OLED88ZX9

31.999,00 €
26.999,00 € (- 15,63%)
Opis

LG SMART OLED TV ZX SERIJAOLED tehnologija s samo svetlečimi pikami
LG OLED TV je edinstven zahvaljujoč svoji tehnologiji samo osvetljenih pik. Nova raven televizije ponuja zaslon z več kot 100 milijoni samo osvetljenih podpikslov. Uživajte v najtemnejši črni, najbolj vročih barvah in najbolj realistični kakovosti slike.

OLED 8K
LG OLED lahko prikaže resnično 8K resolucijo. Oglejte si neverjetno podrobne slike s samo osvetljenimi OLED slikovnimi pikami. Več kot 100 milijonov samostojnih podpikslov na ultra velikih zaslonih zagotavlja televizorjem LG OLED 8K natančnejše slike kot doslej.

Glejte televizor v osupljivi 8K ločljivosti
Z algoritmi globokega učenja tehnologija LG OLED preoblikuje 2K ali 4K vsebine do najbolj realistične ločljivosti 8K, s čimer izboljša podrobnosti in ostrino. Uživajte v veliko bolj jasnem besedilu in slikah z nižjim šumom slike in večjo jasnostjo.

Več 8K videoposnetkov v resničnih 8K
S podporo za kodeke HEVC, AV1 in VP91 lahko gledate 8K videoposnetke v YouTubu, pa tudi 8K videoposnetke iz USB pomnilniških naprav ali storitev pretakanja.

3. generacija α9 procesorja z AI in 8K podporo
Tretje generacije α9 procesorja z AI in 8K podporo analizira vsebino na zaslonu z algoritmi za globinsko učenje in ga prilagodi tako, da si ga lahko ogleda čim bolj privlačno. Vse prilagoditve se izvedejo samodejno, izboljšave pa zagotavljajo najboljšo sliko in zvok za vsako izkušnjo gledanja.

ThinQ AI
Spremenite televizor v akcijo s sistemom ThinQ AI. LG ThinQ tehnologija vam omogoča nadzor nad ekosistemom Smart Home (IoT) s pomočjo ukazov z naravnim prepoznavanjem glasu. Zaradi tega krmilnik ni več potreben. Življenje postane bolj prijetno z LG OLED TV z vgrajenim Google Nowom in Amazon Alexa.

Pravo kino doživetje
Popolna slika dom spremeni v najboljši kino

Dolby Vision IQ in Dolby Atmos tehnologija
Izkusite filme, kot bi morali biti - osupljivi. Zahvaljujoč Dolby Vision IQ so svetlost, barve in kontrast zaslona pametno prilagojeni glede na vrsto vsebine, ki jo gledate, in svetlobne pogoje. Intenzivno poslušanje ponuja tehnologija Dolby Atmos, s katero lahko v celoti uživate v vseh svojih vsebinah.

Glejte filme, ko jih vidite v kinematografih
Procesor samodejno prilagodi sliko in onemogoči gladkost gibanja za še bolj zvesto slike. Oglejte si filme, kot so si jih ustvarili ustvarjalci, v kakovosti, ki je primerljiva z ogledom v kinu. Uživajte v vseh filmskih vsebinah na ravni zaslona v celoti v skladu z avtorjevim namenom. Poslušajte pričevanja najboljših v panogi.

Vsa zabava na enem mestu
Izbirajte lahko med številnimi vsebinami, ki so na voljo v Apple TV, Netflix in LG Channel. Od najnovejših filmov, TV oddaj in dokumentarnih filmov do športa v živo in še veliko več na enem mestu. Samo sedite in uživajte v programu.

Aplikacija Apple TV
Izvirne oddaje in filmi iz Apple TV +. Samo premium kanale, ki jih želite, in tisoče filmov, ki jih lahko kupite ali izposodite. Jedilnik je prilagojen in ustvarjen s strani strokovnjakov, ki vam daje pregled, kaj se dogaja na tečaju. Vse najdete v aplikaciji Apple TV.

To, kar vidite, lahko takoj najdete
Na televizorju lahko takoj najdete imena igralcev in igralcev, kraje in celo oblačila, ki jih igralci nosijo v svojih najljubših oddajah in ki jih lahko kupite neposredno.

Najboljša igralska izkušnja združljiva s tehnologijo G-Sync
LG OLED je prvi televizor v segmentu, ki je združil NVIDIA G-SYNC. Zaradi tega je idealna izbira za igranje video iger. Vse PC igre na njej boste videti bolj jasne in gladke, z manj zagozdenja, zamud ali trganja. Stojte na strani zmagovalcev z najboljšim TV predvajalnikom.

Bolj gladko igranje iger
Večja hitrost osveževanja, pasovna širina 48 Gbps, VRR, ALLM in eARC s podporo 2.1. Najnovejše tehnologije vam omogočajo hitro prikazovanje v višji ločljivosti in gladko, sinhronizirano grafiko. Igranje igre traja veliko bolj realistično konturo. Televizorji LG OLED 8K so uspešno prestali testiranje v pooblaščenem preizkusnem centru HDMI v skladu s specifikacijo za preizkus skladnosti HDMI.

Hiter odzivni čas
Z LG OLED TV si lahko utirate pot do zmage. S hitrim odzivnim časom 1 ms se lahko pripravite na popolno igranje z zmanjšano zamegljenostjo in izboljšano ostrino. Zahvaljujoč hitrem gibanju in igri se boste lahko odlično uvrstili v igro.

Privlačnejše igre v načinu HDR
Način HGiG ponuja grafiko za igre, ki najbolje ustrezajo vašim zaznanim specifikacijam televizorja in ravni učinkovitosti vašega televizorja. Z LG OLED televizorji lahko igrate celotno paleto iger in se zanašate na televizor, da bo vsako igro prikazal v najboljši možni kakovosti.

Manjša utrujenost oči med gledanjem zaslona
Oglejte si celotne serije z manj modre svetlobe in bolj prijetno gledanje. LG OLED televizorji ponujajo kakovostne slike, ki presegajo standarde modre svetlobe, kretenov in visokokakovostno tehnologijo slikanja.

Športna opozorila za popolno športno izkušnjo
Športna opozorila vas bodo obvestila o zanimivih trenutkih pred, med in po tekmi. Nič več skrbi, da boste med gledanjem drugih vsebin izpustili pomembne tekme moštva.

Spremljajte vsak premik do najmanjših podrobnosti
Preostalo sliko (zamegljenost gibanja) je treba pri gledanju športa vedno odpraviti. Z OLED Motion lahko zdaj opazujete hitro in nežno gibanje vsakega igralca brez zameglitve. S tehnologijo LG OLED vam ni več treba skrbeti zaradi zamegljenosti ali trganja.

Nepozaben zvok za nepozabne tekme
Prostorski učinek lahko izboljšate tako, da priključite katera koli dva Bluetooth zvočnika. Še bolj se potegnite v igro in doživite vzdušje stadiona.

Utelešenje elegance
Uglajeno umetniško stojalo se seveda prilega okolju in domu doda pridih razkošja, hkrati pa nudi podporo zaslonu z izjemnimi dimenzijami.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 88" (223 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: OLED
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (8K)
Resolucija: 7.680 x 4.320
HDR: HDR10 Pro
Osveževanje zaslona: 100 Hz
 
Zvok  
Izhodna moč: 80 W
Zvočni sistem: 4.2 kanalni
Dolby Atmos: da
Dolby Digital: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S: da
Dvojni sprejemnik: da
HbbTV: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Google Assistant: da
Amazon Alexa: da
Procesor: Alpha A9 Gen 3 8K
Operacijski sistem: webOS
Operacijski sistem verzija: webOS 5.0
Glasovno upravljanje: da
Zrcaljenje zaslona (Miracast): da
Dlna: da
Media player: da
PVR: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Digitalni zvočni izhod: da
Slušalke: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Energijski razred: B
Letna poraba: 458 kWh
Poraba: 330 W
Dimenzije z embalažo: 2126 x 1386 x 710 mm
Dimenzije s stojalom: 1961 x 1456 x 281 mm
Dimenzije brez Stojala: 1961 x 1120 x 50 mm
Teža z embalažo: 151 kg
Teža s stojalom: 104 kg
Teža brez stojala: 42 kg
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2020
Datoteke
Video