GQ49Q70R

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Podaljšanje garancije na 36 mesecev: 69,99 EUR
Podaljšanje garancije na 60 mesecev: 129,99 EUR
Opis

SAMSUNG GQ49Q70R


100-odstotni obseg barv s kvantnimi pikami

Kar se da realistične barve. Z edinstveno Samsung tehnologijo kvantnih pik QLED okrepi obseg barv na 100 %, s čimer poskrbi za realistične barve tako v temnih kot v svetlih prizorih.

Direct Full Array 4X
Z nadzorom osvetlitve ozadja je vse drugače. Direct Full Array 4X tehnologija QLED zaslona omogoča podroben prikaz vsakega prizora in prinaša večjo globino v temnih prizorih.

Quantum HDR 8X
Quantum HDR 8X vam razkriva naravo, kot si je niste nikoli predstavljali. Ponaša se z razširjenim obsegom svetlosti, zaradi česar sonce sije močneje, deževni oblaki pa so še temnejši. Odkrijte popolnoma nov svet.

Oglejte si nov svet z razširjeno HDR tehnologijo
Quantum HDR 8X vam razkriva naravo, kot si je niste nikoli predstavljali. Ponaša se z razširjenim obsegom svetlosti, zaradi česar sonce sije močneje, deževni oblaki pa so še temnejši. Odkrijte popolnoma nov svet.

Poglejte širšo sliko
Na večjem zaslonu vse postane zelo realistično. Izkusili boste vsak gol, občutili vsako eksplozijo ter se znašli v središču dogajanja. Še nikoli niste bili bližje.

Izboljšanje igre
Da premagate konkurenco, morate imeti popoln nadzor. Dinamično uravnavanje črnine vam omogoča boljšo vidnost v temi in s podrobno analizo prizorov optimizira kakovost slike. Hkrati izboljša tudi zvok, da se lahko popolnoma poglobite v igro.

Quantum procesor 4K
Doživite QLED Quantum procesor 4K. Procesor uporablja edinstveni algoritem povečanja ločljivosti za jasnejšo sliko, obenem pa svetlost zaslona in zvok prilagaja glede na prostor in prizor, ki se predvaja. Zmogljivi procesor QLED zaslona omogoča izboljšano ločljivost in neverjetno izkušnjo.

Povečanje ločljivosti z umetno inteligenco
Nadgradnja z umetno inteligenco spremeni čisto vse. QLED uporablja strojno učenje s podporo umetne inteligence, s čimer zmanjša šum na slikah, obnovi izgubljene podrobnosti ter celo izostri robove predmetov in besedila. Zdaj lahko uživate v izbrani vsebini pri ločljivosti skoraj 4K.

Inteligenten način
Pogoji v vašem prostoru se lahko spremenijo, vaš TV pa se jim mora prilagoditi. QLED Inteligentni način ustrezno prilagodi svetlost in glasnost. Zvok prilagodi tudi glede na vsebino, ki se predvaja, npr. poudari dialog v poročilih in izpostavi glas pevca glede na koncert v ozadju.

Glejte sliko, ne TV-ja
Privlačna oblika TV-ja, ki vašo pozornost usmerja na najpomembnejše: sliko. Brezmejna oblika QLED TV-ja s skorajda nevidnim robom izboljša občutek poglobljenosti. Glejte, kar želite videti.

Poslovite se od črnega zaslona
Tudi ko je QLED izklopljen, ni nikoli povsem statičen. Z Ambientalnim načinom se QLED na povsem naraven način zlije z dekorjem vašega doma. Namesto črnega zaslona boste videli podobe, ki ustrezajo vašemu življenjskemu stilu, s preprostimi nastavitvami in številnimi možnostmi.

Naj bo zaslon prilagojen vam
QLED s fotografijo vaše stene poustvari vzorec na zaslonu. Tako se popolnoma zlije z vašim dekorjem. QLED zazna bližnje barve v sobi in jih uporabi na čudovitem prikazu na zaslonu. Uporabite različne filtre in naj se vaše fotografije preobrazijo v prava umetniška dela pred vašimi očmi. Posebna osvetlitev za posebne priložnosti. Izberite med številnimi možnostmi, med katerimi je tudi neon, in se pozabavajte s svojim prostorom.

Z QLED je vse lažje
QLED je s Smart Hub funkcijo in enim Samsung daljinskim upravljalnikom še pametnejši. Z njuno pomočjo je na dosegu vaših prstov vsa vsebina iz digitalnega TV-sprejemnika, igralne konzole, aplikacij in televizije v živo. En daljinski upravljalnik je vse, kar potrebujete.

Vključno z iskanjem vsebine
Univerzalni vodnik: Samo UK, FR, DE, IT, ES
Manj iskanja in več uživanja. Univerzalni vodnik, s katerim je opremljen QLED, vam pomaga hitro in preprosto iskanje priljubljene vsebine. Zapomni si, kaj vam je všeč, in vse vsebine zbere na enem mestu.

Bixby na TV-ju
Z QLED se lahko tudi pogovarjate. Bixby je pomočnik, ki poskrbi za vaše potrebe onkraj upravljanja TV-ja. Vprašajte ga kar koli in pomagal vam bo.

Ustvarite si pametni dom s QLED
Resnično inteligenten dom, prilagojen vašemu življenju. Ker ima QLED vgrajeno Samsung SmartThings aplikacijo, vas lahko poveže z vašimi IoT napravami in senzorji. Vklopite lahko luči, preverite, kaj je v hladilniku, in celo upravljate robotski sesalnik.

Preprosto povezovanje
QLED lahko postane središče novega in udobnejšega povezanega življenjskega stila. Brez težav se poveže s pametnimi zvočniki in mobilnimi napravami, tudi s tistimi drugih blagovnih znamk.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 49" (123 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: QLED
Osvetlitev zaslona: Direct LED
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (4K)
Resolucija: 3.840 x 2.160
Svetilnost: 1000 cd/m2
HDR: HDR 10+
Kvaliteta slike: 2700 PQI
 
Zvok  
Izhodna moč: 40 W
Dolby Digital: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S2: da
Dvojni sprejemnik: da
HbbTV: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Operacijski sistem: Tizen
Operacijski sistem verzija: Tizen 5.0
Glasovno upravljanje: da
Zrcaljenje zaslona (Miracast): da
Dlna: da
Media player: da
PVR: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Audio vhod: da
Digitalni zvočni izhod: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Energijski razred: B
Letna poraba: 161 kWh
Poraba: 116 W
Dimenzije s stojalom: 1094.8 x 707.6 x 248.3 mm
Dimenzije brez Stojala: 1094.8 x 632.9 x 62.8 mm
Teža s stojalom: 14.1 kg
Teža brez stojala: 13.6 kg
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2019
Datoteke
Video