OLED65C11

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 189,99 EUR
Opis

LG C1 4K OLED THINQ AI SERIJA



LG OLED TV
Čudovito je gledati televizor LG OLED. Samo osvetljujoče slikovne pike zagotavljajo resnično spektakularno kakovost slike in celo vrsto možnosti oblikovanja, medtem ko najnovejše vrhunske tehnologije pomagajo zagotoviti neverjetne ravni čudenja. To je vse, kar imate radi na televiziji - vzvišeno v vseh pogledih.

Samoosvetljivi piksli
Kar zadeva kakovost slike, OLED nedvomno premaga LED. Razlog za to je, da ima OLED na milijone samo osvetljujočih pikslov, ki lahko ustvarijo popolno črno in natančno barvo. Rezultat je izkušnja gledanja, ki ne obstaja nikjer drugje.

Neskončen kontrast
Preprosto povedano, OLED ima na milijone samo osvetljujočih pik, ki jih je mogoče vklopiti in izklopiti, da dosežemo popolno črno in neskončen kontrast. Črna barva, ki je boljša od tiste na mini LED in LED televizorjih. Ne glede na to, koliko tisoč osvetlitev ozadja imajo, bodo LED televizorji še vedno v senci televizorjev OLED.

100% kakovost barve
Globalna agencija za testiranje je potrdila, da imajo zasloni LG OLED 100 odstotno kakovost barv. To pomeni, da se barve, ki jih vidite na zaslonu, popolnoma ujemajo z barvami izvirne slike. Torej vse, kar pogledate, izgleda tako, kot si je zamislil avtor.

Zasnova OLED
LG OLED televizorji na novo opredeljujejo, kako bi morali biti televizorji videti. Njihovi neverjetno tanki modeli so osupljivi - ne samo, da dopolnjujejo vašo notranjost, temveč jo tudi izboljšujejo.

Več velikosti, več barv, več navdušenja
Umetniški izraz televizorja LG OLED C1 je na voljo v petih velikostih, od 48 do 83 palcev. Odslej je na voljo tudi z zaključkom Meteor Titan ali Vanilla White.

Kino OLED
Televizor LG OLED prinaša nagrajene zmogljivosti vsakič, ko ga gledate, zahvaljujoč neverjetno ostri sliki. S popolno kakovostjo črne in 100-odstotno kakovostjo barv filmi gledajo tako, kot bi jih morali gledati.

Zabavno
Dostopajte do Apple TV in Netflix. Izberite najnovejše filme, TV-serije, dokumentarne filme in šport v živo ter jih poiščite na enem mestu.

Dolby Vision IQ in Dolby Atmos
Dolby Vision IQ inteligentno prilagodi nastavitve slike na podlagi žanra in okolja, medtem ko Dolby Atmos zagotavlja večdimenzionalni prostorski zvok - močno kombinacijo, ki prinaša osupljive filmske rezultate.

Način FILMMAKER MODE
FILMMAKER MODE izklopi glajenje gibanja, hkrati pa ohrani prvotno razmerje stranic, barvo in število sličic na sekundo. To natančno uresniči režiserjevo prvotno vizijo, zato film doživite takšen, kot si ga je zamislil.

HDR 10 Pro
LG-jeva tehnologija dinamičnega razpona, HDR 10 Pro, prilagaja svetlost za izboljšanje barv, razkrivanje vsake podrobnosti in vnašanje življenjske jasnosti v vsako sliko - prav tako izboljšuje običajne vsebine HDR. Od zdaj naprej bodo vsi vaši najljubši filmi in serije od začetka do konca živahnejši in bolj živahni.

OLED igre
S televizorjem LG OLED boste uživali v hitrem odzivu, najnovejših igralnih funkcijah in zaslonu 120 Hz za prijetnejše igralne izkušnje. To je vrhunski televizor za vaše igralne nastavitve.

OLED Sport
LG OLED TV prikazuje vsako igro v polni realistični sijajnosti. Hitra športna akcija z brezhibnimi gibi pomeni, da biti gledalec še nikoli ni bilo tako spektakularno - odslej imate sedež v prvi vrsti za vse najboljše športne prireditve.

OLED Motion Pro
Napredna tehnologija obdelave gibanja zmanjšuje zamegljenost gibanja, da zagotavlja nemoteno delovanje in jasnejšo izkušnjo gledanja. Pričajte hitrim in prefinjenim podrobnostim vsake igre, tudi med hitrim športom.

Športno opozorilo
Funkcija Sports Alert vas obvesti pred, med in po tekmah. Nikoli vam ne bo treba skrbeti, ali boste zamudili pomembne tekme svojih najljubših ekip, tudi če gledate drugo vsebino.

Bluetooth Surround
Preprosto priključite zvočnike Bluetooth za resnično brezžično izkušnjo prostorskega zvoka. Vsa akcija se sliši bogatejše in bolj realistično ter v vašo dnevno sobo vnese vzdušje velikih iger.

4K procesor α9 Gen4 AI
V jedru vsakega LG OLED televizorja je 4K α9 Gen4 AI procesor, revolucionarni čip, ki uporablja algoritme globokega učenja za analizo in optimizacijo vsebine. Vsaka nastavitev slike in zvoka je samodejna, zato je vse, kar gledate, spektakularno.

LG OLED
LG OLED televizorji so za vas in okolje varnejši od LED televizorjev. Ker naši televizorji uporabljajo samo osvetljujoče piksle, se pri daljšem gledanju vaše oči manj obremenjujejo. LG OLED zasloni so prav tako prepoznani kot okolju prijazni z manjšim tveganjem za nevarne emisije.

Prijeten zaslon
Televizorji LG OLED so certificirani kot zasloni z majhnim utripanjem in brez utripanja, ki ne predstavljajo foto biološke nevarnosti za vaše oči. Za razliko od LED televizorjev, ki utripajo in oddajajo veliko modre svetlobe. Zato se usedite, sprostite in uživajte v razgledu.

Okolju prijazen OLED
LG OLED televizorji so uradno okolju prijazni. V primerjavi z LED televizorji so varnejši, ker ne uporabljajo osvetlitve ozadja

ThinQ AI
LG ThinQ AI je tu, da poveča vašo izkušnjo gledanja televizije. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in upravljajte televizor s svojim glasom prek povsem novega domačega zaslona, ??da zagotovite več udobja in nadzora.

NovI začetnI zaslon
Na novo zasnovani domači zaslon prikazuje prilagojene predloge vsebine, ki vam olajšajo dostop do vaših najljubših strani in upravljanje povezanih naprav na enem mestu.

Magic Remote
Preoblikovan daljinski upravljalnik Magic Remote je ergonomske zasnove, ki jo je enostavno držati, sistem krmiljenja in pomikanja pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajena umetna inteligenca (AI) vam omogoča enostaven dostop do storitev, medtem ko bližnjice na tipkovnici za glavne ponudnike vsebin omogočajo hiter dostop do priljubljenih. Z vsem tem imate zdaj Magic Tap, nov pameten trik, ki poveže vaš telefon s televizorjem.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 65" (165 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: OLED
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (4K)
Resolucija: 3.840 x 2.160
HDR: HDR10 Pro
Osveževanje zaslona: TM240 (120Hz)
 
Zvok  
Izhodna moč: 40 W
Zvočni sistem: 2.2 kanalni
Dolby Atmos: da
Dolby Digital: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S: da
Dvojni sprejemnik: da
HbbTV: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Google Assistant: da
Amazon Alexa: da
Procesor: Quad Core
Operacijski sistem: webOS
Operacijski sistem verzija: webOS 6.0
Glasovno upravljanje: da
Zrcaljenje zaslona (Miracast): da
Dlna: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
Kompozitni (CVBS): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Digitalni zvočni izhod: da
Slušalke: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Energijski razred: G
Letna poraba: 126 kWh / 1000 ur
Dimenzije z embalažo: 1677 x 950 x 207 cm
Dimenzije s stojalom: 1449 x 862 x 251 cm
Dimenzije brez Stojala: 1449 x 830 x 46.9 cm
Teža z embalažo: 41.2 kg
Teža s stojalom: 32.6 kg
Teža brez stojala: 24 kg
VESA standard: 300 x 200
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2021
Datoteke
Video