65EC780

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 99,99 EUR
Opis

TCL 65EC780



Unikatna zasnova z izjemnim zvočnim učinkom
Prestižna serija EC78 združuje eleganco in zmogljivost. Edinstvena elegantna zasnova ponuja minimalističen in ultra-tanek dizajn z izjemno tankim kovinskim okvirjem in kovinskim centralnim stojalom, narejeno iz najbolj kvalitetnih materialov, ki bo ustrezalo in se ujemalo z vsakim notranjim interierjem vašega doma in ga še dodatno poudarilo.
Serija pametnih televizij  EC78 ne zagotavlja samo osupljivih in čudovitih slik. Vgrajena najnovejša tehnologija zvoka Dolby Atmos Premium Sound v kombinaciji z vrhunskim vgrajenim soundbarom proizvajalca ONKYO nudi izjemno prostorsko (kino) zvočno doživetje, bogato z nizko in visoko frekvenco za glasbene užitke na najvišji ravni. Zahvaljujoč 4-im zvočnikom na sprednji strani z Music Power močjo 56W RMS, na sprednji strani, vas impresiven zvok ob gledanju filma popelje v druge dimenzije in pričara neverjetno kinematografsko izkušnjo in doživetje.

Še boljša kakovost slike

Še boljša kakovost slike
Najnovejši standard za vsebino UHD je High Dynamic RangeHDR Pro proizvaja osupljivo svetlost, živahne natančne barve in bleščeče podrobne slike z natančno reprodukcijo svetlih in temnih odtenkov, hkrati pa ustvarja neprimerljivo črnino in visoke kontrastne slike z vsemi podrobnostmi in še veliko več.
Nov 10-bitni panel ponuja neprekosljivo barvno natančnost (64× več barv kot pri standardni televiziji) in gladke realistične odtenke, pri čemer se izognemo neugodnemu „banding“ efektu.
Tehnologija Micro Dimming analizira video vsebino na 200 ločenih območjih in tako neodvisno prilagaja svetla in temna območja. Fantastična vizualna izkušnja z odličnim kontrastom in živahno kakovostjo slike.

HDR PRO, Dolby Vision in Wide Colour Gamut

HDR PRO, Dolby Vision in Wide Colour Gamut
Najnovejši standard za vsebino UHD je High Dynamic Range. Bodite priča osupljivi svetlosti, živahni natančnosti barv in bleščeči podrobnosti slike z natančno reprodukcijo svetlih in temnih odtenkov, ki ustvarja neprimerljivo črnino in visoke kontrastne slike z vsemi podrobnostmi in še veliko več. Doživite HDR PRO in odkrijte neverjetno raznolikost intenzivnih in izjemno realističnih barv.
Dolby Vision je izjemna kinematografska tehnologija, ki bo vaše vsakdanje televizijsko življenje prinesla dodatno zabavo z neverjetno svetlostjo, barvo, kontrastom, detajli in dimenzionalnostjo. Z naprednimi zmogljivostmi Dolby Vision boste doživeli še bolj poglobljeno tv izkušnjo, kot jo lahko razkrije splošni HDR.
Odkrijte neverjetno raznolikost intenzivnih in izjemno realističnih barv digitalnega kina v vaši dnevni sobi, zahvaljujoč Wide Color Gamut, ki reproducira 30% čistejše in bogatejše barve kot običajni LED TV zasloni.

Smart TV in Android TV

Smart TV in Android TV
Ta neverjetno pameten televizor vas bo enostavno popeljal in povezal s svetovnim spletom z nepogrešljivimi aplikacijami kot so YoutubeNetflix ipd., in to celo v 4K HDR kakovosti. Ponuja nadgrajene funkcije z bogato vsebino, ki popolnoma ustrezajo vašemu modernemu življenjskemu slogu ter vašim potrebam. 
Najnovejši operacijski sistem Android 9.0 je pametna rešitev, ki daje skoraj neomejene možnosti za razširitev funkcionalnosti vašega novega televizorja. Oglejte si aplikacije za filme, predstave, glasbo, šport, videoposnetke ter igrice v Trgovini Google Play. Android TV ponuja nov način predvajanja Android iger v telefonu, tabličnem računalniku ali televiziji. Začnite doma na televizorju, nato pa nadaljujte s telefonom, ko ste na poti. Igre v Googlu spremljajo vaš napredek in ga shranijo, tako da se lahko vedno vrnete tam, kjer ste končali nazadnje. Uporabite daljinski upravljalnik televizorja, vaš pametni telefon ali priklopite igralne konzole za igranje iger z vašimi prijatelji ali družinskimi člani.

 Glasovno upravljanje

Glasovno upravljanje
Privoščite si preprosto uporabo pametnega portala in interneta z vgrajenim osebnim pomočnikom Google Assistant. Serija EC78 podpira tudi funkcijo Amazon Alexa, živi v oblaku in je vedno pametnejša. Prosite Alexa, da predvaja glasbo, posluša novice, preveri vreme, prilagodi glasnost televizije, spremeni televizijski kanal, nadzoruje pametni dom in še več. Upravljajte televizor s svojim glasom preko izbranih naprav Alexa.

CHROMECAST ? povezava s pametnimi napravami

CHROMECAST – povezava s pametnimi napravami
Vgrajena Chromecast platforma vam omogoča, da svojo priljubljeno vsebino enostavno prenašate iz telefona, tabličnega računalnika ali prenosnega računalnika direktno na televizor. Preprosto upravljate svoj televizor z aplikacijami, ki jih že poznate in imate radi na vaših napravah kot so: iPhone, iPad®, Android pametni telefon ali tablični računalnik, prenosni računalnikom Mac® ali Windows® ali Chromebookom. Za začetek predvajanja na televizorju se dotaknite gumba »Cast« v svoji aplikaciji za mobilne naprave in že boste sliko iz telefona gledali na ekranu vašega televizorja.

Brezžična povezava Bluetooth

Brezžična povezava Bluetooth
Sodobni TV sprejemnik TCL omogoča Bluetooth povezovanje. Najnaprednejša obstoječa tehnologija vam omogoča svobodo in udobje pri igranju igric, poslušanju glasbe.
Povežite se preko povezave Bluetooth z igralnimi ploščki, zvočniki, slušalkami in recite nasvidenje motečim kablom.

5 let brezskrbnega gledanja

5 let brezskrbnega gledanja
Poleg 2 letne proizvajalčeve garancije podarjamo dodatna 3 leta "PROTECTO JAMSTVA".
Za aktivacijo dodatnega 3-letnega "PROTECTO JAMSTVA" se registrirajte na spletni strani www.tv-warranty.net najkasneje v 30-ih dneh od dneva nakupa.
Več o akciji si lahko preberete v Splošnih pogojih Protecto jamstva.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 65" (165 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: LED
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (4K)
Resolucija: 3.840 x 2.160
Svetilnost: 380 cd/m2
HDR: HDR 10+
Kvaliteta slike: 2000 PPI
 
Zvok  
Izhodna moč: 26 W
Zvočni sistem: Prostorski
Globokotonec: da
Dolby Atmos: da
Dolby Digital: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S2: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Procesor: Quad Core
Operacijski sistem: Android
Operacijski sistem verzija: Android 9.0
Velikost pomnilnika: 16 Gb
Dlna: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
Komponentni (RCA): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Digitalni zvočni izhod: da
Slušalke: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Energijski razred: A+
Letna poraba: 173 kWh
Poraba: 118 W
Dimenzije z embalažo: 1395 x 864 x 150 mm
Dimenzije s stojalom: 1446 x 960 x 275 mm
Dimenzije brez Stojala: 1446 x 863 x 77 mm
Teža z embalažo: 31.40 kg
Teža s stojalom: 24.20 kg
Teža brez stojala: 22.6 kg
VESA standard: 400 x 200
Barva: kovinska
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2019
Datoteke
Video