65PML9636

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 239,99 EUR
Opis

PHILIPS PML9636 4K MINILED ANDROID TV Z BOWERS & WILKINS ZVOČNIM SISTEMOMAmbilight
S Philipsovim 4-stranskim Ambilightom se vsak trenutek počutiTE bližje. Inteligentne LED diode ob robu televizorja se odzivajo na dogajanje na zaslonu in oddajajo močan sijaj, ki je preprosto privlačen. Izkusite ga enkrat in se vprašajte, kako ste uživali v televiziji brez njega.

Mini LED TV
Philipsov mini LED televizor podpira vse glavne formate HDR in vam daje resnično impresivno sliko velikega zaslona z globoko črno barvo in resničnimi barvami. Več kot tisoč inteligentnih območij osvetlitve ozadja je neodvisno zasenčeno ali osvetljeno, da se omogoči oster kontrast in resnična globina.

Processor P5
Procesor Philips P5 z umetno inteligenco daje tako resnično sliko, da se vam zdi, da bi lahko stopili naravnost vanjo. Poglobljeni algoritem umetne inteligence obdeluje slike na podoben način kot človeški možgani. Ne glede na to, kaj gledate, dobite resnične podrobnosti in kontrast, bogate barve in gladko gibanje.

Dolby Vision in Dolby Atmos
Podpora za vrhunske zvočne in video formate Dolby pomeni, da bo vsebina HDR, ki jo gledate, videti čudovito in slišati. Uživali boste v sliki, ki odraža režiserjeve prvotne namene, in resnično jasni in globoko doživeli prostran zvok.

Odlično za igre na srečo
Philipsov televizor se ponaša z najnovejšo povezljivostjo HDMI 2.1 in samodejno preklopi na nastavitev ultra nizke zakasnitve, ko začnete igrati igro na svoji konzoli. VRR in Freesync sta podprta za nemoteno hitro delovanje. Način igranja Ambilight prinese vznemirjenje naravnost v sobo.

Android TV
Philipsov Android TV vam ponuja želeno vsebino - kadar koli jo želite. Začetni zaslon lahko prilagodite tako, da prikaže vaše najljubše aplikacije, s čimer preprosto začnete pretakati filme in oddaje, ki so vam všeč. Ali pa nadaljujte tam, kjer ste končali.

DTS Play-Fi
Z DTS Play-Fi na Philipsovem televizorju se lahko povežete z združljivimi zvočniki v kateri koli sobi. Imate brezžične zvočnike v kuhinji? Poslušajte film med prigrizkom ali nadaljujte s športnimi komentarji, medtem ko pijete vse.

Glasovni nadzor
Pritisnite gumb na daljinskem upravljalniku, če želite govoriti z Googlovim asistentom. Z glasom upravljajte televizor ali pametne domače naprave, združljive z Google Assistant. Ali pa prosite AlexO, naj nadzoruje televizor prek naprav, ki podpirajo AlexO.

HDR
Vaš Philips 4K UHD TV je združljiv z vsemi glavnimi formati HDR, vključno z Dolby Vision. Ne glede na to, ali gre za serijo, ki jo je treba gledati, ali za najnovejšo videoigro, bodo sence globlje. Svetle površine bodo sijale. Barve bodo bolj resnične.

Bowers & Wilkins
Ekskluziven dizajn zvočnikov legendarnih avdio inženirjev Bowers & Wilkins prinaša vznemirljivo resnično zmogljivost. Moderni zvočniki vam omogočajo, da kar najbolje izkoristite Dolby Atmos. Osrednji visokotonec ohranja dialog nedotaknjen, ne glede na to, kako intenzivna je drama.

Vrhunski materiali
Vsak centimeter tega televizorja je videti vrhunsko. Brušeni in polirani kovinski okvir iz srebra. Zvočniki Ohišje zvočnikov pod kotom, odeti v tkanino posebno tkanino. Mehek, Teksturiran daljinski upravljalnik z usnjem. 

Več informacij o Philips izdelkih najdete na uradni strani proizvajalca na spodnji povezavi.

www.philips.com

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 65" (165 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: Mini LED
Tehnologija zaslona: Ambilight 4
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (4K)
Resolucija: 3.840 x 2.160
HDR: HDR10+
Osveževanje zaslona: 120 Hz
 
Zvok  
Izhodna moč: 70 W
Zvočni sistem: 3.1.2 kanalni
Dolby Atmos: da
Dolby Digital: da
DTS: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T: da
DVB-T2: da
T2-HD: da
DVB-C: da
DVB-S: da
DVB-S2: da
HbbTV: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Google Assistant: da
Amazon Alexa: da
Procesor: Quad Core
Operacijski sistem: Android
Operacijski sistem verzija: Android TV 10
Velikost pomnilnika: 16 Gb
Glasovno upravljanje: da
Zrcaljenje zaslona (Miracast): da
Dlna: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Digitalni zvočni izhod: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
VESA standard: 300 x 300
Barva: srebrna
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2021