75LUA120S

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 99,99 EUR
Opis

MANTA 75LUA120S



Izjemna kakovost z ločljivostjo 4K ULTRA HD
TV sprejemnik proizvajalca MANTA je veliko več kot samo televizija. Uživajte v gledanju vaših priljubljenih programov, kot tudi športnih ali akcijskih filmov. Televizor Manta uporablja izboljšano tehnologijo osveževanja slike, kar naredi vaše multimedijske vsebine jasne in pretočne. Počutite se v središču dogajanja v vašem najljubšem prostoru. Z napredno digitalno tehnologijo za obdelavo slik, serija televizorjev LUA120D ponuja izjemno kakovost v elegantnem in enostavnem ohišju.

Ob gledanju se boste počutili, kot da ste udeleženec in ne gledalec. Vse to vam ponuja Android TV z diagonalo 109 cm (43"), ločljivostjo 4K ULTRA HD in 178° vidnim kotom. Izkusite občutek gledanja z brezhibno ločljivostjo in polnimi barvami, ki bodo preplavile vaš prostor.

Android napreden in pameten TV
Pridobite aplikacije, ki jih imate radi za svoj televizor: Netflix*, YouTube*, NBA Game Time in še več…vse to vam je na voljo v programu Android TV tudi v slovenskem jeziku. Operacijski sistem Android je pametna rešitev, ki daje skoraj neomejene možnosti za razširitev funkcionalnosti vašega novega televizorja. Oglejte si aplikacije za filme, predstave, glasbo, šport, videoposnetke ter igrice v Trgovini Google Play. Android TV sistem podpira tudi programe, ki omogočajo povezavo s pametnimi napravami in lahko pretakate vsebino iz svoje mobilne naprave ali prenosnika direktno in brezžično na vaš novi MANTA televizor.

HDR kakovost slike: popolna črnina, večji kontrast
Najnovejši standard za vsebino UHD je High Dynamic Range. HDR 10 ustvarja bleščeče podrobne slike z natančno reprodukcijo svetlobe in temnih odtenkov. Priklopite najnovejšo SONY igralno konzolo PS4 in izkoristite vso tehnologijo na vašem novem televizorju.

USB multimedijski predvajalnik in čudovit zvok
Delite svoje vsebine na velikem zaslonu, na hiter in izredno enostaven način. Le priključite vašo USB napravo in že lahko gledate vaše videoposnetke, fotografije, predvajate svojo najljubšo glasbo na vašem novem velikem televizorju in uživate v krogu vaše družine in prijateljev. TV sprejemnik ima vgrajeno tudi Bluetooth povezavo, DVB-C/T2/S2, CI+ režo, HDMI in USB priklope. Dodatno pa podpira tudi HOTEL MODE (hotelski način), ki bo prišel prav vsem, ki se ukvarjajo z oddajanjem nepremičnin, saj boste na ta način lahko zaklenili določene funkcije televizorja in vam jih uporabniki ne bodo mogli spreminjati. 

Dopolnjen je prav tako zvočni sistem, ki vas bo s tehnologijo Dolby Digital Plus popeljal v čudovit svet kinematografske kakovosti zvoka, kar bo še posebej dobrodošlo pri gledanju filmov. Tv sprejemnik MANTA ima slovenski jezik, slovenska navodila in nesporno kvaliteto potrjuje z 24 mesečno garancijo.

Televizijske vsebine na dlani
Pametni Android televizijski sprejemnik podpira tudi najnovejše in napredne video platforme, npr. EON, T-2, NEO, itd., ki zagotavljajo neposredni dostop do televizijskih programov. Za uporabo in ogled televizije je potrebno le namestiti aplikacijo svojega ponudnika, ki jo najdete v spletni trgovini Google Play ali si jo namestite sami. Za delovanje ne potrebujete operaterjevega SET TOP BOX-a. Vse kar potrebujete za gledanje televizije je povezava na internet.

Na voljo so vam tako priljubljeni športni, filmski, zabavni, informativni, otroški, glasbeni, domači in tuji programi, ne glede na to kje se nahajate. Izbrani televizijski program lahko gledate v živo, zavrtite čas predvajanja nazaj in si bodisi ogledate film, ki je trenutno na sporedu in ga predvajate od začetka.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 75" (191 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: LED
Osvetlitev zaslona: Direct LED
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (4K)
Resolucija: 3.840 x 2.160
HDR: da
Osveževanje zaslona: 6.5 ms
 
Zvok  
Zvočni sistem: Prostorski
Dolby Digital: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T: da
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S: da
DVB-S2: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Operacijski sistem: Android
Operacijski sistem verzija: Android 9
Velikost pomnilnika: 8 Gb
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Audio izhod: da
Digitalni zvočni izhod: da
Slušalke: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Energijski razred: A
Letna poraba: 365 kWh
Poraba: 250 W
Dimenzije s stojalom: 1679.5 x 292.5 x 1027 mm
Dimenzije brez Stojala: 1679.5 x 70 x 964 mm
Teža s stojalom: 45 kg
Teža brez stojala: 35.8 kg
VESA standard: 600 x 400
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2020
Datoteke