65X10

2.499,00 €
2.374,99 € (- 4,96%)
Opis

TCL 4K QLEDNeverjetno Onkyo ozvočenje
Najnovejša serija X10 združuje eleganco in zmogljivost na prestižni ravni. Edinstvena elegantna zasnova ponuja eleganten kovinski dizajn brez okvirja in kvalitetnim stojalom. Serijo X10 Mini LED tehnologija uvršča med najtanjše Direct LED televizorje in omogoča najboljšo kakovost slike brez kompromisov pri oblikovanju. Izjemna zmogljivost se v popolni harmoniji sreča z osupljivo eleganco, ki jo nudi Razor Slim steklen dizajn.

Vgrajena najnovejša tehnologija zvoka Dolby Atmos & DTS Master Sound v kombinaciji z vrhunskim  soundbarom proizvajalca ONKYO nudi izjemno prostorsko (kino) zvočno doživetje, bogato z nizko in visoko frekvenco za glasbene užitke na najvišji ravni. Zahvaljujoč dvema zvočnikoma na sprednji strani z Music Sound Power močjo neverjetnih 100W RMS, vas impresiven zvok ob gledanju filma popelje v druge dimenzije in pričara neverjetno kinematografsko izkušnjo in doživetje.

QLED z Mini LED tehnologijo
Serija X10 je edina QLED Android televizija, ki združuje direktno Mini LED osvetlitev, Quantum Dot, 4K HDR Premium 1500 v kombinaciji z Dolby Vision in HDR10+. Kot rezultat ponuja živahne podrobnosti na neskončni paleti barv ter HDR zmogljivosti slike dvigne še na višjo raven.
Mini LED osvetlitev je postala pomembna smernica za nadgradnjo vsem dobro poznanih LCD panelov. Več kot 15.000 svetlečih diod je zadaj razdeljenih na 768 območij, ki jih je mogoče poljubno vklapljati in izklapljati. Posledično smo priča izjemnim svetlim/belim odtenkom in črnini, kjer je črna res črna v nasprotju kjer tehnologija samo ugaša posamezne diode na traku ob strani.
Prednost Mini-LED osvetlitve ozadja je v primerjavi z OLED tehnologijo, da lahko z nižjimi proizvodnimi stroški doseže konkurenčno vizualno izkušnjo z daljšo življenjsko dobo ter manjšo porabo energije na letni ravni, poleg tega pa je dinamična slika bolj gladka in jasna.

HDR (Premium 1500 & HDR 10) in Dolby Vision
Najnovejši standard za vsebino UHD je High Dynamic Range. Bodite priča osupljivi svetlosti, živahni natančnosti barv in bleščeči podrobnosti slike z natančno reprodukcijo svetlih in temnih odtenkov, ki ustvarja neprimerljivo črnino in visoke kontrastne slike z vsemi podrobnostmi in še veliko več. Doživite HDR10+ s HDR Premium 1500 in odkrijte neverjetno raznolikost intenzivnih in izjemno realističnih barv. V temnih prizorih je dopolnjena stopnja svetlosti, kjer do izraza pridejo predmeti skriti v temnejših sencah. Na svetlejših vsebinskih prizoriščih pa smo priča povečani ravni kontrasta, za razlikovanje predmetov od ozadja.
Dolby Vision je izjemna kinematografska tehnologija, ki bo vaše vsakdanje televizijsko življenje prinesla dodatno zabavo z neverjetno svetlostjo, barvo, kontrastom, detajli in dimenzionalnostjo. Z naprednimi zmogljivostmi Dolby Vision boste doživeli še bolj poglobljeno tv izkušnjo, kot jo lahko razkrije splošni HDR.


Wide Color Gamut in Art Quantum Dots

Odkrijte neverjetno raznolikost intenzivnih in izjemno realističnih barv digitalnega kina v vaši dnevni sobi, zahvaljujoč Wide Color Gamut, ki reproducira 30% čistejše in bogatejše barve kot običajni LED TV zasloni.
Zahvaljujoč tehnologiji Art Quantum Dots, lahko serija X10 prikaže vse barve, ki jih lahko posnamejo filmske kamere in omogoča prikaz barvnega volumna – raven barvnega prikaza, podrobnosti in globine, ki jih LED ali OLED TV zaslona nista zmožni prikazati.


Smart TV in Android TV

Ta neverjetno pameten televizor vas bo enostavno popeljal in povezal s svetovnim spletom z nepogrešljivimi aplikacijami kot so Youtube, Netflix ipd., in to celo v 4K HDR kakovosti. Ponuja nadgrajene funkcije z bogato vsebino, ki popolnoma ustrezajo vašemu modernemu življenjskemu slogu ter vašim potrebam. 
Najnovejši operacijski sistem Android 9.0 je pametna rešitev, ki daje skoraj neomejene možnosti za razširitev funkcionalnosti vašega novega televizorja. Oglejte si aplikacije za filme, predstave, glasbo, šport, videoposnetke ter igrice v Trgovini Google Play. Android TV ponuja nov način predvajanja Android iger v telefonu, tabličnem računalniku ali televiziji. Začnite doma na televizorju, nato pa nadaljujte s telefonom, ko ste na poti. Igre v Googlu spremljajo vaš napredek in ga shranijo, tako da se lahko vedno vrnete tam, kjer ste končali nazadnje. Uporabite daljinski upravljalnik televizorja, vaš pametni telefon ali priklopite igralne konzole za igranje iger z vašimi prijatelji ali družinskimi člani.


Glasovno upravljanje

Privoščite si preprosto uporabo pametnega portala in interneta z vgrajenim osebnim pomočnikom Google Assistant. Serija X10 podpira tudi funkcijo Amazon Alexa, živi v oblaku in je vedno pametnejša. Prosite Alexa, da predvaja glasbo, posluša novice, preveri vreme, prilagodi glasnost televizije, spremeni televizijski kanal, nadzoruje pametni dom in še več. Upravljajte televizor s svojim glasom preko izbranih naprav Alexa.
Upravljanje TV sprejemnika s pomočjo priloženega dodatnega daljinskega upravljalnika je zelo poenostavljeno. Možnost glasovnega upravljanja omogoča, da TV upravljate z vašim glasom. Gumb na upravljalniku omogoča, da samo z enim klikom odprete aplikacijo Netflix, ki vas odpelje v svet filmov in serij. Veliki gumbi zagotavljajo enostavno upravljanje z vašim TV sprejemnikom.


CHROMECAST – povezava s pametnimi napravami

Vgrajena Chromecast platforma vam omogoča, da svojo priljubljeno vsebino enostavno prenašate iz telefona, tabličnega računalnika ali prenosnega računalnika direktno na televizor. Preprosto upravljate svoj televizor z aplikacijami, ki jih že poznate in imate radi na vaših napravah kot so: iPhone, iPad®, Android pametni telefon ali tablični računalnik, prenosni računalnikom Mac® ali Windows® ali Chromebookom. Za začetek predvajanja na televizorju se dotaknite gumba »Cast« v svoji aplikaciji za mobilne naprave in že boste sliko iz telefona gledali na ekranu vašega televizorja.

Brezžična povezava Bluetooth
Sodobni TV sprejemnik TCL omogoča Bluetooth povezovanje. Najnaprednejša obstoječa tehnologija vam omogoča svobodo in udobje pri igranju igric, poslušanju glasbe. Povežite se preko povezave Bluetooth z igralnimi ploščki, zvočniki, slušalkami in recite nasvidenje motečim kablom.


5 let brezskrbnega gledanja
Poleg 2 letne proizvajalčeve garancije podarjamo dodatna 3 leta "PROTECTO JAMSTVA".
Za aktivacijo dodatnega 3-letnega "PROTECTO JAMSTVA" se registrirajte na spletni strani 
www.tv-warranty.net najkasneje v 30-ih dneh od dneva nakupa.
Več o akciji si lahko preberete v 
Splošnih pogojih Protecto jamstva.

Televizijske vsebine na dlani
Pametni Android televizijski sprejemnik podpira tudi najnovejše in napredne video platforme, npr. EON, T-2, NEO, itd., ki zagotavljajo neposredni dostop do televizijskih programov. Za uporabo in ogled televizije je potrebno le namestiti aplikacijo svojega ponudnika, ki jo najdete v spletni trgovini Google Play ali si jo namestite sami. Za delovanje ne potrebujete operaterjevega SET TOP BOX-a. Vse kar potrebujete za gledanje televizije je povezava na internet.

Na voljo so vam tako priljubljeni športni, filmski, zabavni, informativni, otroški, glasbeni, domači in tuji programi, ne glede na to kje se nahajate. Izbrani televizijski program lahko gledate v živo, zavrtite čas predvajanja nazaj in si bodisi ogledate film, ki je trenutno na sporedu in ga predvajate od začetka.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 65" (165 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: QLED
Osvetlitev zaslona: Mini LED
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (4K)
Resolucija: 3.840 x 2.160
Svetilnost: 600 cd/m2
Kontrast: 5.500:1
Odzivni čas: 6 ms
HDR: HDR10+
Kvaliteta slike: 3200 PPI
Osveževanje zaslona: 100 Hz
 
Zvok  
Izhodna moč: 50 W
Zvočni sistem: Prostorski
Dolby Atmos: da
Dolby Digital: da
DTS: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T: da
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S: da
DVB-S2: da
HbbTV: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Google Assistant: da
Amazon Alexa: da
Operacijski sistem: Android
Operacijski sistem verzija: Android 9.0
Velikost pomnilnika: 16 Gb
Glasovno upravljanje: da
Dlna: da
Media player: da
PVR: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
Komponentni (RCA): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Audio izhod: da
Digitalni zvočni izhod: da
Slušalke: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Energijski razred: A+
Letna poraba: 128 kWh
Poraba: 120 W
Dimenzije z embalažo: 1850 x 285 x 1170 mm
Dimenzije s stojalom: 1446 x 924 x 351 mm
Dimenzije brez Stojala: 1446 x 835 x 78 mm
Teža z embalažo: 47.5 kg
Teža s stojalom: 35.5 kg
Teža brez stojala: 31.7 kg
VESA standard: 300 x 300
Barva: kovinska
Garancija: 60 mesecev
Na voljo od: 2020
Datoteke
Video