Embalaža vsebuje šablono za vrtanje, vijake, vložke Fischer® DuoPower, kabelsko vezico in vodno tehtnico. Z našo brezplačno aplikacijo DrillRight™ AR je preprosto označiti prvo izvrtino, navodila za namestitev pa najdete v Priročniku za hitro namestitev. Ali pa si oglejte podroben priročnik ali poseben video o namestitvi na spletu.

S stenskim nosilcem za televizor COMFORT Full-Motion je vaš televizor zagotovljeno varno pritrjen. Vsak stenski nosilec za TV ima certifikat TÜV in preizkušen pri trikratni največji teži. Obstaja dober razlog, da ima vaš stenski nosilec za televizor COMFORT Full-Motion 10-letno garancijo.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Tip univerzalni stenski nosilec
Velikost 32" - 65"
Minimalni odmik 50 mm
Možnost nagiba da
Možnost rotacije da
Obremenitev 25 kg
VESA da
100 da
200 da
300 da