OLED55GX3

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 239,99 EUR
Opis

LG SMART OLED TV GX SERIJA



Oglejte si kako popolni so lahko OLED televizorji LG
Prinesite domov prvo svetovno prodajo OLED televizorja. Samo OLED slikovne pike oddajajo svojo svetlobo, kar omogoča popolno črno, intenzivno barvo in osupljivo sliko. Drugi televizorji so v primerjavi bledi. Tu je LG OLED, potem je vse ostalo.

Samo najsodobnejši OLED slikovni piki oddajajo svojo svetlobo
Filmi se hipnotizirajo. V športu se zdi, kot da ste na stadionu. Milijoni slikovnih pik OLED oddajajo svojo svetlobo neodvisno in jih je mogoče popolnoma izklopiti. To odkriva popolno črno, več kot milijardo bogatih barv in neskončen kontrast. Drugi televizorji so v primerjavi bledi.

α7 Gen3 Inteligentni procesor 4K
Vaša slika je boljša, jasnejša in bolj gladka. Naš procesor α7 Gen 3 4K zagotavlja zmogljivost. Za uživanje v odlični sliki in zvoku vam ni treba storiti ničesar. Naš napredni procesor to stori za vas z AI Picture, AI Sound in 4K Upscaling.

Najinteligentnejši televizorji na svetu
Televizorji LG ThinQ AI so edini televizorji z vgrajenim Googlovim pomočnikom in Alexa. LG ThinQ popolnoma integrira glasovne pomočnike, ki jih že uporabljate. Ni treba kupiti ločene naprave. Udobnost in povezan nadzor nad domom sta vam na voljo, kar olajša nadzor drugih pametnih naprav in pametnih izdelkov LG.

Dolby Vision IQ in Dolby Atmos
Dolby nadgradi akcijo, s čimer je njihov najboljši HDR format v novi kinematografski višini. Dolby Vision IQ samodejno prilagodi nastavitve slike glede na pogoje osvetlitve okolja in vsebine. Dolby Atmos vas postavi v sredino z večdimenzionalnim prostorskim zvokom, ki se zdi, da teče vse okoli vas.

Oglejte si režiserjevo vizijo glede nastavitev zvoka in slike
Ljubitelji filma si lahko ogledajo, kaj si zamislijo režiserji. Filmmaker Mode je nastavitev, ki spoštuje obrt. Prevaja filmsko vizijo režiserja na vaš televizor s samodejnimi nastavitvami slike in procesorja in prinaša resnično pristnost.

Oglejte si več, pretakajte se več s kanali LG
LG OLED televizorji prinašajo več možnosti zabave kot kdaj koli prej. LG kanali nudijo brezplačen dostop do več kot 180 IP pretočnih kanalov, ki ponujajo filme, oddaje, vrhunske novice, šport, komedije in drugo -, ki so integrirani skupaj s kanali in vodnikom po kanalih.

Vsa zabava na enem mestu
Izbirajte lahko med številnimi vsebinami, ki so na voljo v Apple TV, Netflix in LG Channel. Od najnovejših filmov, TV oddaj in dokumentarnih filmov do športa v živo in še veliko več na enem mestu. Samo sedite in uživajte v programu.

Aplikacija Apple TV
Izvirne oddaje in filmi iz Apple TV +. Samo premium kanale, ki jih želite, in tisoče filmov, ki jih lahko kupite ali izposodite. Jedilnik je prilagojen in ustvarjen s strani strokovnjakov, ki vam daje pregled, kaj se dogaja na tečaju. Vse najdete v aplikaciji Apple TV.

To, kar vidite, lahko takoj najdete
Na televizorju lahko takoj najdete imena igralcev in igralcev, kraje in celo oblačila, ki jih igralci nosijo v svojih najljubših oddajah in ki jih lahko kupite neposredno.

Združljivo s tehnologijo G-Sync
LG OLED je prvi televizor v segmentu, ki je združil NVIDIA G-SYNC. Zaradi tega je idealna izbira za igranje video iger. Vse PC igre na njej boste videti bolj jasne in gladke, z manj zagozdenja, zamud ali trganja. Stojte na strani zmagovalcev z najboljšim TV predvajalnikom.

Bolj gladko igranje vam bo zagotovilo zmago
Večja hitrost osveževanja, pasovna širina 48 Gbps, VRR, ALLM in eARC s podporo 2.1. Najnovejše tehnologije vam omogočajo hitro prikazovanje v višji ločljivosti in gladko, sinhronizirano grafiko. Igranje igre traja veliko bolj realistično konturo.

Kratek odzivni čas
Z LG OLED TV si lahko utirate pot do zmage. Z minimalno zamudo in hitrim odzivnim časom - samo 1 ms - se lahko pripravite na predvajanje celotne zmogljivosti z manj zamegljenosti in jasnejših slik. Zahvaljujoč hitrem gibanju in igri se boste lahko odlično uvrstili v igro.

Privlačnejše igre v načinu HDR
Način HGiG ponuja grafiko za igre, ki najbolje ustrezajo vašim zaznanim specifikacijam televizorja in ravni učinkovitosti vašega televizorja. Z LG OLED televizorji lahko igrate celotno paleto iger in se zanašate na televizor, da bo vsako igro prikazal v najboljši možni kakovosti. 

Zaslon za udobje oči
Oglejte si celotne serije z manj modre svetlobe in bolj prijetno gledanje. LG OLED televizorji ponujajo kakovostne slike, ki presegajo standarde modre svetlobe, kretenov in visokokakovostno tehnologijo slikanja.

Športna opozorila
Športna opozorila vas bodo obvestila o zanimivih trenutkih pred, med in po tekmi. Nič več skrbi, da boste med gledanjem drugih vsebin izpustili pomembne tekme moštva

OLED Motion Pro
Preostalo sliko (zamegljenost gibanja) je treba pri gledanju športa vedno odpraviti. Z OLED Motion Pro lahko zdaj na televizorju opazujete vsa hitra in subtilna gibanja brez zamegljenosti. S tehnologijo LG OLED vam ni več treba skrbeti zaradi zamegljenosti ali trganja.

Nepozaben zvok za nepozabne tekme
Prostorski učinek lahko izboljšate tako, da priključite katera koli dva Bluetooth zvočnika. Še bolj se potegnite v igro in doživite vzdušje stadiona.

Popolnoma razkošna izkušnja
LG OLED TV lahko obesimo na steno kot umetniško delo, ki prostoru doda eleganco. Če je vaš televizor vstavljen v steno, se lahko prepričate o odličnih slikah iz vseh zornih kotov.

Polepšajte stene z umetnostjo
Ne potrebujete več posebne omare pod televizorjem. Ta televizor se prilega notranjosti, karkoli že je. Model Design Design spominja na oblikovanje ozadja in se odlično ujema s stenami in prostori po zaslugi vgradne konzole.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 55" (139 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: OLED
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (4K)
Resolucija: 3.840 x 2.160
HDR: HDR10 Pro
Osveževanje zaslona: 100 Hz
 
Zvok  
Izhodna moč: 60 W
Zvočni sistem: 4.2 kanalni
Dolby Atmos: da
Dolby Digital: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S: da
Dvojni sprejemnik: da
HbbTV: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Google Assistant: da
Amazon Alexa: da
Procesor: Alpha A9 Gen 3 4K
Operacijski sistem: webOS
Operacijski sistem verzija: webOS 5.0
Glasovno upravljanje: da
Zrcaljenje zaslona (Miracast): da
Dlna: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Digitalni zvočni izhod: da
Slušalke: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Energijski razred: A
Letna poraba: 160 kWh
Poraba: 115 Watt
Dimenzije z embalažo: 1360 x 810 x 175 cm
Dimenzije brez Stojala: 1225 x 706 x 231 cm
Teža z embalažo: 28 kg
Teža brez stojala: 21.8 kg
VESA standard: 300 x 300
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2020
Datoteke
Video