QE65Q90R

3.999,00 €
2.399,00 € (- 40,01%)
Brez podaljšanja garancije
Podaljšanje garancije na 36 mesecev: 189,99 EUR
Podaljšanje garancije na 60 mesecev: 299,99 EUR
Opis

SAMSUNG QE65Q90R


100-odstotni obseg barv s kvantnimi pikami

Kar se da realistične barve. Z edinstveno Samsung tehnologijo kvantnih pik QLED okrepi obseg barv na 100 %, s čimer poskrbi za realistične barve tako v temnih kot v svetlih prizorih.

Direct Full Array 16X
Dobrodošli v novem razredu natančnosti. Doživite popolnoma čiste podrobnosti z Direct Full Array 16X, ki z natančnim nadzorom osvetlitve ozadja oživi še najmanjše elemente. Videli boste neverjetno izboljšano globino – prizor za prizorom. Pripravite se na vrhunsko izkušnjo ogleda.

Quantum HDR 16X
Quantum HDR 16X ponuja večji razpon svetlosti, ki zaradi globokih kontrastov in živahnih, naravnih barv omogoča, da je vsak prizor tako izrazit kot v resničnem življenju.

Čudoviti prizori ne glede na to, kje sedite
Ni vam treba več sedeti tik pred TV-jem. Izjemen kot ogleda QLED TV-ja enakomerno porazdeli svetlobo in zmanjša njeno uhajanje, s čimer zagotovi vrhunsko izkušnjo ogleda z različnih kotov. Naj bo vsako sedišče najboljše.

Zmagajte v več virtualnih igrah, imejte več nadzora
Resnično izboljšanje igre. Manj vhodnega zamika pri igranju
Ne dovolite, da vas zadržuje zamik! Z uporabo FreeSync(VRR) tehnologije QLED zmanjša vhodni zamik, s čimer lahko igrate v realnem času in se povzpnete na vrh. Izkoristite QLED hitrost in se pripravite na epske zmage.

Izboljšanje igre
Da premagate konkurenco, morate imeti popoln nadzor. Dinamično uravnavanje črnine vam omogoča boljšo vidnost v temi in s podrobno analizo prizorov optimizira kakovost slike. Hkrati izboljša tudi zvok, da se lahko popolnoma poglobite v igro.

Quantum procesor 4K
Doživite QLED Quantum procesor 4K. Procesor uporablja edinstveni algoritem povečanja ločljivosti za jasnejšo sliko, obenem pa svetlost zaslona in zvok prilagaja glede na prostor in prizor, ki se predvaja. Zmogljivi procesor QLED zaslona omogoča izboljšano ločljivost in neverjetno izkušnjo.

Povečanje ločljivosti z umetno inteligenco
Nadgradnja z umetno inteligenco spremeni čisto vse. QLED uporablja strojno učenje s podporo umetne inteligence, s čimer zmanjša šum na slikah, obnovi izgubljene podrobnosti ter celo izostri robove predmetov in besedila. Zdaj lahko uživate v izbrani vsebini pri ločljivosti skoraj 4K.

Inteligenten način
Pogoji v vašem prostoru se lahko spremenijo, vaš TV pa se jim mora prilagoditi. QLED Inteligentni način ustrezno prilagodi svetlost in glasnost. Zvok prilagodi tudi glede na vsebino, ki se predvaja, npr. poudari dialog v poročilih in izpostavi glas pevca glede na koncert v ozadju.

Glejte sliko, ne TV-ja
Privlačna oblika TV-ja, ki vašo pozornost usmerja na najpomembnejše: sliko. Neomejena oblika QLED TV-ja s skorajda nevidnimi okvirji izboljša občutek poglobljenosti. Glejte, kar želite videti.

Moč minimalizma
Samsung ena skoraj nevidna povezava zmanjša navlako in vaš TV poveže z različnimi viri, vključno z napajalnim kablom, z enim samim kablom. Rezultat je nemotena površina, ki skrije vse TV kable in se čudovito zlije z vašim domom. Doživite moč minimalizma.

Poslovite se od črnega zaslona
Ambientalni način. Tudi ko je QLED izklopljen, ni nikoli povsem statičen. Z Ambientalnim načinom se QLED na povsem naraven način zlije z dekorjem vašega doma. Namesto črnega zaslona boste videli podobe, ki ustrezajo vašemu življenjskemu stilu, s preprostimi nastavitvami in številnimi možnostmi.

Naj bo zaslon prilagojen vam
Nastavitev ozadja. QLED s fotografijo vaše stene poustvari vzorec na zaslonu. Tako se popolnoma zlije z vašim dekorjem.

Smart Hub in en daljinski upravljalnik
QLED je s Smart Hub funkcijo in enim Samsung daljinskim upravljalnikom še pametnejši. Z njuno pomočjo je na dosegu vaših prstov vsa vsebina z digitalnega TV-sprejemnika, igralne konzole, aplikacij in televizije v živo. En daljinski upravljalnik je vse, kar potrebujete.

Vključno z iskanjem vsebine
Univerzalni vodnik: Samo UK, FR, DE, IT, ES
Manj iskanja in več uživanja. Univerzalni vodnik, s katerim je opremljen QLED, vam pomaga hitro in preprosto iskanje priljubljene vsebine. Zapomni si, kaj vam je všeč, in vse vsebine zbere na enem mestu.

Najde odgovore na vaša vprašanja
Bixby na TV-ju. S QLED se lahko tudi pogovarjate. Bixby je pomočnik, ki poskrbi za vaše potrebe onkraj upravljanja TV-ja. Vprašajte ga kar koli in pomagal vam bo.

Ustvarite si pametni dom s QLED
Resnično inteligenten dom, prilagojen vašemu življenju. Ker ima QLED vgrajeno Samsung SmartThings aplikacijo, vas lahko poveže z vašimi IoT napravami in senzorji. Vklopite lahko luči, preverite, kaj je v hladilniku, in celo upravljate robotski sesalnik.

Preprosto povezovanje
QLED lahko postane središče novega in udobnejšega povezanega življenjskega stila. Brez težav se poveže s pametnimi zvočniki in mobilnimi napravami, tudi s tistimi drugih blagovnih znamk

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 65" (165 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: QLED
Osvetlitev zaslona: Direct LED
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (4K)
Resolucija: 3.840 x 2.160
Svetilnost: 500 cd/m2
HDR: HDR 10+
Kvaliteta slike: 4000 PQI
 
Zvok  
Izhodna moč: 40 W
Dolby Digital: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S2: da
Dvojni sprejemnik: da
HbbTV: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Operacijski sistem: Tizen
Operacijski sistem verzija: Tizen 5.0
Glasovno upravljanje: da
Zrcaljenje zaslona (Miracast): da
Dlna: da
Media player: da
PVR: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Audio vhod: da
Digitalni zvočni izhod: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Ostale Funkcije  
Meni OSD: da
PIP: da
 
Splošni podatki  
Energijski razred: B
Letna poraba: 290 kWh
Poraba: 209 W
Dimenzije s stojalom: 1450.1 x 921 x 285.3 mm
Dimenzije brez Stojala: 1450.1 x 831.2 x 39.9 mm
Teža s stojalom: 34.7 kg
Teža brez stojala: 27.8 kg
VESA standard: 400 x 400
Barva: kovinska
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2019
Datoteke
Video