KD-65AG9

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 239,99 EUR
Opis

SONY KD-65AG9


Oglejte si podrobnosti, kot si jih je zamislil ustvarjalec
Združili smo svoj najzmogljivejši procesor za slike X1™ Ultimate in tehnologijo Pixel Contrast Booster™ in svojo edinstveno filozofijo MASTER Series ter na briljanten način oživili ideje ustvarjalcev tako, kot so si to zamislili.

Slika in zvok v popolni harmoniji
Z realističnimi slikami in ustrezno akustiko boste uživali ob gledanju. Slike s čudovitimi podrobnostmi skupaj z zvočno tehnologijo Sound-from-Picture Reality™ zagotavljajo izjemno zvočno-vizualno izkušnjo. 

Vrhunski realizem
Procesor za slike X1™ Ultimate z najvišjo zmogljivostjo obdelave zazna na stotine različnih predmetov na zaslonu in pametno poudari svetlost, podrobnosti in barve tako, da je vsebina izredno ločljiva, svetla in neverjetno realistična.

Najvišja raven kontrasta OLED v vsaki barvi
Televizor OLED s pomočjo tehnologije Picture Processor X1™ Ultimate združuje globoko črno barvo in naravno barvo OLED s tehnologijo Pixel Contrast Booster™, ter tako zagotavlja vrhunski barvni kontrast pri visoki svetilnosti. Gledana vsebina oživi z natančnimi podrobnostmi in živimi barvami.

Sound-from-Picture Reality™
Tehnologija Acoustic Surface Audio+™ poskrbi, da pride zvok do vas iz različnih smeri, podobno kot v koncertnih dvoranah. Dva sprožilnika in dva zmogljiva globokotonca nudijo večdimenzionalni zvok, s katerim se lahko potopite v popolnoma novo razvedrilno doživetje. 

Ključni dejavnik osupljivega zvoka
Uporabite zvočnik BRAVIA kot osrednji zvočnik in uživajte v izredno jasnem zvoku govora, vokalov in instrumentov. Preprosto povežite svoj sistem za domači kino in uživajte v osupljivem kinematografskem doživetju.

Studijska kakovost umerjenega načina za Netflix
Način je bil posebej razvit za Netflixove izvirne vsebine in reprodukcijo kakovosti slik na televizijskem zaslonu, ki je enakovredna kakovosti studijskega izvirnika za oceno. Umerjeni način za Netflix zvesto sledi viziji in namenom ustvarjalca.

Uživajte kot v kinu

Uživajte v razburljivem kinematografskem doživetju kar doma. S tehnologijo Dolby Vision™ prizori oživijo pred vašimi očmi in so videti realistično, Dolby Atmos™ pa zapolni prostor s pristnim prostorskim zvokom.

Življenjski prizori, razkriti z dodatnimi barvami
Barve, ki vas obkrožajo, so videti živahne, kot iz resničnega življenja. Na zaslonih TRILUMINOS™ reprodukcija barv zajema večjo paleto, saj so zvesto reproducirani prav vse sence in barvni odtenki na dežnikih.

Privlačen iz vseh zornih kotov
Ob čisti, minimalistični zasnovi se lahko povsem posvetite tistemu, kar je pomembno.Tik ob zidu, kot umetniška slika. Pritrdite televizor na zid. Tesno se ga oprijema, kot slika, in se lepo sklada z vsakim prostorom.

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

Vse oblike razvedrila, o katerih sanjate, najdete tako hitro, kot govorite. Ta pametni televizor Android 4K se ponaša z naprednim glasovnim upravljanjem za takojšen dostop do filmov in TV-oddaj v aplikacijah ali oddajah.

Enostaven nadzor s pametnim daljinskim upravljalnikom
Na televizor prek HDMI priključite zunanje digitalne sprejemnike in druge naprave, kijih upravljate z enim pametnim upravljalnikom. Zasnova je tanjša in bolj zaobljena, ima vgrajen mikrofon za glasovno upravljanje in boljšo postavitev gumbov.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 65" (165 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: OLED
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (4K)
Resolucija: 3.840 x 2.160
 
Zvok  
Dolby Digital: da
DTS: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S2: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Operacijski sistem: Android
Operacijski sistem verzija: Android
Glasovno upravljanje: da
Dlna: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
Kompozitni (CVBS): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Audio izhod: da
Audio vhod: da
Digitalni zvočni izhod: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Barva: črna
Garancija: 27 mesecev
Na voljo od: 2019
Datoteke
Video