KD-75XH9005

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 239,99 EUR
Opis

SONY FULL ARRAY 4K ULTRA HD LED XH9005 SERIJA

Reproducira širši in natančnejši barvni razpon
Tehnologija TRILUMINOS z razširitvijo barvnega spektra in ob podpori naših procesorjev X1 reproducira več barv kot običajni televizorji. Analizira in obdela podatke na vsaki sliki, da so barve videti še naravnejše in natančnejše, zato so slike bliže resničnosti kot kadar koli doslej.

Uživajte v natančnem pravem kontrastu
Poglejte, kako so videti prave slike, kjer so vidne vse drobne podrobnosti. Full Array LED z neodvisnim osvetljevanjem območji LED-osvetlitve ponuja stvarnejši kontrast, saj so svetla območja svetlejša, temna pa temnejša. Kontrast je še izboljšan s tehnologijo X-tended Dynamic Range™8, ki prilagodi svetlost, tako da so sijoči odtenki še svetlejši, črni odtenki v osenčenih delih pa še globlji.

Super ločljivost, ne glede na to, kaj gledate
Slike 4K9, ki jih ekskluzivno omogoča naš 4K HDR-procesor X, so veličastne, polne podrobnosti in pravilnih tekstur. Ločljivost slik, posnetih v 2K in celo v Full HD, se s tehnologijo 4K X-Reality™ PRO in ob uporabi edinstvene zbirke podatkov 4K zviša, tako da se približa ločljivosti 4K. 

Object-based HDR remaster
Object-based HDR remaster analizira barvo posameznih predmetov na zaslonu in prilagodi kontrast, kar je v nasprotju z večino televizorjev, kjer se prilagodi kontrast le ob eni krivulji črno-belega kontrasta. Zaradi posamične obdelave predmetov zagotavlja ta televizor večjo globino, teksturo in pristnejše slike.

Izjemno ujemanje slike in zvoka
V običajnih televizorjih z zvočnikom pod zaslonom zvok pogosto ni sinhroniziran s sliko. Naša tehnologija Acoustic Multi-Audio™ vključuje dva visokotonca za pozicioniranje zvoka na hrbtnem delu televizorja, zato zvok sledi dogajanju na zaslonu za zares imerzivno doživetje.

Uživajte v večdimenzionalnemu zvoku z S-Force Front Surround
Poslušajte zvok, kot bi prihajal iz ločenega večkanalnega prostorskega zvočnika. S-Force Front Surround s pretvorbo vhodov dejansko reproducira sistem večkanalnega prostorskega zvočnika v televizorju, zato se lahko prepustite pristnejšemu zvoku.

Ozek aluminijast okvir
Tanek aluminijast okvir ne odvrača pozornosti od dogajanja na zaslonu.

Minimalistično stojalo, zasnovano za harmonijo
Minimalistično tanko kovinsko stojalo se lepo zlije s sodobno opremo prostorov. Neslišno stojalo je na polici nevpadljivo in ne bo zmotilo vašega doživetja ob gledanju. Na voljo so široke in ozke nastavitve, zato ga je mogoče namestiti na velike ali majhne police.

Povejte, kaj želite gledati
Z močjo svojega glasu lahko priljubljeno vsebino najdete hitreje kot kadar koli doslej. S funkcijo glasovnega iskanja vam ni več treba zapleteno iskati ali utrudljivo tipkati – dovolj je, če vprašate.

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed
Vse razvedrilne vsebine, ki si jih lahko zamislite, najdete tako hitro, kot jih izgovorite. Ta pametni televizor Android se ponaša z naprednim glasovnim upravljanjem, ki omogoča takojšen dostop do filmov in TV-oddaj v aplikacijah ali oddajah.

Več kot 5000 aplikacij, več kot v katerem koli drugem pametnem televizorju
Sonyjev 4K Android TV ponuja neprekosljivo število aplikacij. Izberite tiste, s katerimi bo vaše življenje polnejše in zabavnejše.  Aplikacije se hitro zaženejo in med njimi preklapljate brez čakanja – Netflix se zažene 3-krat hitreje kot prej.

Nadzirajte televizor in pametne naprave z glasom
Svoj televizor s funkcijo Google Assistant lahko prosite, da vzpostavi povezavo in komunicira z vašimi pametnimi napravami, med katerimi so tudi varnostne kamere ter gospodinjski aparati. To naredite brez velikega napora, izkušnja pa je odlična.

Povežite s storitvijo Alexa
Priključite naprave, ki podpirajo storitev Alexa, in izkoristite prednosti popolnega prostoročnega upravljanja Sonyjevega televizorja. S storitvijo Alexa lahko televizor vklopite, spreminjate kanale, nadzorujete glasnost in veliko drugega.

Deluje z apliakcijo Google Home
Povežite Google Home in izkoristite popolno prostoročno upravljanje Sonyjevega televizorja. Z napravo Google Home poiščete in predvajate priljubljene videoposnetke v Sonyjevem televizorju, ne da bi mignili s prstom.

Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit
Z Apple AirPlay pretakate video in zvok v televizor neposredno iz naprave iPhone, iPad ali Mac. Glejte filme in oddaje iz aplikacije Apple TV, priljubljenih aplikacij ali celo brskalnika Safari. Delite svoje fotografije z vsemi v prostoru.

S storitvijo Chromecast lahko vsebine pošljete na večji in boljši zaslon
S tehnologijo Chromecast lahko najljubše videoposnetke, igre in aplikacije iz mobilne naprave v polni kakovosti pošljete v televizor s tehnologijo Chromecast built-in. Dotaknite se gumba za pošiljanje na zaslonu naprave s sistemom Android ali iOS in si vsebine oglejte na velikem zaslonu. Pošljite vsebino in nadaljujte z brskanjem v telefonu ali tabličnem računalniku.

Enostaven nadzor s pametnim daljinskim upravljalnikom
Na televizor prek vhoda HDMI priključite zunanje digitalne sprejemnike in druge naprave, ki jih upravljate z enim pametnim upravljalnikom. Zasnova je tanjša in bolj zaobljena, ima vgrajen mikrofon za glasovno upravljanje in boljšo postavitev gumbov.

Google Play svet vsebin in aplikacij
Oglejte si filme, TV-oddaje, igre in še veliko več, kar ponuja Google Play. V televizorju raziščite izjemno obsežno ponudbo aplikacij, ki se še veča, na povsem nov način.

Clear Phase za tekoče in uravnotežene frekvence
BRAVIA uporablja zmogljiv računalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvočnika. To počne z »vzorčenjem« frekvence zvočnikov z večjo natančnostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvočnika ter zagotavljajo čist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.

Povezljivost Bluetooth
Povežite svoj televizor z napravami, združljivimi s tehnologijo Bluetooth in uživajte v razvedrilnih vsebinah brez žične povezave. Seznanite svoje slušalke Bluetooth s televizorjem BRAVIA ter uživajte v TV-oddajah in glasbenih vsebinah s svojega najljubšega mesta – brez motenj ali prekinitev.

Studijska kakovost načina Netflix Calibrated Mode
Način je posebej razvit za Netflixove izvirne vsebine in reprodukcijo kakovosti slik na televizijskem zaslonu, enakovredni kakovosti studijskega izvirnika za oceno. Umerjeni način za Netflix zvesto sledi viziji in namenom ustvarjalca.

Uživajte kot v kinu
Uživajte v razburljivem kinematografskem doživetju kar doma. S tehnologijo Dolby Vision prizori oživijo pred vašimi očmi in so videti realistično, Dolby Atmos pa zapolni prostor s pristnim prostorskim zvokom.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 75" (191 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: LED
Tehnologija zaslona: TRILUMINOS
Osvetlitev zaslona: Full Array LED
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (4K)
Resolucija: 3.840 x 2.160
HDR: HDR10
Osveževanje zaslona: 100 Hz
 
Zvok  
Izhodna moč: 20 W
Zvočni sistem: Prostorski
Dolby Atmos: da
Dolby Digital: da
DTS: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T: da
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S: da
DVB-S2: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Google Assistant: da
Amazon Alexa: da
Operacijski sistem: Android
Velikost pomnilnika: 16 Gb
Glasovno upravljanje: da
Dlna: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
Komponentni (RCA): da
Kompozitni (CVBS): da
USB: da
Common interface (CI): da
Audio izhod: da
Digitalni zvočni izhod: da
Slušalke: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Energijski razred: A
Letna poraba: 252 kWh
Poraba: 182 W
Dimenzije z embalažo: 1810 x 1107 x 186 mm
Dimenzije s stojalom: 1674 x 1034 x 410 mm
Dimenzije brez Stojala: 1674 x 961 x 71 mm
Teža z embalažo: 46 kg
Teža s stojalom: 34.4 kg
Teža brez stojala: 32.9 kg
VESA standard: 300 x 300
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2020
Datoteke
Video