65C815

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 149,99 EUR
Opis

TCL C815 QLED SERIJA ANDROID TELEVIZORJI Z VGRAJENIM ONKYO SOUNDBAROM



Kvantni preskok na zaslonu
Dobrodošli pri televizorju prihodnosti. Televizor je bil spremenjen z dodatkom milijarde Nano Quantum Dot. Vaš čisti televizor z visoko ločljivostjo se filtrira skozi plast kvantnih pik, kar poveča živahnost slik za vodilno panogo z barvnim razponom in svetlostjo.

Dolby Vision
Prinesite domov kinematografske vizualne slike s tehnologijo Dolby Vision. Dolby Vision izboljša videz ekskluzivne vsebine Dolby, prikaže večje število barv, poveča kontrast in poveča stopnjo svetlosti.

4K UHD
TCL 4K QLED TV v čudovitih podrobnostih reproducirajo vse odtenke svetlobe, naravne barve za resnično imerzivno gledanje s pomočjo 3.840 x 2.160 slikovnih pik.

HDR10 +
Uživajte v televiziji, ki ne predstavlja ničesar. HDR10 + omogoča ponudnikom vsebin, da vključijo popolne metapodatke - za obdelavo televizije in iger, kot so ustvarjalci načrtovali. HDR 10+ predela in optimizira slike za okvirjem, povečuje meje nasičenosti barv (4-krat višje od HDR 10) in poveča kontrast. Cenite zabavo, ki je bogatejša in močnejša kot kdaj koli prej.

MEMC
MEMC z oceno gibanja in kompenzacijo gibanja naredi obdelavo slike svilnato gladko. TCL  tehnologija pomeni, da so hitro premikajoči se akcijski prizori videti bolj jasni, brez zameglitve. Ko bo akcija intenzivna, poskrbite, da boste uživali v vsaki podrobnosti.

TCL AI-IN
Kot TCL-jeva vse v enem platforma AI vam TCL AI-IN ponuja najpreprostejši način iskanja zabave, dobite odgovore povezane s tem, kar gledate, vklopite in izklopite televizor, povežite se s pametnimi domačimi napravami samo z uporabo vašega glasu.

Prostoročni nadzor glasu
Povej in glej z daljinskim upravljanjem glasovnega daljinca lahko za vedno izgubite. Vgrajena storitev Google Assistant pomeni, da lahko nadzirate televizijo, nastavljate opomnike in še veliko, veliko bolj popolnoma prostoročno telefoniranje - za začetek samo recite "Hej Google".

Dolby Atmos Audio
Dolby ekskluzivna vsebina je izboljšana z zvokom, ki se sliši zunaj tradicionalnih omejitev kanalov - za 3D zvok, ki napolni sobo. Dolby Atmos zagotavlja, da se zvok prilega vaši gledališki vsebini.

Vgrajeni sounbar ONKYO
C815 odlikuje z 2.1 kanalnimi ONKYO sprednjimi zvočniki. Daje neverjetno potopljiv zvok za vaše filme, glasbo in video igre. Na vrhu ima C815 poseben subwoofer, ki se nahaja na zadnji strani televizorja. Visokokakovostni zvočni sistem ONKYO in Dolby Atmos dvigneta vašo izkušnjo s kakovostjo zvoka v kinu, ki filmsko izkušnjo popelje v naslednjo dimenzijo.

MagiConnect
MagiConnect je integrirana funkcija, ekskluzivna za TCL. Omogoča vam upravljanje televizije s pametnim telefonom; Biti sposoben posneti zaslon odličnega trenutka TV programa in deliti na družbenih medijih; Najnovejše filme in drame predvajajte na večji zaslon in lahko tudi predvajate video in zvok na mobilne naprave, zato lahko uživate v nenehni zabavi v vseh kotičkih vašega doma.

Najnovejši sistem Android
Televizorji TCL QLED prihajajo z vnaprej nameščenim najbolj priljubljenim svetovnim operacijskim sistemom. Uživajte v televiziji, glasbi, filmih, igrah in drugih pripomočkih na zahtevo - zabava je že vnaprej nameščena, poleg tega pa še več prenesite prek Google Play Store. Nadaljnje posodobitve bodo na voljo po izdaji nove strojne programske opreme.

Glasba Google Play
Naročnina na »All Access«, ki se prodaja v kombinaciji z YouTube Red, daje uporabnikom možnost pretakanja katere koli pesmi na zahtevo v glasbenem katalogu Google Play. Uporabniki lahko v razdelku za glasbeno trgovino v Googlu Play kupijo dodatne skladbe za svojo knjižnico.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 65" (165 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: QLED
Osvetlitev zaslona: Edge LED
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (4K)
Resolucija: 3.840 x 2.160
Svetilnost: 400 cd/m2
Kontrast: 4.000:1
Odzivni čas: 6 ms
Kvaliteta slike: 3000 PPI
 
Zvok  
Izhodna moč: 50 W
Zvočni sistem: Prostorski
Dolby Atmos: da
Dolby Digital: da
DTS: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T: da
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S: da
DVB-S2: da
HbbTV: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Google Assistant: da
Amazon Alexa: da
Procesor: Quad Core
Operacijski sistem: Android
Operacijski sistem verzija: Android 9.0
Velikost pomnilnika: 16 Gb
Glasovno upravljanje: da
Dlna: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
Komponentni (RCA): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Audio izhod: da
Digitalni zvočni izhod: da
Slušalke: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Energijski razred: A
Letna poraba: 224 kWh
Poraba: 153 W
Dimenzije z embalažo: 1645 x 213 x 1000 mm
Dimenzije s stojalom: 1446.5 x 892.3 x 293.3 mm
Dimenzije brez Stojala: 1446 x 863 x 66.8 mm
Teža z embalažo: 35.8 lg
Teža s stojalom: 26.2 kg
Teža brez stojala: 25.75 kg
VESA standard: 400 x 200
Barva: kovinska
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2020
Datoteke
Video