OLED65BX3

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 189,99 EUR
Opis

LG SMART OLED TV BX SERIJA



Oglejte si kako popolni so lahko OLED televizorji LG
Prinesite domov prvo svetovno prodajo OLED televizorja. Samo OLED slikovne pike oddajajo svojo svetlobo, kar omogoča popolno črno, intenzivno barvo in osupljivo sliko. Drugi televizorji so v primerjavi bledi. Tu je LG OLED, potem je vse ostalo.

Samo najsodobnejši OLED slikovni piki oddajajo svojo svetlobo
Filmi se hipnotizirajo. V športu se zdi, kot da ste na stadionu. Milijoni slikovnih pik OLED oddajajo svojo svetlobo neodvisno in jih je mogoče popolnoma izklopiti. To odkriva popolno črno, več kot milijardo bogatih barv in neskončen kontrast. Drugi televizorji so v primerjavi bledi.

α7 Gen3 Inteligentni procesor 4K
Vaša slika je boljša, jasnejša in bolj gladka. Naš procesor α7 Gen 3 4K zagotavlja zmogljivost. Za uživanje v odlični sliki in zvoku vam ni treba storiti ničesar. Naš napredni procesor to stori za vas z AI Picture, AI Sound in 4K Upscaling.

Najinteligentnejši televizorji na svetu
Televizorji LG ThinQ AI so edini televizorji z vgrajenim Googlovim pomočnikom in Alexa. LG ThinQ popolnoma integrira glasovne pomočnike, ki jih že uporabljate. Ni treba kupiti ločene naprave. Udobnost in povezan nadzor nad domom sta vam na voljo, kar olajša nadzor drugih pametnih naprav in pametnih izdelkov LG.

Dolby Vision IQ in Dolby Atmos
Dolby nadgradi akcijo, s čimer je njihov najboljši HDR format v novi kinematografski višini. Dolby Vision IQ samodejno prilagodi nastavitve slike glede na pogoje osvetlitve okolja in vsebine. Dolby Atmos vas postavi v sredino z večdimenzionalnim prostorskim zvokom, ki se zdi, da teče vse okoli vas.

Oglejte si režiserjevo vizijo glede nastavitev zvoka in slike
Ljubitelji filma si lahko ogledajo, kaj si zamislijo režiserji. Filmmaker Mode je nastavitev, ki spoštuje obrt. Prevaja filmsko vizijo režiserja na vaš televizor s samodejnimi nastavitvami slike in procesorja in prinaša resnično pristnost.

Oglejte si več, pretakajte se več s kanali LG
LG OLED televizorji prinašajo več možnosti zabave kot kdaj koli prej. LG kanali nudijo brezplačen dostop do več kot 180 IP pretočnih kanalov, ki ponujajo filme, oddaje, vrhunske novice, šport, komedije in drugo -, ki so integrirani skupaj s kanali in vodnikom po kanalih.

Vsi vaši najljubši, vse na enem mestu
Disney + vam omogoča popoln dostop do klasičnih tokov, napihovanje novih izvirnikov ali predvajanje najnovejših filmov. Z Disneyjem, Pixarjem, Marvelom, Vojnami zvezd in še več - za vsakogar obstaja nekaj.

Aplikacija Apple TV
Izvirne oddaje in filmi iz Apple TV +. Samo premium kanale, ki jih želite, in na tisoče filmov za nakup ali izposojo. Je personaliziran in strokovno izbran, zato boste odkrili najboljše, kar se dogaja. In v Applu Apple TV je vse.

Poiščite tisto, kar vidite
Takoj poiščite imena igralcev, prizorišč in celo oblačil, ki jih nosite v svojih najljubših oddajah, kupite jih lahko celo na kraju samem, neposredno s televizorja.

Sports Alert vas sproti obvešča o vaših najljubših ekipah
Ljubitelji športa imajo nov način za obveščanje. Sports Alert posodablja vaše najljubše ekipe, začetne čase in rezultate - tudi ko gledate drugo vsebino. Preprosto preklopite na igre, ne da bi iskali kanal. NFL, NBA, MLB, NHL, Premier League in še več - tukaj je vse.

Gibanje tekočine vas postavi v trenutek
OLED Motion Pro je tehnologija, ki jo vidite, vendar ne opazite. To je naše najnaprednejše gibanje za hitro gibanje v športnih in akcijskih zaporedjih. Kickoffovi povratki izgledajo tako gladko kot pri linijskih sedežih s 50 dvorišči, z manj jecljanja, da upočasnijo velik pregon avtomobilov.

Priključite Bluetooth zvočnike za takojšen prostorski zvok
Priključevanje zvočnikov LG Bluetooth za brezžični prostorski zvok še nikoli ni bilo lažje. Priključite do dva zvočnika, vključno z zvočniki LG XBoom, za resnično doživetje prostorskega zvoka - ne žice na vidiku.

Združljiv z G-SYNC
Doživite nepopustljivo igranje kot še nikoli doslej. Samo OLED televizorji z združljivostjo NVIDIA G-SYNC lahko zagotovijo izjemno kakovost slike popolnih črnih in intenzivnih barv v kombinaciji z gladkim igranjem, da se igranje pokaže na nove višine.

Lažji igranje za zmago
Višja hitrost slike, pasovna širina 48 Gbps, VRR, ALLM in eARC s podporo za najnovejšo različico HDMI. Te najnovejše funkcije omogočajo hitro premikanje vsebine z višjo ločljivostjo in gladko, sinhronizirano grafiko. Je bolj resnična igralska izkušnja.

Ne zaostajajte za konkurenco
Prevladujte na poti do zmage z LG OLED TV. Z majhnim zamikom vnosa in hitrim odzivnim časom 1 ms se pripravite na predvajanje v polni sili z zmanjšano zamegljenostjo in dodano jasnostjo. Počutite se resnično v igri s hitrim gibanjem in igranjem.

Povečajte svojo igralsko izkušnjo HDR
Visoko dinamično območje ni samo za filme. HDR igre spuščajo igralce takoj v akcijo za novo raven potopnega igranja. LG se je pridružil nekaterim največjim razvijalcem in tehnološkim podjetjem na področju iger, da bi zagotovil najboljšo HDR igralno izkušnjo.

Oglejte si umetniško delo
Popolne linije. Neverjetno tanek okvir. Neverjetno vitek. Po naravi prilagodljiv. LG OLED televizorji so zasnovani, izdelani in izdelani tako, da osredotočijo pozornost na vašo vsebino, vendar dopolnjujejo notranjost vašega doma, tudi ko je obrnjena

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 65" (165 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: OLED
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (4K)
Resolucija: 3.840 x 2.160
Osveževanje zaslona: 100 Hz
 
Zvok  
Izhodna moč: 40 W
Zvočni sistem: 2.2 kanalni
Dolby Atmos: da
Dolby Digital: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S: da
HbbTV: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Google Assistant: da
Amazon Alexa: da
Procesor: Alpha A7 Gen 3
Operacijski sistem: webOS
Operacijski sistem verzija: webOS 5.0
Glasovno upravljanje: da
Zrcaljenje zaslona (Miracast): da
Dlna: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
Kompozitni (CVBS): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Digitalni zvočni izhod: da
Slušalke: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Energijski razred: A
Letna poraba: 175 kWh
Poraba: 126 W
Dimenzije z embalažo: 1677 x 950 x 207 mm
Dimenzije s stojalom: 1449 x 869 x 246 mm
Dimenzije brez Stojala: 1449 x 830 x 46.9 mm
Teža z embalažo: 32.7 kg
Teža s stojalom: 25 kg
Teža brez stojala: 24 kg
VESA standard: 300 x 200
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2020
Datoteke
Video