2 metrski ScreenTrain stropni nosilec za TV

3.199,00 €
Opis

2 metrski ScreenTrain stropni nosilec za TV

Z ScreenTrain nosilcem odslej vi odločite kje boste gledali televizijo. Z rahlim premikom lahko celoten televizor z roko enostavno premaknete z enega mesta na drugega. Televizor lahko ob pomanjkanju prostora tudi skrijete za vgradno steno ne da bi vam bilo treba skrbeti za mesto namestitve.



Doživite popolnoma nove razsežnosti zabave in spoznajte najbolj prilagodljiv televizijski nosilec na trgu.Z vgradnjo ScreenTrain stropnega nekaj metrov vodoravno pomičnega nosilca, 360 stopinj vrtljivo, nagibno in nastavljivo po višini.



ScreenTrain vodoravni stropni pomični nosilec, z prilagodljivost vrtljivim in ??nagibnim nosilcem za televizor, pritrjen na tirnico, popelje vaš televizor vse od jedilnice in terase do kavča.Gledanje televizije med kuhanjem, gledanje nogometne tekme skupaj s prijatelji na terasi, zvečer pa televizor postavite ob kavč z le enim dotikom.



Gledanje televizije med kuhanjem, gledanje nogometne tekme skupaj s prijatelji na terasi, zvečer pa televizor postavite ob kavč z le enim dotikom.



Kot vrhunec lahka atmosferska svetloba, ki jo lahko upravljate z daljinskim upravljanjem in s tem potopite vaše stanovanje v edinstven ambient.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Velikost 42'-75'
Maksimalni odmik 300/400/600
Možnost rotacije da
Obremenitev 50.5 kg