OLED77CX6

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 239,99 EUR
Opis

LG SMART OLED TV CX SERIJAOLED tehnologija s samosvetlečimi pikami
LG OLED TV je edinstven zahvaljujoč svoji tehnologiji samosvetljenih pik. Nova raven televizije ponuja zaslon z več kot 100 milijoni samoosvetljenih podpiklov. Uživajte v najtemnejši črni, najbolj vročih barvah in najbolj realistični kakovosti slike.

3. generacija α9 procesorja z AI in 4K podporo
AI procesor tretje generacije s podporo AI uporablja algoritme globokega učenja za analizo vsebine na zaslonu in prilagajanje tako, da si jo lahko ogleda čim bolj privlačno. Vse prilagoditve se izvedejo samodejno, izboljšave pa zagotavljajo najboljšo sliko in zvok za vsako izkušnjo gledanja.

ThinQ AI
Spremenite televizor v akcijo s sistemom ThinQ AI. LG ThinQ tehnologija vam omogoča nadzor nad ekosistemom Smart Home (IoT) s pomočjo ukazov z naravnim prepoznavanjem glasu. Zaradi tega krmilnik ni več potreben. Življenje postane bolj prijetno z LG OLED TV z vgrajenim Google Nowom in Amazon Alexa.

Dolby Vision IQ in Dolby Atmos tehnologija
Izkusite filme, kot bi morali biti - osupljivi. Zahvaljujoč Dolby Vision IQ so svetlost, barve in kontrast zaslona pametno prilagojeni glede na vrsto vsebine, ki jo gledate, in svetlobne pogoje. Intenzivno poslušanje ponuja tehnologija Dolby Atmos, s katero lahko v celoti uživate v vseh svojih vsebinah.

Glejte filme, ko jih vidite v kinematografih
Procesor samodejno prilagodi sliko in onemogoči gladkost gibanja za še bolj zvesto slike. Oglejte si filme, kot so si jih ustvarili ustvarjalci, v kakovosti, ki je primerljiva z ogledom v kinu. Uživajte v vseh filmskih vsebinah na ravni zaslona v celoti v skladu z avtorjevim namenom. Poslušajte pričevanja najboljših v panogi.

Vsa zabava na enem mestu
Izbirajte lahko med številnimi vsebinami, ki so na voljo v Apple TV, Netflix in LG Channel. Od najnovejših filmov, TV oddaj in dokumentarnih filmov do športa v živo in še veliko več na enem mestu. Samo sedite in uživajte v programu.

Izvirne oddaje in filmi iz Apple TV +. Samo premium kanale, ki jih želite, in tisoče filmov, ki jih lahko kupite ali izposodite. Jedilnik je prilagojen in ustvarjen s strani strokovnjakov, ki vam daje pregled, kaj se dogaja na tečaju. Vse najdete v aplikaciji Apple TV.

To, kar vidite, lahko takoj najdete
Na televizorju lahko takoj najdete imena igralcev in igralcev, kraje in celo oblačila, ki jih igralci nosijo v svojih najljubših oddajah in ki jih lahko kupite neposredno.

Najboljša igralska izkušnja
LG OLED je prvi televizor v segmentu, ki je združil NVIDIA G-SYNC. Zaradi tega je idealna izbira za igranje video iger. Vse PC igre na njej boste videti bolj jasne in gladke, z manj zagozdenja, zamud ali trganja. Stojte na strani zmagovalcev z najboljšim TV predvajalnikom.

Bolj gladko igranje vam bo zagotovilo zmago
Večja hitrost osveževanja, pasovna širina 48 Gbps, VRR, ALLM in eARC s podporo 2.1. Najnovejše tehnologije vam omogočajo hitro prikazovanje v višji ločljivosti in gladko, sinhronizirano grafiko. Igranje igre traja veliko bolj realistično konturo.

Minimalna zamuda in kratek odzivni čas
Z LG OLED TV si lahko utirate pot do zmage. Z minimalno zamudo in hitrim odzivnim časom - samo 1 ms - se lahko pripravite na predvajanje celotne zmogljivosti z manj zamegljenosti in jasnejših slik. Zahvaljujoč hitrem gibanju in igri se boste lahko odlično uvrstili v igro.

Privlačnejše igre v načinu HDR
Način HGiG ponuja grafiko za igre, ki najbolje ustrezajo vašim zaznanim specifikacijam televizorja in ravni učinkovitosti vašega televizorja. Z LG OLED televizorji lahko igrate celotno paleto iger in se zanašate na televizor, da bo vsako igro prikazal v najboljši možni kakovosti.

Zaslon za udobje oči
Oglejte si celotne serije z manj modre svetlobe in bolj prijetno gledanje. LG OLED televizorji ponujajo kakovostne slike, ki presegajo standarde modre svetlobe, kretenov in visokokakovostno tehnologijo slikanja.

Športna opozorila
Športna opozorila vas bodo obvestila o zanimivih trenutkih pred, med in po tekmi. Nič več skrbi, da boste med gledanjem drugih vsebin izpustili pomembne moštvene tekme.

OLED Motion Pro
Preostalo sliko (zamegljenost gibanja) je treba pri gledanju športa vedno odpraviti. Z OLED Motion Pro lahko zdaj na televizorju opazujete vsa hitra in subtilna gibanja brez zamegljenosti. S tehnologijo LG OLED vam ni več treba skrbeti zaradi zamegljenosti ali trganja.

Nepozaben zvok za nepozabne tekme
Prostorski učinek lahko izboljšate tako, da priključite katera koli dva Bluetooth zvočnika. Še bolj se potegnite v igro in doživite vzdušje stadiona.

Eleganten dodatek za dom
Zelo tanek zaslon, podoben ozadju, dodaja eleganco prostoru, kamor koli ga postavite. Televizor se lepo integrira v notranjost, kar omogoča, da vas vsebina, ki jo vidite, potopi v dogajanje.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 77" (196 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: OLED
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (4K)
Resolucija: 3.840 x 2.160
HDR: HDR10 Pro
Osveževanje zaslona: 100 Hz
 
Zvok  
Izhodna moč: 40 W
Zvočni sistem: 2.2 kanalni
Dolby Atmos: da
Dolby Digital: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S: da
HbbTV: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Google Assistant: da
Amazon Alexa: da
Procesor: Alpha A9 Gen 3 4K
Operacijski sistem: webOS
Operacijski sistem verzija: webOS 5.0
Glasovno upravljanje: da
Zrcaljenje zaslona (Miracast): da
Dlna: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Digitalni zvočni izhod: da
Slušalke: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Energijski razred: A
Letna poraba: 239 kWh
Poraba: 172 W
Dimenzije z embalažo: 1895 x 1130 x 285 mm
Dimenzije s stojalom: 1723 x 1023 x 269 mm
Dimenzije brez Stojala: 1723 x 993 x 56 mm
Teža z embalažo: 49.3 kg
Teža s stojalom: 35.9 kg
Teža brez stojala: 26.7 kg
VESA standard: 400 x 200
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2020
Video